YavarYe X6V6 677 Napisano 15. februar, 2007 270.000 let? Napisano 15. februar, 2007 Mater so bodo naveli?al v arestu, samo bojo pa v vseh teh letih spoznal full "kolegov". Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 14. februar, 2007 MA?kurca - kva bit oz. oble?t? Napisano 14. februar, 2007 Pol ji bo? pa lahko v ?ivo in od blizu pokazal kaj pomeni izraz "PRESENE?ENJE!!!" Oh yea, to mi deli. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 14. februar, 2007 MA?kurca - kva bit oz. oble?t? Napisano 14. februar, 2007 Stari, ne seri. A se zaveda?, da bo ve?ina na meetu mo?kega spola... Kaj pa ?e bo vmes tudi kaka "toplovodarka" ?? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 14. februar, 2007 MA?kurca - kva bit oz. oble?t? Napisano 14. februar, 2007 A bo u soboto na mitu kaka maćkara? Js se bi obleku v pi?ko, da sem ?e na zunaj in ne samo po srcu. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 14. februar, 2007 Kaj vse gre v MX-5 Napisano 14. februar, 2007 Vo?nja je bla podobna kt enkat pred leti ko sm z Golfom II vozu Dormeota nad glavo (pod stropom), pa zvit k presta sm biv no in tkt in u?eri! Men so dormeo prpelal domov pred vrata. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 12. februar, 2007 Zuna Napisano 12. februar, 2007 :mi pijemoo: Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 6. februar, 2007 Kako snemati glasbo iz interneta Napisano 6. februar, 2007 Saj zato, itak ni prvi?. Najbolje je res biti tiho, eni smo ro ?e ugotovili, eni pa ?e ugotavljate! Eni pa nebomo nikol. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 6. februar, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 6. februar, 2007 Pol bom pa vlo?u zahtevo za preiskavo - nastopov bom kot o?kodovanc, ti pa obdov?nc! Gate se mi niso zatresle ampak sem jih od strahu kar zgubu . Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 6. februar, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 6. februar, 2007 Dobi? na ZS, da nav prevelcga obiska! Kdo pa pravi da nebom dal copy-paste na forum ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 6. februar, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 6. februar, 2007 Prid? pogledat? Naslov in ?tevilka "pisarne" Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 6. februar, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 6. februar, 2007 Hehe mazdohisst, ?e dobr da nis tle pr men na sodi??u, kdo bi pa pol spise delu? Pa jih utegne? delat ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 6. februar, 2007 Divja macka Napisano 6. februar, 2007 Ve najbol?e tudi z gorenjskega konca. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 1. februar, 2007 BOJ? Napisano 1. februar, 2007 Stari v nedelo u lublano pa gremo :mi pijemoo: . Aja pa vse najbolj?e. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 29. januar, 2007 KOS Napisano 29. januar, 2007 sem ?e spil na tvoje zdravje. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 26. januar, 2007 ali086 Napisano 26. januar, 2007 Us e tanartabol?. :mi pijemoo: Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 24. januar, 2007 Ostal brez koles Napisano 24. januar, 2007 Druga? pa ?e pogleadte po?asen posnetek, se mu kolesa kompletna odlomijo, skupaj z zavorami in pestom.Tako da ni bilo potrebno ni? ?raufat. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 23. januar, 2007 Ostal brez koles Napisano 23. januar, 2007 Take mehanike je treba sam pref...! Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 22. januar, 2007 Sr?ne te?ave Napisano 22. januar, 2007 Ex(+ karkol) je tako kot "takratek"(?nop?ek, ...), ga spije? ga NI ve?. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 22. januar, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 22. januar, 2007 Denis poudark je na besedi MOTORI?NO! Mislm pa da se te je bo?i?k usmilu in ti prnesu ?e en ohi?je! Kterga leta ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 21. januar, 2007 avto horoskop Napisano 21. januar, 2007 mene so sfalili vsaj za 50%, sem pa kozel Gre?ni kozel ??? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 20. januar, 2007 avto horoskop Napisano 20. januar, 2007 testiram ce se da uploadat slike Tale je pa skor tolk usran kot moj sucker. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 17. januar, 2007 ToniX Napisano 17. januar, 2007 Mojster use tanartabul?, pa da bi ?e ?imve? slik "predelal". bom pa sam na tvoje zdravje spiu. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 16. januar, 2007 Slovenski avto leta Napisano 16. januar, 2007 Men je tud kr u?e?en tale mali avto?ek, pugi 207 tud ni slab sam spreden odbija? zgleda k di bi ene dva exstazija pojedu! (nekak tko k ta smajli levo) A so to kaki avti ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 15. januar, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 15. januar, 2007 Ponavad gre vsa hrana v glavo in skozi, se ti druga?e prehranjuje? ?? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 677 Napisano 12. januar, 2007 Zdrava prehrana, ?port in rekreacija Napisano 12. januar, 2007 ja s tem rizom ti bo tezko ratal Te?ko, samo ni pa nemogo?e, samo sumo borce poglej. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Mater so bodo naveli?al v arestu, samo bojo pa v vseh teh letih spoznal full "kolegov".
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani