Druga? pa, ja zakaj pa ne saj verjetno ne govorimo o novem TT-ju. Kupi? enega rabljenega letnik 1998/99 pa bi moral bit pod 10.000?.
Je pa en drug problem saj ta avto (1.8T 132kW) za las nesre?no pade v najdra?ji razred zavarovanja in ?e doda? ?e mladega voznika in 14PR (0% bonusa) je samo obvezno zavarovanje kar 1600?. Ali z drugimi besedami povedano lahko za za?etnico kupi? nek drug nov avto za 10 jurjev evrov in ga polno kasko zavaruje? pa bo? pri?el skozi za cca 800-900? ali za pol osnovne cene zavarovanja TT-ja.
Think about it.
Mislim da ?e je ke? za TT-ja, pol je registracija,kW in kubiki zadnja skrb
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
a tako je to, jaz sem pa mislil, da lo?evalna dieta pomeni, da se za 90 dni lo?i? od ?ene in da je? samo tisto kar si sam skuha? - jaz na tak na?in definitivno shuj?am :ne vem:
Jaz pa 100% ne !
Mojter ?e da? delat tablico po naro?ilu je tvoja, oziroma od tistega na katerega je narejano prometno in to za vedno. Tako ti ni treba deponirat (sploh ne vem ?e se da deponirat tablico po naro?il) tablice ob prodaji avta, ker je tvoja in ni "subvencionirana" tista ki jo "kupi?" na upravni enoti.
Nimam pojma kaj bi naredu, je mogo?e varijanta da da? to tablico v uni?enje in si ?e enkrat naro?i? novo nase ?
1 X naredu enako napako, sedaj ?e biv?i kupil avto, pol se je razvadla, pa servis, pa gume, sam tankal in vozil ga nisem.
Nikol ve? ne nardim tega !!
Kar se pa danda in cleo ti?e pa se bosta ?e zmenila in odlo?la kaj je in kaj ni prav, dando ima izku?nje cleo pa(danado brez zamere samo po vsem pisanju lahko tako sklepam, ?eprav si ti vedno realen mogo?e celo preve?) brain's, to bo obrodilo sadove.
Sicer pa se vismo jutr pa se zmenmo za tist kar sva se po telefonu zmenla.
Vsem ki me poznajo, vsem ki me ne poznajo tistim ki me bodo ?e spoznali, ?elim sre?no in uspe?no novo leto 2007, ?immanj okvar in problemov z na?imi vozili, nobenih te?av z .
YavarYe :mi pijemoo:
Zato omejitve in njihova kontrola naj kar bodo, kljub temu, da gredo prenekateremu v nos, veliko manj pogrebov bo med nami. Kontrola pa naj bo taka in na mestih, ki ne bodo dajala vtisa, da gre zgolj za polnjenje prora?una.
Upam da je ?e kdo drug tole prebral.
In se z veseljem podpi?em pod to.
Se pravi, da se glede steo?kov bolj spla?a kupit LCD. edino kar mor? gledat da ma razmerje kontrasta 1:1000. porabi isto ?troma kot navadni, ma pa napako da ?rne ne prika?e popolnoma ?rne.
Ja n?, hvala bom reku za odgovore, ?e bom pa kupu vm bom pa ?e jst povedu al sm se nasrau al se nism....
AJD
Katerga pa ma? v mislih in ga kupit ?
Vendar jaz z tistim mojim postom nisem ?elel nobenega sprovocirat niti njega pa nobenega in ne prizadet, samo napisal sem kak je in mislim da se ne motim, zakaj pa je to njega tak prizadelo pa nevem mi je tudi vseeno samo naj se kontrolira drugic... Mogo?e pa ker ni od vsega za?etka na forumu ga je zato pirzadelo??Pa takega deda? Kaj so to sploh ?ivci?
Kratko in jedernato NEHAJ !!
Ziher ma? veliko ve? izku?enj s HID kiti kot jaz, ampak a ni tako, da Phillips (?e seveda res govorimo o tej firmi) izdeluje zgolj HID komplete za prvo vgradnjo - tako, da skoraj ne verjamem, da si dobil Phillipsovo zadevo ampak bi preje rekel, da je neka kitajska roba, ki se la?no skriva za zvene?im imenom :ne vem:
Pa mislim, da tudi ostali ve?ji priznani proizvajalci kot recimo Hella, Osram pa ?e kdo se verjetno ravno tako ne ukvarjajo s kit zadevami.
Poslikam in pripopam slike, pa bomo ocenval je al ni res.
Pa polko bo? z garancije ti jih bom zamenu pa bo? sam povedal so al niso ok.
Smo jih pa ?e zamenjali na opel vectri on saabu 93 ker so originalne xsenon ?arnice crknile, z temi "kao phipsovimi " in delajo bp, kljub temu da je elektronika ostala originalna. Cenovno pa je 2 philpsovi cena tam do 28 ksit na servisu pa vsaka 70 ksit(komplet 140 ksit, ?e to ni nateg pol tud ne vem ), povrh tega pa lahko ?e izbira? "barvo" svetlobe.
Orng sem off topic.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e danado dovoli, lahko zdru?imo temi. :ne vem:
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani