No, po treh mescih, 31 prevo?enih urah in kupom komplikacij vmes, mi je uspelo u?eri (v prvo ) nardit izpit, dans sm ga pa ?ou iskat... Sicer je blo treba avto ?e za "mladega voznika" zavarovat, ampak to je ?e urejeno, tk da se grem zdle mal vozit okol...
Veliko sre?nih kilometrov.
ps.Pol se nasledno nedelo dobimo v BTC-ju ???
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
A se mogo?e spomni?, kdo mu je dihal za ovratnik( Ayrtonu namre?) preden se mu je zlomil volanski drog, ki so mu ga in?enirji po njegovih protestih stanj?ali, ker ga je mo?no oviralo pri dirkanju? Thinking...
Mansell pa je bil sploh zadnji brezkompromisni vitez z otoka!
Nis ga stanj?ali ampak podlj?ali z netetstiranim materijalom,ki se je sevada kasneje zlomil.
Dale? najve? pa je pokazal ?umi, ki je na zadnji dirki dokazal tisto za kar je najve?ji in najbolj?i vseh ?asov. ?tartati zaradi te?av na kvalifikacijah iz desetega mesta, na dirki imeti smolo in pri rahlem tr?enju s Fisikom preluknjati gumo, voziti cel krog s predrto gumo in se vrniti v dirko na 18 mesto 30 secund za zadnje uvr??enim bi za marsikoga pomenilo vr?ti pu?ko v koruzo in se sprijazniti z neizbe?nim.
Guma mu je usekala sama od sebe(napaka na gumi), in ne zara fisicella, so podrobno zavrtel posneteke na ?prtni sceni in tud iz ferrerija so to potrdili. Tako da je krivda samo na proizvajalcu gum.
Druga? pa zadnji ?as da se je postrgal.
Sedaj je nkoliko bolj jasno za kaj gre (ali res??).
Dandoo ti ima? dvojni problem, najprej nisi, nisi, potem pa ?e si ?e tvoji prvi sopotnici pomotoma pono?i, ko si se vrnil s potepanja nadel novo ime cleop... potem ni ?udno, da te bo dala na ?evelj, ?e pa je hudo ?leht, ti bo ?e nisija razbila
Upam da ima zavarovanega proti objestnosti.
Po drugi strani pa moj kolega ni imel te sre?e. Svojo drago je finan?no vzdr?eval, ko je ta ?tudirala pri tem, da se je zaradi tega sam odpovedal ?tudija. In po ?estih letih ?tudija in finan?ne podpore je ona diplomirala si na?la slu?bo in je enostavno spokala kufre in prakti?no brez razlage in pozdrava od?la. Navkljub vsem planom o gradnji hi?e in otroku, ki sta jih imela tekom njenega ?tudija.
To pa je PR***CA !!
Upam da nebo izpadlo kot da imam kej proti ljubljan?ankam, ampak jaz dobrih izku?enj z njimi enostavno nimam, to je pomojem edina ?enska populacija z katerim imam jaz negativen score pri kako bi temu rekel "flirtanju", "osvajanju" in to ful negativen , tako kot je grega rekel enostavno jih 90% gleda grdo in oddaja nenormalno neg. energije, tako da bljah
?isto druga zgodba pa so naprimer kme?ke deklice (pa pod to ne mislim kme?kih bunk od 100kg) z teh na?ih okoli?kih krajov, ?udovite punce z ?udovitimi karakterji, pa ?e kej finga ti zna skuhat..........eno tako imam hvalabogu tudi sam, in povem vam "kmetice" so zakon!
Zgornji post je avtorjevo osebno mnenje, in upam da nebo kak?ni burnh odzivov
Moja ni glih kmetica,je pa z de?ele in zna pa marsikaj, pe ?a grdo ne gleda.
Mestna dekleta mi nikdar niso bla pri srcu, ker so preve? fancy in fine da gre na kozlanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani