Skoči na vsebino
Avtopiercing
Napisano

Saj to je bistvo, bolj je butasto za nas bolj se v ameriki prodaja. Samo malo pomislimo, kolk ke?a stane tak "okrasek" in kolk bo en pokasiru, pa ?e prodaja in izdelava laufa samo pol leta. Tip je zmagu na celi ?rti.

Vseen je ?e zgleda dobr, sam da se prodaja !!!!!!!!!

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Pomojem je ?tanga ?e najbolj?a izbera :danzoman: .Za tak ?ov gremo pa tud nove kupit ?e treba :P

Po kolk se pobira ???? :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vreme
Napisano

Firefox-ov dotatek ForecastFox, dela odli?no pa ?e zbere? si lahko za kater kraj ti ka?e vreme in temperaturo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razvoj mazde 323f
Napisano

To pa se popolnoma strinjam sploh ko je de? se sli?i da je joj... Pa polno ?ri?kov, pa ?kripanje plastike tudi?

Tega pa ni, vsaj koliko sem se jaz vozil, ni blo sli?at ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razvoj mazde 323f
Napisano

No potrebno je mal plastike razdret pa izolirati z ustrezno peno ali pa kak?nim podobnim materialom.

V avtoakustiki se to veliko uporablja, samo ne vem kako se re?e je pa kar draga zadeva samo izolira pa zelo dobro. Se pa dobi peno ki je cenej samo slab?e absorbira zvoke.

Piki zadaj ni placa, pa ?e zadnji sede?i se premikajo 10 cm naprej in nazaj. Pod plasiko je lufta 0. Spredaj pa je ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razvoj mazde 323f
Napisano

Evo ?e moje mnenje: BG model je biu za tiste cajte res dobr stroj! Dobre ma?ince, lepo videz, kvaliteta barve se je takrat primerjala z mercedesovimi, leti k ps, dost opreme.....skratka MAZDA!

BA mi je oblikovno bolj u?e?, moti me pa malce prevelik kolotek, malce podhranjen 1,5L motor, vdiranje vode za ?ipe zarad slabih tesnil (kako je bilo ko je bil nov ne vem) pa malce ?udni prizvoki v motorju pa za odtenek preglasen na visokih obratih.

BJ mhm.......Ne vem kaj je biu point BJ modela... Totalno druga oblika (zgleda k karavan), malce prevelika poraba (so eni napisal 9,5 po mestu :unsure: ) sicer pa lepo da so dodal diesel motor v motorno paleto.

To je moje mnenje!

Lp

Ta zadna 323f (od moje mame),ima samo 2 napak1, pre?voh motor, pa obupna izolacija(pa ne od motorja ampak od kolotekov), lega na cesti zakon, zavore zakon,klima hladi kot hladilnik.Poraba je tam od 7 do 8,5 litra(vsak dan relacija 20 km v eno smer in 20 km nazaj pa kake 2 km mestne vo?nje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sli? se dost nenavadno
Napisano

tole je pa ena fora iz Brainiac-a in dela:

ko si tako dale?, da z daljincem ne more? odkleniti/zakleniti avtomobila, daljinca nastavi? na glavo in usmeri? v njo, pritisne? tipko za odklep/zaklep in avto se bo odklenil/zaklenil. Jaz tega na Mazdi ?e nisem probal (moj daljinec nese predale?), je pa moj brat na Mercedesu A. :bravo:

To so tud na top gear testiral in JE funkcijoniral, na mercedesu S. Sem gledu ta del.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nenavadne fotografije narave, ?ivali, ....
Napisano

O?itno nisi razumel te teme. Tu gre za objavo fotk, ki sem jih jaz posnel, in se pri?akuje objava posnetkov drugih ?lanov, ne pa najdenih posnetkov na netu.

Glede ostalih podatkov pa gre nekaj za moje znanje, drugi del pa je uporaba zmanja+podatkov na netu, temu se re?e funkcionalna pismenost, kar pa ne pomeni, da vedno vse interpretiram pravilno. Ni ga ?loveka, ki bi vse vedel. V?asi pa imam tudi nekaj vi?ka ?asa, na netu pa lahko najde? stvari zelo hitro, ?e obvlada? iskanje in ?e razume? zakaj se gre. B)B);)

Moje vpra?anje ni imelo nobene povezave z temo, zanimalo me je na splo?no.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nenavadne fotografije narave, ?ivali, ....
Napisano

Zaneseno sem brskal po netu, ko me je na tipkovnicu presenetila neke brste eliensa. Dama je bila precej nervozna in borbeno raspolo?ena pri poziranju, zato je njen obraz zaradi premikanja nekoliko zanegljen...

Saj ne da bi se kakorkoli zaje****l, samo me pa resno zanima , ?e po?ne? ti ?e kaj drugega kot ra?unalnik+interenet ?? Glede na to da najde? vsemogo?e slike in podatke o vsem mogo?em. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

tole ratuje ?edalje bolj zanimivo in samo ?akam na kak?en troboj: Poky's RX-8 vs. Dando's 350Z vs. DonFelipo's Impreza WRX

Pa aipcih z minimoto, Vuk in jaz pa z mopedom. Je ?e kdo ki bi ?el z biciklom ???? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DAVID
Napisano

Vse tanartablo?, ba da bi ?e velik koktajlov zme?ov in da bi zdrow ostow in da ... ( ah prewe? vsega ti lehk tud slabo naredi) :rozico:

p.s. Ej a je med OK ??? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vuk
Napisano

Stari vse tanajbol?e za RD, pa veliko km-jev z mazdo in mopedom, pa da bi ti kon?no lasje pognali in da bi se ?imprej po?esal. :D:D

ps.Drugi del je joke. :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

YavarYe X6V6
Napisano

Kdo je na dopustu ????? :blink::blink:?zmeden?:aaaaa:?zmeden?

Druga?e pa hvala lepa za ?estitke in vsi lahko greste v prvi bar-gostilno naro?ite pija?o katera vam je najbolj v?e? jo spijete v mojem imenu PLA?ATE in greste. :ouje:

To je po gorenjsko !!! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PayPal
Napisano

... sem se dogovoril za pla?ilo po prevzetju (ne zaupam vsakemu ki kaj prodaja preko intrneta, da ne bi kupo ma?ka v ?aklju al pa celo prazen ?akelj) in dobil zraven podatke ra?una kam naj denar naka?em..

Pridem na NKBM povem da bi rad nakazal ta denar in ugotovim da so stro?ki nakazila 4000 sit :blink:

Malo dosti ?e gledamo da sem za robo dal 7k..

Zadevo sem re?il tako da sem navezal stik z prodajalcem in mu vrednostno pismo poslal v Nem?ijo za tem denarjem kar me je na koncu stalo mislim da 400 sit..

..bom mogel najt bolj?i na?in pla?evanja :rolleyes:

Isto je na skb banki, ?e tam pla?am ra?un me isto "obrijejeo" za 4 jurje, ?e pa sam pla?am ?ez skb net pa "samo" jurja. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PayPal
Napisano

Kar jaz kupujem preko ebay-a, se zmenim pa mi po?ljejo predra?un grem na banko ali pa preko skb-neta naka?em in roba pride.Je celo hitreje kot ?e operira? s pay pal-om. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ReDewil
Napisano

Stari use tanratbol?, pa da bi ?e dolg ?veu pa furu mazdo. :ouje::ouje:

Bom me :pepsi: v tvojem imenu spil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOBI
Napisano

Vse tanartabol?e tudi z gorenjskega konca. :mi pijemoo: :mi pijemoo:

Kako pa kej nara??aj napreduje ?? :unsure::unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Devito
Napisano

Najprej hvala.Sem ga vpra?al koliko pride je rekel okoli 20k za normalen avspuh od 40k pa ?e za zelo kvalitetne potem me je pa vpra?al kateri motor imam ko pa sem mu povedal je rekel da je brezveze da mi govori ceno ker je predrago.

Bova 1X primerjala zvok, pa bo? videl da se da tudi z 18k sit, prit dobr skoz, pa ?e homologacije ne rabi?. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DonFilipo
Napisano

Use tanartabol?, pa da bi ?imprej spet xenon zmontiral. :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.