?e so zadevo stestirali Ameri?ani je ?e vpra?ljiva. A so vsaj delali anketo v EU?
Sicer pa na ra?un tak?nih tem bi se lahko ve?no kregali. Varnost (Renault), zanesljivost (Mazda), zadovoljstvo (Toyota), oblika itd....
No je pa s temi testi po moje tako. Firme pa? prilagodijo avto, da se na testih v dolo?enih pogojih izka?e kot najbolj?ih ampak v realnem ?ivljuenju se bo? zaletel zagotovo pod druga?nim kotom, druga?no hitrostjo itd.... Sicer je definitivno dovolj zadovoljiv test ampak glede na to koliko avtov dandanes dobi 5 zvezdic bi lahko dvignili kriterij na vi?jo raven!
In take teste delajo japonci in ameri?ani, tako pa ne dosegajo toliko zvezdic kot evropska vozila, ki pa jih oja?ajo tam kjer jih potem testirajo(in dobijo celefa fuka zvezdic) 5 centi pro? pa je mehak kot papir. Bolj realen podatek je, ?e ni ncap test.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Si predstavljap to kamikazo ?ogo, ki bi kar sama letela v gol in predriblala Brazilce.
?udno, da se ne spomnijo kaj tak?nega. Daj jim po?lji idejo, bo v 1 letu realizirana. Na naslednjem prvenstvu bodo pa ?oge same igrale, igralci jih bodo morali pa loviti in se boriti, da ne pride v gol. Ali pa bo dalinjsko vodena.
Ti preve? risanke gleda?, pejd raje mal babe jagat !!!!
Ma to je blo tko na hiter. Kolega me je poklicu in sem se takoj odpravu. Drga? pa tudi nova?ijo pogodbeno rezervo za oklepni bataljon. Hmm, mogo?e se pa vpi?em :ne vem:
To sem tud js dobil, za neko ?astni?ko ?olo pa to.Bi rade volje sam, ?e bi bil brezposeln.
al pa kamion - velik litrov, ni? obratov in ziljoni Nm-jev - Javorjev dreamwehicle
Sem se parkrat peljal s tovornjakom v slu?bo, to samo s "traktorjem")to je samo sprednji del od ?leperja. Samo je brezveze ker ima take pospe?ke da ga ni avta da bi se v?tric peljal do 90 km/h, pol je pa itaq konc vsega.pri 90 km/h ima okrog 1500 rpm-ov. Aja pa bil je 470 konjski MAN - avtomatik !!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani