Jaz sem svojega Jugeca 45 ki je ?el po ravnini komaj 125 km/h na klancu navzdol spravil na 165 km/h.Samo je noter rohnelo kod da bi ?el 400,vse skupaj pokalo,volan se je tok tresu da sem mislil da bo odletu stran,tako da nisem upal ve?,mislim pa da bi ?el ene 170 km/h ?e ne ?e ve?.Z mojo staro Mazdo 323f bg pa sem nati??al 215 km/h malo je bol rohnelo ampak ni bilo panike.Mojo sedanjo Mazdo pa sem nati??al po ravnini do 225 km/h pomojem da bi dala ?e nekaj malega od sebe samo nisem upal,ker je bilo par avtov na desni strani in nikoli ne ve? kdaj ti bo gdo zapeljal pred nos.Zanima me pa koliko bo ?la po klan?ku?Komaj ?akam morje da jo sprobam
Lahko mi verjame? da tudi po ravnini gre 230+, sem ve?krat ?e preveril pri svoji X6.Tvoja bi mogla it bol?e ker je okrog 100-150 kg la?ja.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Tukaj pa ?e pot do Planine nad Horjulom vabljeni vsi :
Ko pride? v Gorenjo vas zavije? dvakrat levo v smeri Polhovega Gradca in se pelje? mimo rudnika v Todra?u proti Lu?inam. Pelje? se po trasi gorsko hitrostne dirke, ?e si slu?ajno bil. Ko pride? do vrha, do Lu?in zavije? desno v smeri Polhovega Gradca. Pele? se par kilometrov po glavni cesti, ?ez vasi Lu?ine in Dolge Njive, dokler ne pride? v Suhi Dol. Ko pride? v Suhi Dol pa pred unim ta velikim kri?i??em zavije? levo v breg, sej tam bo? pa ?e tud vidu tablo Avtokros, pa pol naprej do proge bojo tud v kri?i??ih table, tko da mislem da se nima? kje zgubit!
Predno pride? do gorenje vasi v poljanah zavijde? desno me pokli?e? in povabi? na pivo
Ne vem no, samo jaz imam ob?utek, da je na tem forumu med uporabniki najve? Bo?tjanov. A je to kak?na globja povezava v numerologiji al kaj, ampak tole postaja ?e rahlo wierd.
V glavnem Bo?tjani javite se, da se pre?tejemo in ustanovimo Mazda-Bo?tjan forum
lp
Bo?tjan
Mislem kwa, ma kdo kaj proti ???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani