Prvotni post niti ni bil v smislu naberimo si ?imve? ?lanov, ampak zakaj ?lani malo postajo, sploh ?e vidi?, da so dolgo ?asa logirani... jaz sem tukaj s tonixom, ?e nima? kaj pametnega za povedat, se pohecat, prispevat, potem sem raje tiho in imam raje forum, ki je pregleden in magari ''su?en'' kot pa neko brezvezno nabijanje postov, zato obstaja ?e dovolj forumov drugje... keep it simple, funny and professional
Tukaj je napisano bistvo.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Laserska pi?tola te NE slika, ker te policaj kr slozi daljnogled gleda in vidi. Signal za merjenje hitrosti pa se odbile nazaj pravtako, kot ?e ni ni? premazano ?ez tablico, ker te lahko ponmeri tudu v ?aromet, ali pa kak drug del avta. PHOTO BLOCKER, saj ?e ime pove vse.
Jaz sem pa prej?nji teden vozil MAN 480 automatk s 500 prevo?enimi kilometri in opremi ni da ni. Pospe?ki od 0-90 cca 20s brez priklopnika. Poraba pa je itaq ista ko pri ferariju, le gorivo je druga?no. Cena pa je verjetno MAN X2 = FERARI.
Sicer pa se skoraj vsak teden peljem z kakim.
Ne gre se mi za $$$, verjamem in vem, da nalepko nalepit ni enostavno, samo kaj pa ?e bi bil problem dobit nalepke ali pa bi jo celo drago pla?al, bi potem bolj pazili kako jo nalepite?? Mogo?e bi bilo prav povedat kako enostavno se da pomagat pri lepljenju nalepk. Recimo ena taka stvar je da si recimo potegne? ?rto z alkoholnim flomastrom in potem nalepi? ob ?rti, druga stvar je da povr?ino na katero lepi? prej navla?i? z vodo in potem lahko nalepko premika? kakorkoli ho?e?, samo pa je potrewbno potem malo dlje po?akaz, da se ?rke prilepijo in da odstrani? transfer(folija ki je ?ez nalepko).Najbolj enostvna pa je varijanta s ?rto, ki jo tudi sam najve?krat uporabljam in na koncu ?rto pobri?em za alkoholom(?e sre?a da ne pijem ).
Pa to da mi ni do nalepk ni res, ?e bi blo to res se jih nebi niti lotil delat in jih nebi delal !
Nalepka ni samo napi?e?, odre?e? in odstrani? odve?en materijal, je treba tudi imeti program+znanje, stroj za rezanje in materijal.Vsega tega pa ne dobim v trgovini za vogalom, ?eprav bi v?asih prav pri?lo. Pa na forum sem ?e dal anketo, smo ni po?ela kakih rezultatov in predlogov . Zakaj ??
Pa ?e opozorilo, drugim, ki jih bodisi menjate ali pa postrani lepite, ?e ste previdni na cesti prosim bodite ?e pri lepljenju nalepk. Ker izdelava 1 nalepke ni 5 minut dela ampak konkretno ve?(samo rezanje na stroju je 4 minue + potem ro?no delo 10-12 minut). jaz pa nimam tolko preve? ?asa, da bi naredil 100 nalepk, potem pa bi, recimo 10 le teh vrgli v smeti. Saj ni problem v izdelavi, sam mi je pa skrajno neumno, da nekaj nardi?, se potrudi?, dostavi? na sre?anje v MS, potem pa bere? , kako jo je nekdo zamenjal in ali postrani nalepil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js pa kr Na slvenskih tleh ostajam in grem na "kak" koncert.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani