Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Nina ma pa dons opercijo! :( Grem na oralno kirurgijo, mi bojo modre zobke ven dal.

Proooooosim lepo, nej me kdo potola?i, da ni tko grozn! Mislm sej mene je sam posledic strah, ker jest nimam ?asa po?ivat in obolevat zarad tega :( v sredo morm bit ?ist OK!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NINJA
Napisano

?estitam ob okrogli ?tevilki in izstopu iz kluba najstnic :)

vse najbolj?e ! :rozico:

Zakaj mi ?estita?? Jest se pa tko grozn po?utim... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

....pohvaliti se moram,da se moj nadebudni sosed u?i igrati na trobento. :aaaaa::aaaaa:

Zdej sem ti pa ful fou?... :P

Zato mam pa jest pod oknom delavce, ki ?e 3 dni vrtajo luknje za optiko, nasproti pa nune, ki do 11ih zve?er pojejo ALEEEEELUJAAAAA.... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj pa vlakec na elektri?ni pogon, al pa en plato Kinder jaj?ekof? :P:dudek::hohoho:

Vlakcev ne maram. Uuuuu kinderjaj?ki so pa super ideja!

Mogo?e bi si umisnla ?okoladno masazh... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lep primer kako tema, ki je namenjena jokanju rata sex chat :blush:

@Nina: sam to mora bit pa grozn, da ne ve? kaj si ?eli? :ne vem: a res nima? nobene ?elje (take zemeljske mislim) ... ?e ma? velik prjatlov naj ti recimo kak?no potovanje kupijo al pa kej podobnega... recimo tja med ajvarjeve ?rnce. :P

Lohk ti pa tud kako katano z naslikanimi ro?icami kupijo al pa roza nun?ake s swarovski kamen?ki notr in zlato ketnco. Al pa shurikene s cofki oziroma sai no?e skupaj z ro?tiljem, da jih lahko uporablja? tud v druga?ne namene (natikanje mesa in obra?anje nad ognjem).

v glavnem idej kokr ho?e? :lol:

Waaaaaa hude ideje Boss :aaaaa::bravo:

Sam je en problem... Prjatlca ("ki organizira nakup darila") je rekla, da ni ?ans, da dobim oro?je. Ker ?e tko ma same probleme z mano, k ho?em na avion vzet ?urikene :D

?e ne dobim ideje, se bom ?la iz obupa vr?t iz aviona. Spet. Lahko za spremembo brez padala, pa da vidm frajerje, kdo me bo ujel :hohoho:

Mogo?e bi mela pa lego kocke... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jamram... Zelo jamram... Ker ne veeeeem kaj bi mela za RD! :(:(:( In vsi me to spra?ujejo... Tko da zdej spra?ujem jest vse ostale, preden oni pra?ajo mene :D

Torej... kaj bi mela Nina za svoj 20. RD? K ?e ne, se bom ?la spet vr?t iz aviona!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.