Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Dans se po treningu nazrl k merjasec in se dobr da se nisem prej, ker bi bil namest kvihtanja, sklec in pretepanja vrece na vrsti najbrz kar DREMEZ! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dokler ste si vi v tej temi dopisovali, sem razmeroma dobro izkoristil popoldan, ?eprov je bilo vreme kilavo na fertig.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tuhinjska dolina  - leglo ekstremizma. Zmaj, a brada ?e raste?

Kurc kej, nisem jaz za te ?tose, smatram se za neke sorte Rimokatolika, ampak v smislu da grem parkrat na leto v cerku, to pa je to.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim pa da na neutralnem bo mali Madrid bolj nevaren. Nenazadnje so strli Bayern v gosteh, medtrm ko je Real bil neprepricljuv na domacem. Se to z obilo stece.

City pa u?as, brez gola 180 min

Tokrat v finalu jaz celo bolj privo??im uspeh ATM, ker so se mi 2014 fuuul zasmilili s prejetim golom v 91.minuti. RM je dobil svojo 10-ko in zdaj privo??im some??anom.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans vpla?al ve?jo koli?ino ? cekinov za vi?jo kvaliteto ?ivljenja v prihodnje.  :jupiii:

(ne, nisem vpla?al nekaj tiso? loto sre?k)  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?eri se peljem po kro?nem, ki je pri LJ-?alah in se pripravljam za izklju?itev ven ter nadaljevanje v smeri ?martinske ceste. Pa mi pot po kolesarski poti pre?ka kolesar. Ok, pa? vsakdanja zadeva. Ampak ta kolesar se je cel ?as vozil BREZ uporabe rok, obenem pa je tipkal po svojem Mobi?uku. Je bil pa vseeno tok "priseben", da je pogledoval ali sem ga zapazil ali ne, da ne bo katastrofe. Tudi v nadaljevanju sem videl da med vo?njo ne uporablja rok. ?e ima tako svetovno motori?ne sposobnosti, sodi v cirkus ne na cesto.  :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.