Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Men je pa to s pokemoni tko debilno, d bolj ne more bit...

Pa ce je to folku edini razlog da gre vn iz bajte,na zrak.. je bols d ostane notr za vedno...

Bo sou otrok iz npr. osnovne sole vn zrd sam tega spila... kaj pa ko spil ne bo vec aktualen? Ne bo pokemona,ne bo zivljenja izven 4ih zidov... res super vzorec.

Pa to z otroki in njihovim navdusenjem se nekak stekam,sicer tezko,ampak ok,pac so se ze rodil v neke cudne case...

ampak da pa polnoletna oseba,ki ma,mimgrede,izpit za avto in volivno pravico,vidi edini razlog za kvazi druzenje (kaj je tle druzabnega... ne vem) in za it iz bajte, v tem,da bulji v par kvadratnih cm velik ekran in iskanju domisljiskih junakov... pa to je sam se en dokaz vec da 3/4 folka ne zna it srat brez pametnega telefona... vsi zabubljeni v ekrane...

Res kot druzba vzgajamo nerazgledane,asocialne,od sodobne tehnologije odvisne,zabite mamine sincke...

Kje so cajti ko smo spilal basket,tekmoval kdo nardi daljso crto z zadnjo gumo na bajku,kdo se visje gunca,s selotejpom zalepil zvonec tecni sosedi,al pa preprosto sedel pa gledal kiri sosolki gate lezejo dol pr gumitvistu...

Jebemti tak razvoj...

Vidim, da imava fuuuul podoben pogled na debilizem, ki se z leta v leto v tej "napredni" dru?bi ?edalje bolj razvija.  :zvizga:

Jaz sem racimo zaprise?en hribolazec in nasploh ljubitelj narave, izletov, skratka ne?esa izven ?tirih sten in drgnjenja po pametnih napravicah.  sramezljiv

Mamine sin?ke in ostale mestne srajce bi jih tko z veseljem poteral v kak?en gri?, da odprejo o?i, ali pa vsaj povabil na kak?en trening v na? KBV Dom?ale, da mal potrenirajo kak?no izmed ve??in in se mal prepotijo, ne pa BEDARIJE.  :rolleyes:

(ja ok, sem star nekaj dni izpod 38let, pa o?itno ne grem s tokom in sodobnimi pogruntav??inami/bedarijami, ampak mi gre na kozlanje kam gre ta svet, ne-me-jebat)!!!  :vskalo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na lep in prijateljski nacin dans koncal eno zvezo z gospodicno. Zdaj se le bojim da se nazaj zapleteva, ker bi blo lazje ce bi bla ful skregana, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

WTF :blink:

Fotr je reku, da se bo kupilo novo, ker rabljene ima ?e zdaj in mu niso preve? v?e?.  :hohoho:

(je pa to sicer prva te?ava v 10-letnem lastni?tvu mini Korejca in tega je redko kater sodobnej?i avto zmo?en).  :zvizga:

@?mego, zaradi takih in podobnih bedarij poznam kar nekaj ljudi, ki se kot hudi? kri?a bojijo JAP vozil, ker za Renolda ali Fiat-a so zadeve hecno poceni recimo.  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Boss, jaz pa mislim da bo ravno obratna zasedba; Wales in Nem?ija, ampak ?al zmaga Nemcev na koncu.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uceri si vidu, da Korejc tut ko guzne, ne guzne zares :)

Kasnej sem pa vidu z drugmu avtom kok je fajn imet avto, ki ima se kaj vec kot le 4.prestavo na razpolago :D

Aja, pa uceri sm osvojil Triglav, ups KUM :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro.  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

46 se je vsaj vozil ko ded, jokica pa se je privlekel do cilja :)

In ker tole ni gimnasticna disciplina, kjer tockujejo stil posameznika in bo na koncu prvak tist ki bo zbral najvec tock, bo prvak Markec, kar sem napovedal ze lani za letos in sem se zmeraj istega mnenja. Pa se mulc mi je simpaticen in pricel je mozgancke uporabljat! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.