Ej ?koda... Kaj je res v ozadju bo? verjetno zvedel malce kasneje. Tudi jaz mislim, da je tisto "rada te imam" me?anica tega, da te verjetno nekaj ?e vedno ima in ?elje, da te ne prizadene. Te?ko sodit, vem samo, da ?as res celi vse rane in verjemi, tudi pri tebi ga bo. :macek:
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Danes sem kon?no sprobal eno zadevo ki me je "matrala" ?e nekaj ?asa.
Uglaunem, pred cca. pol leta sem nabavil za potrebe gradnje (kljuka, da ga ni ?koda itd.) Renault 5 1.6D. Ker je zasnova motorja ?e kar precej stara in temu primerno robustna me je fullll matralo, ?e bi tale zadeva ?la na odrabljeno olje ki se uporablja v gospodinjstvu itd. po doma?e na olje za cvrtje iz friteze.
Malce sem se pozanimal, prebral okoli tega in ugotovil da u bistvu nebi smelo bit problema (celo izumitelj Otto je za svoje motorje predvidel olje kot pogonsko gorivo).
In danes sem zbral pogum in dovolj odpadnega olja, ga prefiltriral in hop v tank. Bottom line, glede na to da tole pi?em v temi pohvalite se vam je verjetno jasno da avto laufa B/P , in najpomembnej?e absolutely for free!
Malce me edino le skrbi kaj bo zjutraj z v?iganjem :ne vem: .........?ivi bili pa videli!
Ne me j... Sa?o. Dober si ?e povem tole vsem tistim z Golfom II na Rakitni in okolici... Ne n? ne bom povedu, bom kar ?rpalko s takim oljem odprl.
Visenje za ?ankom definitivno ne prinese bolj?ega gmotnega polo?aja, ampak ravno obratno - tako, da tudi mene za ?ankom ob alkotu ne bo? videl, niti na kavici, niti na ?iku, ker ne konzumiram ni? od na?tetega.
?udak!
Predvsem pride dobro in lagodno ?ivljenje (v dana?njem sistemu) od lastne anga?iranosti, ker prav noben politik ne bo namesto tebe NI? premaknil v tvojem ?ivljenju.
Naslab?e je viseti za ?ankom in valiti krivdo (da ima? le za en pir v ?epu), na politike in vlado, sam pa ne naredi? NI?, da bi se kaj premaknilo na bolj?e pri tvojem finan?nem stanju.
Pol smo s temi debatami zaklju?ili za 4 leta.... hvala bogu, itak ena sama zguba cajta
Ma itak. Glede financ se strinjam s tabo. ?e pa je letel ?ank in pir name ti moram povedat, da me za ?ankom pri piru ne bo? na?el
Lohk te pa povabim
Dobro, predvsem pa resni?no napisano Boss . Upam, da bo na? forumski kolega enkrat doumel, da dobro ?ivljenje in blaginja vseh nas ne pride ne od JJ-ja ne od BP-ja, ampak predvsem od trezne, pametne, premi?ljene in pa dolgoro?ne politike, ki uspe preplezati ograjo zaplankanosti, delitev in populizma. Za navijanje pa je prostor na stadionu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
manj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani