Kolega je odjavil. Plačuje radijo, ker ga ima v avtu. Tv ima samo za Netflix. So prišli domov v kontrolo, da nima antene in dokazal je, da nima kablske.
Evo uredi si, imaš navodila kako 😉
Ma sej veš, slovenceljski šport je bolj pritoževanje, kot, da kej dejansko spremeniš
Tem voluharjem upokojenskim pod nujno ukinit tudi zimski dodatek. Jim ne pripada ker oni se pozimi samo doma svalkajo na toplem. Še na zastonj vožnjo z busom se jim v mrazu ne da, banda priviligirana.
Bo treba spet začet podpise zbirat za referendum.
Moja dva gresta v Španijo vsako zimo, tko da vsak zimsko dodatek prav pride 😀
Se oproščam, ampak men je pa tole tolk grdo, da ne znam povedat. Tole zgleda kot tiste predelave, k ne vejo kaj vse naj še gor nataknejo z mislijo več je boljše. Bljak.
Verjetno misliš odbijač, plastike na lučeh.
Ker to, kako je streha speljana v coupe, dejansko kul zgleda. Čeprav sem 1A roadster fan
Dosegajo pa kar cene. Že ko sem imel rumeno, so bile 30K, zdej raje ne gledam.
EDIT: a 16K trenutno...sploh ni grozno. Glede na to, da eni dajejo navadne NBjke za 10K na avtonet
Res je. Ko vidiš ene zadetke na FB kake neumnosti klatijo, potem pa izveš, da imajo končanih 7 razredov osnovne šole in enega v večerni, veš, da je folk, ki. Jih posluša enak kot oni.
Sicer pa, v veliki večini gredo res eni proti srednjem veku nazaj in to z hitrimi koraki. 😉
Sem za, da imamo kulturne debate, kot naprimer odgovarja @Boss.
Ampak, ko res berem te FB komentarje, me ma, da bi ga prepovedal v Sloveniji. Sem že večkrat povedal, problem je generacijski. Tudi z umetno inteligenco. Mi smo še taki, da raje preverimo, če se mogoče moti; mlajše generacije ne bodo preverjale. Bodo samo slepo verjele, kar jim napiše. In pri FB komentarjih je že ratalo podobno. ''Aja, na FBju sem slišal, more že držati''.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Svečkarjev noben ne more delat neumne.
.
.
.
.
.
.
.
.
ker so že 😜
Povezava za deljenje