Ne bo, ker je SDS kupil unga Pucka v obliki Stevanovića in kompanije. Se pa kr veselim, ker zdaj bo pa vse idealno in odlično, brez korupcije in visokih davkov. Noro dobro bo.
Ja tudi sam se zelo veselim in komaj čakam Končno vstopamo v slovensko pomlad ♥️
The ability to speak does not make you intelligent.
Samo taka vlada bi bila to, kar Slovenija rabi: dve stranki v koaliciji in dvotretjinska večina. Ne pa ko do zdaj: pet strank in en poslanec več kot polovica - zdaj pa sprejmi kakšen pomemben zakon ali pa izpelji kakšno večjo reformo...
To se strinjam, samo ne bi bila dvotretjinska večina.
Oh noro. Zdaj, ko sem pa ta video videl mi je pa res žal za vse moje pretekle odločitve. Upam, da se volitve ponovijo, da lahko končno pravilno obkrožim. Ne vem kako sem bil lahko tako zaslepljen. Hvala za razsvetljenstvo.
Popravljeno od g.Wankel
Holob bo moral prvo zdej požreti eno škatlo brihtolov in potem mogoče mu Zoki in Kučko sestavita tisto koalicijo.
pred 2 urama je FuManchu napisal:
Gremo plesat naprej v golobjem dreku 😁
pred 17 minutami je FuManchu napisal:
Zato pa smrdi tulk bolj hudič golobji🤣
Zato je pa Slovenija tam kjer je, ker je teh šest sporočil prikaz maksimalne inteligence določenega procenta desnih volilcev oz bolje rečeno - pomanjkanje le te. Pa sem prepričan, da po teh šestih sporočilih morajo njegovi možgani kar konkretno počivati, da se spet sestavijo nazaj. Ne bom trdil, da so vsi taki, je pa situacija kar žalostna.
Dajmo mu priložnost, da nam dokaže nasprotno
Popravljeno od g.Wankel
Kdor glasuje za in podpira JJ, ki je prepleten z Orbanom in njegovimi posli, obenem pa JJ sovraži Putina, ki je prav tako prepleten z Orbanom in njegovimi posli - ma pa ekstra razčiščeno vse?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tedenski višek inteligence.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani