In zakaj ga nebi mogu primerjat? Govorim seveda o vzgoji,..pa ne da bo? otroka u?il sedi in podobna sranja, ampak ?e otroku ne pove? in ne poka?e? JASNO kaj lahko in kaj NE ti bo sral po glavi cel ?ivljenje. Isto je s psom. ?e nimate izku?enj z ?ivimi hudi?i v podobi otrok - hvala bogu. Js jih mam ?e preve?. Use kar tem otrokom skupno je to da nimajo JASNIH mej kaj jim je dovolen in kaj ne. In da jim ob nedopustnem vedenju ne sledi nobena sankcija (ja psu dam za povohat lu?o in jo narahlo po riti), otrok verjetno ne bo delu lu?ic sred sobe, ampak recimo ne uboga in dobi prepoved TV-ja al pa compa....
Poanta je samo v tem, da tko kot vzgaja? otroka in mor? bit pr tem dosleden, je isto pr psu. Kar nau?i? mladi?a bo znal odrasel, ?e mu popu??a?, te izsiljuje,...otrok pa isto oz ?e velik bolj.
In ne ne bom n? jemala nazaj, ker pomoje mam uso pravico do svojga mnenja tud ?e se ne strinjam z vami.
Kadar se pogovarjamo o teh stvareh imam vedno ob?utek, da ljudi malce zbode primerjava med psom in otrokom. Morali bi razumeti, da ne gre nikoli za dobesedno primerjavo in tla?enje ljudi in ?ivali v isti ko?. Je pa res, da je pri VZGOJI veliko podobnosti in sam se strinjam z Ally ko govori o mejah, vedenju kaj je prav in kaj ne, kaj se sme in kaj ne, skratka o postavitvi tistih temeljev pri otroku, na katerih bo gradil v nadaljevanju svojega ?ivljenja. ?e le ti so in so pravilno postavljeni in predvsem otroku tudi vsaj malo razumljivi bo zadeva OK, ?e pa jih ni, bo hudo za vse. Ja in tu je lahko primerjava s psom v prenesenem pomenu. Starej?a generacija se bo zagotovo spomnila zelo znan Jugo verz "princip je isti, sve ostalo su nianse"
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Tudi meni je ful ?al Lipe . Sa?ko me je v zadnjem ?asu res presenetil ko je razglabljal o ekonomiji. Nisem vedel, da fant toliko obvlada, Barbara ?.T. mi je bila pa od nekdaj v?e? kot poslanka. Mnogo bolje bi bilo, da bi se Lipa in SNS zamenjala
Nekega dne, sta mlada mo? in ?ena bila v spalnici ravno na tem, da se dasta dol, ko je skozi okno priletela ?ebela. Ko je mlada ?ena dala noge narazen, ji je ?ebela priletela v vagino in ni ve? ?la ven. Za?ela je kri?ati in vpiti, mo? pa jo je nemudoma odpeljal k lokalnemu zdravniku in razlo?il situacijo.
Doktor je malo pomislil in rekel: "Hmm, zapleteno je tole. Vendar pa imam re?itev, ?e mi boste dovolili."
Zaskrbljen mo? je pritrdil in doktor je nadaljeval: "Torej, na?rt je tak, vrh mojega penisa bom namazal z medom in ga vtaknil v vagino od va?e ?ene. Ko bom za?util ?ebelo, bom svoj penis umaknil nazaj ven. ?ebela mu bo po vsej verjetnosti sledila iz vagine in problem bo re?en."
Mo? se je strinjal, doktor pa je za?el s postopkom. Z medom si je premazal penis in ga vtaknil mladi ?eni v vagino. Po nekaj ne?nih sunkih je doktor dejal: "Ne verjamem, da je ?ebela ?e zavohala med. Mogo?e bi poskusil iti malo dlje noter."
Tako je doktor ?el bolj in bolj noter, ?ez nekaj ?asa pa je za?el krepko nabijati mlado ?eno. Le-ta pa je za?ela vzdihovati od razburjenja in o?itnega u?itka. Doktor, ki je bil zelo osredoto?en na svoje strokovno delo, pa je izgledal, kot da u?iva. Potem je ?ensko zagrabil za jo?ke in pri?el ?e sam oddajati glasne glasove in vzdihe.
Takrat je mo? postal zelo vznejevoljen in zavpil: "Ej, sam mal! Kaj za hudi?a pa mislite, da delate?!"
Doktor, ?e vedno zelo osredoto?en, je odvrnil: "Sprememba na?rtov-utopili bomo barabo!"
Se ?isto strinjam s povedanim. Tudi meni je v?e?, da smo se znebili nekaterih obrazov, ki sem jih tudi sam te?ko prena?al. Najprej "mojega ?efa" Bajuka, pa Rupla, pa zelo v?e? mi je, da v parlamentu ne bom ve? gledal ?kolj?a, Guli?a, Podobnika in podobnih...
Je pa ?e nekaj res. Pahor bo moral kon?no preiti z besed k dejanjem. In prav to me zanima kako mu bo ?lo... Mo?akar ima sicer dolgo politi?no kilometrino, izku?enj operativnega vodenja pa bore malo in glede na to katera imena ima ob sebi se bojim, da nima najbolj?ega kadra. Pustimo se presenetiti. Tudi Ku?an je rekel "zakaj mu ne date prilo?nosti...?" No sedaj jo ima.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Politik Janez J. se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda
s scanjem napisano: "Janez J. je prasec."
To ga seveda mo?no razjezi. Pokli?e ?efa varnostne slu?be in mu naro?i, naj takoj poi??e storilca.
Policaji podpis fotografirajo in vzamejo vzorce urina.
?ez teden dni ?ef policije poro?a rezultate reko?:"Imamo popolne rezultate.
V zvezi z njimi vam moram sporo?iti eno dobro in eno slabo novico."
Janez J.: "Povej najprej dobro novico!"
Policaj: "Urin je 100% od Boruta P."
"Saj sem vedel!" odvrne Janez J. "In kak?na je slaba novica?"
"Pisava je od va?e Ur?ke."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani