1. *Moj Mujo je jako pa?ljiv. Triput tjedno me vodi na burek. Ja ga napravim i ispe?em, a on mi ka?e: "Hajd, izađi iz kuhinje i pojedi i ti malo."*
* *
2. *Popodne nikad ne spavamo zajedno. On spava sam na kau?u u dnevnom boravku, a ja bri?em pra?inu i perem suđe.*
* *
3. *Svakog mjeseca, ?im dobije plaću, kupuje mi poklone. Uvijek dobijem deterd?ent za suđe, da se ne mu?im i perem na suho i WC sanitar da ne mora da trljam kadu i plo?ice samo sa ?etkom i vodom. Zato svaki dan ka?em sebi: "Bona, Fato, koje si ti sreće.
Pa, đe nađe ovakvog ?ovjeka?"*
* *
4. *Rođena sam u novembru, pa mi Mujo za svaki rođendan pokloni ?etri metra drva i onda gleda kako u?ivam u poklonu dok ga unosim u podrum. Dok u?ivamo kraj vatre u peći, ja odmah pomenem da bih za Novu godinu voljela dobiti na poklon dvije tone ćumura (ugljena).
Iako kipi od bijesa,uvijek se suzdr?i, pa me ne odalami, al ka?e:
"Tek si jedan poklon otvorila, a već misli? na drugi. "Al takve
smo mi ?ene, ?ta se tu mo?e. "*
* *
5. *On me kao dobar mu? tjera da dr?im dijetu kako bi dobro
izgledala. Stavio je klju? na fri?ider, a ako napravim batake za
ru?ak, on pojede sve, a meni, du?a moja, ostavi samo krumpir. Kad mu ka?em: "Mujo, pa nisu nam djeca na dijeti, ostavi im bar jedan batak", on mi odgovari: "Jesu, cure su, moraju biti mr?ave." Takav je moj Mujo, pravi moderni domaćin, koji vodi ra?una da mu ?ena i ćerke uvijek budu vitke.*
* *
6. *Kad ?etamo robnom kućom, izgledamo kao zaljubljeni par jer me on dr?i za ruku. Lijepo mi je zavrne da ne mogu ni?ta da pipam.*
* *
7. *On ne ?eli das se mu?im, pa me svake noći istjera iz spavaće sobe da ne bih morala slu?ati njegovo hrkanje.*
* *
8. *?to jest-jest, ne da mi da sama radim po kući. Uvijek natjera
mene i moju majku da zajedno radimo.*
* *
9. *Nikad se ne kupa bez mene... Jednom mjese?no fino me zamoli da mu ugrijem vodu, naspem u kadu i da mu istrljam leđa. Uvijek pla?e ako ga ?ampon ujede za o?i, al ?amar mi lupi samo ako ga ba? jako pe?e. Ako budem dobra i ne ujede ga nikako za o?i, onda me pusti da se okupam u istoj vodi kad on izađe iz kade...*
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Aaa Boj?.... verjemi da ZELO ZANESLJIV vir ne obstaja......
Preve? je dejavnikov ki uplovajo tako pozitivno kot negativno na stanje slovenske/evropske/globalne borze.....
In vsak tak komentar je ?ista ?pekulacija.... :ne vem:
Ja, glede ?pekulacij se popolnoma strinjam s tabo. Je pa res, da imajo dolo?eni redki ljudje (pa niti najmanj borzniki) zelo dobre podatke, ki jih ostali smrtniki niti ne morejo imeti, ?e manj pa bi jih razumeli in postavili v pravilen kontekst, predvsem pa vrhunsko znanje in izku?nje.
O seveda gre lahko..... in to ?e kar precej.... Trend SBI-ja zna odletet pod 6000 to?k... ampak to so samo grooozni scenariji... va?no da pol posko?i nazaj na 12000+....
Verjem, da bo? vmes vsaj 1 avto zamenjal...
Ubistvu nimamo tatamija... Tko da bo vse skupi bolj na hard
Kako ga nimate? Ja kak?en klub pa ste...? Ok, saj vem, parket rules
A na hard pravi? da bo? ?e ena ki ima rada rough Bemu, komi se deci nau?imo bit ne?ni in nehamo metat svoje skvo v stene, spet bi one mal na hard... Nikol prou
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
*Fata o svom uspje?nom braku:*
* *
1. *Moj Mujo je jako pa?ljiv. Triput tjedno me vodi na burek. Ja ga napravim i ispe?em, a on mi ka?e: "Hajd, izađi iz kuhinje i pojedi i ti malo."*
* *
2. *Popodne nikad ne spavamo zajedno. On spava sam na kau?u u dnevnom boravku, a ja bri?em pra?inu i perem suđe.*
* *
3. *Svakog mjeseca, ?im dobije plaću, kupuje mi poklone. Uvijek dobijem deterd?ent za suđe, da se ne mu?im i perem na suho i WC sanitar da ne mora da trljam kadu i plo?ice samo sa ?etkom i vodom. Zato svaki dan ka?em sebi: "Bona, Fato, koje si ti sreće.
Pa, đe nađe ovakvog ?ovjeka?"*
* *
4. *Rođena sam u novembru, pa mi Mujo za svaki rođendan pokloni ?etri metra drva i onda gleda kako u?ivam u poklonu dok ga unosim u podrum. Dok u?ivamo kraj vatre u peći, ja odmah pomenem da bih za Novu godinu voljela dobiti na poklon dvije tone ćumura (ugljena).
Iako kipi od bijesa,uvijek se suzdr?i, pa me ne odalami, al ka?e:
"Tek si jedan poklon otvorila, a već misli? na drugi. "Al takve
smo mi ?ene, ?ta se tu mo?e. "*
* *
5. *On me kao dobar mu? tjera da dr?im dijetu kako bi dobro
izgledala. Stavio je klju? na fri?ider, a ako napravim batake za
ru?ak, on pojede sve, a meni, du?a moja, ostavi samo krumpir. Kad mu ka?em: "Mujo, pa nisu nam djeca na dijeti, ostavi im bar jedan batak", on mi odgovari: "Jesu, cure su, moraju biti mr?ave." Takav je moj Mujo, pravi moderni domaćin, koji vodi ra?una da mu ?ena i ćerke uvijek budu vitke.*
* *
6. *Kad ?etamo robnom kućom, izgledamo kao zaljubljeni par jer me on dr?i za ruku. Lijepo mi je zavrne da ne mogu ni?ta da pipam.*
* *
7. *On ne ?eli das se mu?im, pa me svake noći istjera iz spavaće sobe da ne bih morala slu?ati njegovo hrkanje.*
* *
8. *?to jest-jest, ne da mi da sama radim po kući. Uvijek natjera
mene i moju majku da zajedno radimo.*
* *
9. *Nikad se ne kupa bez mene... Jednom mjese?no fino me zamoli da mu ugrijem vodu, naspem u kadu i da mu istrljam leđa. Uvijek pla?e ako ga ?ampon ujede za o?i, al ?amar mi lupi samo ako ga ba? jako pe?e. Ako budem dobra i ne ujede ga nikako za o?i, onda me pusti da se okupam u istoj vodi kad on izađe iz kade...*
Povezava za deljenje
Deli na druge strani