Hehe, lani je bil v takem trenutku Kimi ?e izgubljen v tekmi za prvaka pa smo potem videli kaj se je zgodilo do konca. Jaz ga ne bi ?ist odpisal, ker tudi na v?eraj?nji dirki, ko se je za?elo su?iti je pokazal, da lahko vozi izredno hitro.
Kakor koli ?e, dajem prednost dvoboju Massa/Hamilton ampak you never know, do konca se lahko zgodi ?e marsikaj.
Yap, mogo?e bo pa "moj" le postal prvak
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
btw,..tista igra?a od va?e Sre?ke je zaklu?la svoje poslanstvo v dveh dneh, ko ji je ratal zgrist "kletko" in seveda tud mi?ko k je padla vn,.. "kletka" sama pa ni ve? tok zanimiva
Na?a Mi?a je umrla naravne smrti...
Sorry, saj ve? da nisem pozabil na Prekmurce - hotel sem samo malce spodbuditi ?tajerce, da ne bojo mo?ni samo na besedah ampak tudi na dejanjih. ?e prideta vsaj Bobi pa Vajper pa takoj vzamem besedo nazaj
Zdaj bom pa spet malce sprovociral - kaj pa Mazda ?lanice? Kje ste s svojimi prijavami... Boj? ne grize in tudi ni nek seksualni manijak (?eprav v?asih tako govori ) tako kot tudi ostali nismo (vsaj ne da bi vedel) tako, da ne vidim zadr?kov, da se ne bi prijavile.
Kdo ni manijak...? Saj ne morem bit, ?e pa je prijavljena samo ena predstavnica nasprotnega spola, pa ?e ta bo s svojim in ku?iko.
Aja, no saj moja bo tud zraven...
Quote Uklopko: Masvett za Boj?a ulovit---- nastavi mu eno lepo mi?ko ob cesti pa se bo sam pustil ujeti
Aja? N? ne vem o tem...
?e ne dolgo poro?eni Tone je bil v dru?bi prijateljev v gostilni.
Kartali so in se pogovarjali oslarije. Potem je pri?la na vrsto tema, kaj kdo najraje po?ne. Mirko je rekel, da strelja s pi?tolo, Du?an rad igra kitaro, Pavle rad balina, Miha se rad spu??a s padalom z gore, Cene pa rad sablja. Pa se na koncu oglasi tudi Tone.
"Jaz pa najraje seksam s svojo ?eno!"
Prijatelji so ga pomilovalno pogledali, nato pa so nadaljevali pogovor v drugo smer. Ko se je Tone zve?er vrnil iz gostilne ga je ?ena vpra?ala, kaj so se prijatelji pogovarjali. Ko ji je razkril tudi temo kdo kaj najraje po?ne, se je ugriznil v jezik, ko ga je vpra?ala, kaj je on povedal, zato se je hitro zlagal: "Rekel sem jim, da rad hodim v cerkev."
Drugo jutro sta Tone in njegova ?ena od?la v mesto po nakupih. ?la sta mimo gostilne, na vrtu katere je bila zbrana v?eraj?nja dru??ina.
Nekdo od prijateljev je ogovoril Tonetovo ?eno:
"Gospa, ko bi vi le vedeli, kako se je Tone v?eraj izrazil, kje se najbolje po?uti!"
"Ni? mu preve? ne verjemite. Samo enkrat je bil notri, pa ?e takrat je zaspal."
Kaj je pa nauk tega vica: NE LA?I ?ENI!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ti reve? bogi... Prav smili? se mi... ?e tako je grozno delat te ostudne in ogabne gibe, ampak celo no?...?
Bogi!!! 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani