Zaradi nev?iganja mojega avta, potem ko je nekaj ur na soncu, sem izbral naslednjo taktiko: avto sem v petek ob cca. 10:00 parkiral v bli?ino Gama servisa v BTCju in ga pustil tam nekaj ur (4). Pri?el nazaj ob 14ih in ?el na servis po?akat g. Majes-a (je bil ravno na malici), potem pa je poslal enega fanta, da greva po moj avto. Je rekel naj ga kar pripeljem do gara?e, pa sem mu odvrnil, da avto pa? ne v?ge. Nato sva se sprehodila do makine (20m) in se je serviser na lastne o?i prepri?al, da avto ne v?ge. Je nekaj pogledal pod haubo (napeljave in elektriko), nato pa se je odlo?il, da avto premakneva v gara?o. No, mojo mazdo so potem rinili po BTCju trije: serviser, prodajalec ter tisti gospod ki vgrajuje akustiko in podobno. Potem je serviser makino priklopil na tester, ki kot ponavadi ni pokazal ni?. Nekaj se je ?e igral s "fazenbiferjem" - ni?. Nekako je potem pogruntal, da naj bi bila napaka na ra?unalniku, ki se preve? segreje in izgubi nekatere kontakte, da avto ne v?ge ve?.
No, tako. Zgleda da s(m)o odkrili izvirni greh nev?iganja moje makine. Upam da je to to, zato sem to zgodbico tudi napisal v temo Pohvalite se ...
Me veseli, da sem ubral to taktiko, saj se mi je zdelo, da v prej?njih poskusih sami niso pri?li do tega, da bi avto pustili na soncu, za kar sem jim stalno govoril, da je vzrok nev?iganja. Da sem moral to narediti jaz ... si bom samo mislil svoje.
Dobro si naredil!
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
no morm jo pohvalt, da je bla pono? fuuul pridna,..
me je sicer 1x zbudila, ker jo je lulat,..pa se revca ni mogla vn skobacat iz brisa?e s kero sm jo pokrila zve?er,..in pol se je polulala na papir,..se pr?la mal pocrklat in pol je spala v svoji ko?ari do zjutri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne Z, ampak S
Povezava za deljenje
Deli na druge strani