V?eraj nadgradil moped, z Power Commander-jem, razlika je ve? kot o?itna. Sprva nisem verjel v to, potem pa sem na lastni ko?i to preizkusil in zadeva naredi to?no tako, to?no takrat in takrat ko to zahtevam, seveda pa lahko to tudi prilagodim. Skratka to je dodatni ra?unalnik-krmilnik motorja moje CBR-ke in je vreden toliko kot stane.
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
To kar bom opisal sicer spremljam vsak dan ?e 20 let, ampak vseeno, zadnje dni je tega res preve?.
Na ?ivce mi gre folk pri prehitevanju na AC. Ko se nekdo npr. spravi prehitevat kamion (ali kogarkoli drugega), se pelje mimo prav po?asi in na easy, komaj, da je kaj hitrej?i, ko pa je mimo pa zapelje na svoj vozni pas in gasa do 150. Jaz tega preprosto ne razumem...
Ja kaj, v?asih moram pa na forumu tudi kan?ek resnosti pokazat, da ne boste mislili, da mi grejo same neumnosti po glavi. Ampak ko se pa tako pa?e hecat. Ok, dovolj resnosti
matr,..tale vro?ina pa sploh ni za torte,..ker se sprot vse topi,..sm delala "beybo" po naro?ilu...mi je torta za?vicala,..ne mor? verjet , sm delala grad,...so se ro?ce in trava sprot topile,.tko da je blo bl ?alostno vse skupi
in ko se gor kuhna spremeni v savno, ma mami dol v nejve?ji vro?ini neverjetnih 22 stopinj, brez klime bemu....
Nabavi klimo ali pa poleti delaj torte v obliki morja, stopljenega sladoleda ali kaj podobnega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
> ?enska gre v trgovino z doma?imi ljubljen?ki kupovat papigo.
> Prodajalec ji poka?e ?udovito aro: "Vam je v?e?, gospa?"
> "Res je lepa, ampak na lotu pa nisem zadela, da bi si lahko taksno ptico
> privo??ila...'
> Prodajalec razlo?i, da je na papigo 50% popust, ker je ?ivela v bordelu in
> ima pa? bolj so?ne besede.
> Zenska je odprtega uma in pomisli, da to jo pa res ne bo motilo, mogo?e bo
> celo zabavno, pa vzame papigo.
> V varnem zavetju novega domeka se pernato bitje razgleda naokrog: "Hej,
> novi
> bordel in nova madam!"
> Zenska odgovori: "To ni bordel in jaz nisem madam, jasno?"
> Pozneje prideta njeni h?erki, papiga pa: "Hej, novi bordel, nova madam,
> nove
> kurbe!"
> H?erki u?aljeni pokarata papigo in mamo... pa se vendar sprijaznita in
> gledata na stvar saljivo.
> Pride ?enin mo?, papiga ga zagleda, in zavre??i:
> "Nov bordel, nova madam, nove kurbe, pa iste stranke! Kak se mas, Franci?"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani