Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Po 3eh letih sem spet za?ela s treningi karateja :ouje: Neki najbolj?ega kar se mi je zgodilo v zadnjem letu al pa dveh.

Pa (lepi :hohoho: ) Taiji trenira z mano, ojoj :D Komi ?akam, da bo moj sparing :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:jupiii: Tatatadaaaaaaaaaaaam..... Spet mamo Jamralnik, tako da se lahko (spet) smilimo sami sebi 350 na uro. :jupiii:

?eprou dons nimam kej za jamrat, me ?e zmer zanima razlog zaklepa prej?ne teme jamranja... :unsure:

Izpovejte se... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvaljam sem, da sem ugotovila, da res nujno rabmo temo za jamrat... Lejte kak?n vreme je no... :( Pa ?e neki me ka?elj daje, morm it v lekarno po sirup za 3-letne otroke :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rabim pomo?
Napisano

Sej pi?e vse lepo...

"Glasujte za najbolj?ega NZ izvajalca na?e oddaje:"

NZ pomoje ni Nova Zelandija, ampak narodno zabavni ansambel :D

Oddaja je pa (spet) pomoje, Polka in majolka.

Aha: Radio Brezje, 90.8 vsako nedeljo ob 11ih B)

Zdej nas pa samo ?e zanima, kdo ?pila v ansamblu, za katerga smo glasovali :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za muce so to ?ist fina imena :) Sam Jakob ne bi dala lih mucu ime. Problem je samo v tem, ker ?e pozna? ?loveka s takim imenom, si je te?ko predstavljat potem ?ival v tak?ni vlogi. Ni pa ni? narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boss, prava slovenska imena niso za ?ivali :) Si predstavlja?, da bi nekdo na cesti svojo psico klical: "Jo?iiiiii, Jo?iiii, a bo? pr?la k nogi! Ja pridna Jo?ica, bo? pi?kot?" :D ...recimo, da je pitbull.

?ivalska imena so pa bolj fensy z ypsylony. No, pretiravat ni treba :P ?e pogleda? pa rodovni?ka imena psov, pol te pa res lahko samo srat prime.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Nas je tut fino stouklo...

Na sre?o nam je ratal tamalo 323F pokrit s superduper tendo proti to?i. Zdej ji tut meteor ni? ne more :jupiii:

6ka je mrde mal ve?ji problem. Sam upam lahko, da smo pravo?asno tepihe gor zmetali :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pilot: We should already land in Slovenia.

Kopilot: I can not find airport on map.

Pilot: Find Aerodrom Brnik.

Kopilot: None.

Pilot: Airport Brnik?

Kopilot: No.

Pilot: Try Aerodrom Ljubljana.

Kopilot: Hmm, not.

Pilot: What about Airport Ljubljana.

Kopilot: Not found...

Pilot: Ok, what is the nearest airport on map?

Kopilot: Oh. Umm, it says: letaliski dzozi pjuknik!??

Pilot: [censored], turn around!! We are lost somewhere in Africa!

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.