Eh, narobe si me zastopu glede velikega vodje. Hotel sem napisat, da raj?i po?akajte, da ne boste nekateri potem preve? razo?arani, ko bo ?la zadeva na podlagi prito?be na vi?je sodi??e in bo kon?na odlo?itev (lahko) tudi popolnoma druga?na.
Nimam pa popolnoma nobene koristi od navedene situacije, tako da sem pa? mi?ljenja, da ?e je nekomu dokazana krivda, naj se odtlej nahaja tam, kamor sodi, pa ne glede na njegov priimek in nacionalno pripadnost.
Dobra volja pa mora bit, ker ?e tako ali tako je vse preve? zagrenjencev v na?i okolici, ?al.
Uspe?no razposlal vabila za prihajajo?e avto-moto dogodke in sicer vsem trenutnim ?lanom Mazda kluba. Preberite si jih in sta vabljeni, ?e ne ?e prej, pa na tole;
MK letake najraj?i izro?am kar voznikom v roke (veliko bolj?i ob?utek, ampak rabi? pa malo poguma in govornih sposobnosti, v stilu; "Zdravo, sem iz Mazda kluba in ?e ?elite, vam dam en klubski letak, ker vidim, da vozite Mazdo"). Danes sem ga izro?il eni simpati?ni voznici 3-ke.
No skoraj vedno naredim eno in isto neumnost, da samo po neko malenkost sko?im v ?tacuno in ne rabim niti vre?ke, ?e manj vozi?ek. Pa se jasno vedno zaj........ Kot ka?e me ne izu?i, tudi ko med cirku?kimi akrobacijami (kako 15 stvari v rokah dostavit do avta), pa mi kak?en jogurt po tleh poleti in je fertig z njim.
@Feri - ti ima? tiste prvo?olske letake, ki niso vredni tega imena. Moramo ti v kratkim priskrbet letake, ki sta jih zrisala Palovi? in Kr?e (hvala obema, ker dobro izgledajo). Ti letaki so do?iveli "premiero" na sobotnem dogodku v Celju, kjer jih je Zazo-va bolj?a polovica veselo delila okrog.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, narobe si me zastopu glede velikega vodje. Hotel sem napisat, da raj?i po?akajte, da ne boste nekateri potem preve? razo?arani, ko bo ?la zadeva na podlagi prito?be na vi?je sodi??e in bo kon?na odlo?itev (lahko) tudi popolnoma druga?na.
Nimam pa popolnoma nobene koristi od navedene situacije, tako da sem pa? mi?ljenja, da ?e je nekomu dokazana krivda, naj se odtlej nahaja tam, kamor sodi, pa ne glede na njegov priimek in nacionalno pripadnost.
Dobra volja pa mora bit, ker ?e tako ali tako je vse preve? zagrenjencev v na?i okolici, ?al.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani