Dajte mi malo povedat, kdor je ?e bil tam, kam se spla?a it, kateri so fajni lokali, da je kej ?ivljenja v njih, kam se spla?a it prespat (v mislih imam kak hostel npr., pa da je varno parkirati Mazdojko ali pa ?e gremo s kolegovim A8 slu?ajno), katero restavracijo za ju?no itd.?
Skratka informacije dobrodo?le. Zaenkrat vem samo, da naj bi imeli neke 2 ful dobri diskoteki, pa da vidmo s kolegi to. V planu je naslednji vikend, dvakrat prespat, se pravi odhod v petek, prihod nazaj v nedeljo do ve?era enkrat.
Pravkar sem sli?al reklamo, da v SEPTEMBRU v pralnici Autocommerce na Baragovi v LJ, operejo vozilo za samo 3?, mislim da je to kar konkretno ugodno, ?e ima kdo od vas umazanga stroja!
Kaka gnila tekma z Italijani, na koncu pa ?e padel nek tragi-komi?ni gol in to je to. Privo??im Estoncem, da gredo na EP, ker so res pokazali karakter in dobro igro na zadnjih tekmah!
A ste gledal kaj posnetkov ko so Ferci s ?pagetarji igral, jim je blo na?im sosedom kar fajn vro?e, tako da v neki blazni formi lih niso (ali pa so imeli obupen dan v petek)!
@Boss - mel si ?e kako prav da mi zadaj (zlasti levo kolo) nekaj fajn ne ?tima, no danes je Simon, ko je ?el na optiko ugotovil, da imam na spodnjem delu kolo (v bistvu obe) privija?eno zgolj ?e kake 3 obrate vijaka, potem bi pa ?lo vse skupaj k vragu (verjetno v kakem hitro odpeljanem ovinku).
Sam res, ampak tole je ?ele predtekmovanje, upam da se bo boginja Fortuna bolj nagnila na na?o stran v pomembnej?ih tekmah, sicer pa zadnjih 5 minut (govorim od oka) nismo dali ko?a, brez da da? ko? je pa te?ko zmagat a ne, zlasti ?e prej vodi? le za to?ko!
Zdele sem res "spal" za volanom (pomoje prvi? v ?ivljenju), ampak sem bil tok dec, da sem vsakega ki me je ujel, takoj spustil naprej, no ni vrag, naletel sem na Golf 6 TDI, KR tablice, ki mu nikakor ni zneslo it po omejitvah (govorim po naselju namesto tistih 50, se pelje nekje 35kmh cca., jao)! Se prav nekateri dejansko tko vozijo kot sem jaz enkrat za hec (ni se mi niti slu?ajno nikamo mudilo, celo sem bil krepko prezgoden)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ivjo!
Dajte mi malo povedat, kdor je ?e bil tam, kam se spla?a it, kateri so fajni lokali, da je kej ?ivljenja v njih, kam se spla?a it prespat (v mislih imam kak hostel npr., pa da je varno parkirati Mazdojko ali pa ?e gremo s kolegovim A8 slu?ajno), katero restavracijo za ju?no itd.?
Skratka informacije dobrodo?le. Zaenkrat vem samo, da naj bi imeli neke 2 ful dobri diskoteki, pa da vidmo s kolegi to. V planu je naslednji vikend, dvakrat prespat, se pravi odhod v petek, prihod nazaj v nedeljo do ve?era enkrat.
Hvala za kak?ne info!
LP!
B.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani