Sem ?e hotu tud js protestirat. ?e zdej ne vem kaj naj. Moram kupit en dober in zmogljiv telefon, ki mora imeti ?e eno bistveno lastnost - v?e? mora biti ?enski, torej naj bi bil malo bolj "cort", kar pa tale hp ni ravno... :ne vem:
Pa mi ja ne ostane samo ?e iPhone...
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
?e ma? mo?nost si ta telefon vzemi, jaz ga imam ?e ve? kot opl leta in dela kot urca, popolnoma nobenih te?av. Slika sicer samo z 1,3 Mpixlov, samo kdo pa kupuje telefon zato da potem te slike dal delat ali pa kaj drugega, z MMS-e pa je ve? kot dober.
Baterija, glede na to da imamo doma zelo slab signal, pa v povpre?ju do 30 do 45 minut na dan ga uporabljam, ?e vedno dr?i najmanj 4 dni, pri uporab BT-a ali WLAN-a ni kake razlike v trajanju baterije, mogo?e par ur.
V glavnem to je ?e moj drugi tak telefon ker se je prvi stre?al z robom 400 kg te?kega kosa ?eleza, ki je padel nanj z cca 10 cm, in je malo po?il, dela pa ?e vedno . Zakaj se,m kupil ?e enkrat istega, zato ker je optimalna izbira glede na to kaj mi ponija, za kaj ga rabim in koliko dam zanj.
?e te ?e kaj bolj detajlno zanima pa vpra?aj.
ps. Hp-jevi ra?unalniki so zakon ! ?e pa? grdo dela? z njim pa? slejkoprej vsak crkne, glede na to da se z njimi ukvarjam ?e 3 leta, sta mi do sedaj odpovedala samo 2 in ?e to v prvih minutah uporabe, je enemu crknil usmernik drugemu pa floppy. V povpre?ju pa skozi roke spustim 1-2 na teden, tako da je procent pokvarjivosti dejansko zelo majhen. Povrh vsega pa ni nikoli problem z drajverji, ker gre? na HP-jeveo ali pa Compaq-ovo stran vpi?e? ?tevilko modela in jih lepo dol potegne? in?talira? in si zmaga, nobebega iskanja cdjev in drajverjev po netu.
Hvala za info Bo?tjan.
Ta aparat je ena izmed opcij, ki bo lahko darilo. Zdi se mi zelo kvalitetna in predvsem zelo uporabna zadeva za ta denar, saj se ga dobi ?e za 222?. Res pa je, da pa? ni taka ?minka kot je npr. iphone ali pa Nokia N95 (pa tudi cene so druga?ne).
pa sej mu ne bi bilo treba ljubezenske izpovedi pisat v stilu "je t'aime" ipd... s temle stavkom se mu bo? recimo zelo prikupila "Boj? est l'ours peu blond"
Neeeeeeee, ni? ve? paljenja, saj sem ?e tako ali tako zadost... Pa danes gremo s kolegi zve?er ven, imamo redno letno sre?anje in ?e bom preve? napaljen bo hudi?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaaaaa, pa bomo imeli privat resni?nostni show... Saj morajo tud na POPu kartice kupovat...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani