Skoči na vsebino
Ally and Poky chat room
Napisano

Lahko bi dal v klubski koticek pa bi meli pregled nad dogajanjem"samo izbrani" :)

Jaaaaa, pa bomo imeli privat resni?nostni show... Saj morajo tud na POPu kartice kupovat... :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ally and Poky chat room
Napisano

zdj mam feeling kukr da ste naju izgnal iz chat is back :(

Ma ne, nisem tako mislil, ampak glede na vse skup je to najmanj kar sem lahko naredil za vaju... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HP iPAQ 514 VOICE MESSENGER
Napisano

Bojc a ti je vsec Sonyericsson P1i?

Jaz sem navajen sonyjev in ericssonov in ne bom nikoli zamenjal firmo, ampak se mi zdi, da je kar v redu za ceno.

?akaj... Ga grem pogledat. Tudi jaz sem bolj za SE, ?eprav sem imel Nokio, mi nekako ne sede... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ni blo tle govora o tefonu ? :ne vem:

Sem ?e hotu tud js protestirat. ?e zdej ne vem kaj naj. Moram kupit en dober in zmogljiv telefon, ki mora imeti ?e eno bistveno lastnost - v?e? mora biti ?enski, torej naj bi bil malo bolj "cort", kar pa tale hp ni ravno... :ne vem:

Pa mi ja ne ostane samo ?e iPhone...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ma? mo?nost si ta telefon vzemi, jaz ga imam ?e ve? kot opl leta in dela kot urca, popolnoma nobenih te?av. Slika sicer samo z 1,3 Mpixlov, samo kdo pa kupuje telefon zato da potem te slike dal delat ali pa kaj drugega, z MMS-e pa je ve? kot dober.

Baterija, glede na to da imamo doma zelo slab signal, pa v povpre?ju do 30 do 45 minut na dan ga uporabljam, ?e vedno dr?i najmanj 4 dni, pri uporab BT-a ali WLAN-a ni kake razlike v trajanju baterije, mogo?e par ur.

V glavnem to je ?e moj drugi tak telefon ker se je prvi stre?al z robom 400 kg te?kega kosa ?eleza, ki je padel nanj z cca 10 cm, in je malo po?il, dela pa ?e vedno :D . Zakaj se,m kupil ?e enkrat istega, zato ker je optimalna izbira glede na to kaj mi ponija, za kaj ga rabim in koliko dam zanj.

?e te ?e kaj bolj detajlno zanima pa vpra?aj.

ps. Hp-jevi ra?unalniki so zakon ! ?e pa? grdo dela? z njim pa? slejkoprej vsak crkne, glede na to da se z njimi ukvarjam ?e 3 leta, sta mi do sedaj odpovedala samo 2 in ?e to v prvih minutah uporabe, je enemu crknil usmernik drugemu pa floppy. V povpre?ju pa skozi roke spustim 1-2 na teden, tako da je procent pokvarjivosti dejansko zelo majhen. Povrh vsega pa ni nikoli problem z drajverji, ker gre? na HP-jeveo ali pa Compaq-ovo stran vpi?e? ?tevilko modela in jih lepo dol potegne? in?talira? in si zmaga, nobebega iskanja cdjev in drajverjev po netu.

Hvala za info Bo?tjan.

Ta aparat je ena izmed opcij, ki bo lahko darilo. Zdi se mi zelo kvalitetna in predvsem zelo uporabna zadeva za ta denar, saj se ga dobi ?e za 222?. Res pa je, da pa? ni taka ?minka kot je npr. iphone ali pa Nokia N95 (pa tudi cene so druga?ne).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

?nopc!!!! Hitr!!! :( Zdele na Poljanski vidla kako je enga mulca avto zbil.... :(:(

?zmeden? Upam, da ni bilo kaj huj?ega... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

pa sej mu ne bi bilo treba ljubezenske izpovedi pisat v stilu "je t'aime" ipd... s temle stavkom se mu bo? recimo zelo prikupila "Boj? est l'ours peu blond" :hohoho::hohoho::hohoho:

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Take pa samo moj dragi dobi. :P

Sedaj pa iskreno upam, da bo padlo pol metra snega, da se bom noter vrgel in ohladil... :hohoho:

Pa dobro fantje za kak?nega me imate, haloooooooo ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Neeeeeeee, ni? ve? paljenja, saj sem ?e tako ali tako zadost... Pa danes gremo s kolegi zve?er ven, imamo redno letno sre?anje :hohoho: in ?e bom preve? napaljen bo hudi?... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Toliko, da si ga razkurla :D

He, he, Labi saj me je res... Sem ?e nesel v na?o prevajalsko slu?bo... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Une autre caffe s'il vous plait :DB)

Blondi, pa francosko govori... Mmmmmmmh, to mi delaj... :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se bom ?e jaz malo pohvalil. V?eraj sem v ?ivo videl, potipal in "pre?nofal" novo Mazdo 6!!!!!! :ouje::ouje::ouje:

Kak?en je bil moj prvi vtis sem napisal v rubriko nova M6. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

iii jaz bi tud vroco cokolado

Ti kar prisedi. ?e eno ?okolado za Labija prosim. Pa ?e porcijo ?evapov za zraven... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

O hvala hvala :ouje: Te ?astim ?e en drink! Kaj pije?!? :jupiii:

Ve? kaj... Kar skupaj dajva. Bo vro?a ?okolada v redu? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.