@ Bojć: Hehe saj vem... pr men je trenutno tudi eno ?udno obdobje ko se notri vrtijo ?tance, pa recimo stari italijanski mixi (Max Mix pa Italo boot Mix) pa recimo DJ Bobo
Aaaaaaa, pa Happy children, pa Numero uno, pa Stars on 45... Jao, kak?ni spomini, to moram pa danes tudi jaz poslu?at Bobo je pa itak zakon
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ampak res si se postaral Boj?... ?e mal pa bo? ?e v cerkev za?el hodit pa za?el u?ival ob nedeljskih oddajah na RTVSLO1
Ej, saj me od vrtca pozna?. Heavyja jaz nikoli nisem poslu?al... Vedno je bila ?tanca . Za Gregorianse mora? bit pa res razpolo?en, komad dva... Ni slabo. V cerkev? Ko bodo tako musko not vrtel, potem pridem
Postaral sem se...? To sem pa opazil ja... Cifra raste, ?edali manj se mi da, ljubavni tepih pa ima 5 sivih dlak... Ja, staram se!
Ja, ampak ?e se iz preteklosti ne bo? ni? nau?il, se ti bodo skoz pojavljali isti problemi. Tako da ni ravno napa?no premlevati preteklosti.... Eh dej ?e enga Jegra!
Ufff, tole bo pa danes globoka depra. Ma, saj se strinjam s tabo glede preteklosti, vendar samo toliko in v tem smislu, da se kaj nau?i?, nikakor pa v smislu premlevanja, smiljenja samemu sebi, ve?nega ob?alovanja in kaj bi bilo, ?e bi bilo... Je pa to ful te?ko, priznam. Tudi jaz pri svojih letih ?e nisem zmagal glede tega...
?e men enga Jegra :mi pijemoo:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Take that-Rule the world
Povezava za deljenje
Deli na druge strani