Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

ti slabo vziga?

meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem.

mogoc je sam mraz.

Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dejstvo je, da imamo nesposobne politike (leve in desne) in da je na?a dr?ava ?e davno za?la s prave poti :(

Kolega je najbolje opisal situacijo - tale na? SLO Titanic je ?e zaril s premcem, tko da se ve u katero smer gre! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas je desnica hendikepirana. Razlog: - v slovenskem politi?nem prostoru so tako na enoi kot na drugi strani sami levaki :P

Hihi, pozabu si veliko za?etnico! :danzoman::bravo::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sre?enga pa zdravga
Napisano

U letu 11 razturite k zmaji, na vseh podro?jih, pa ne kupvat kakih francoskih vozil, ker to vam zna zagrenit cev let (predvidevam da si ho?te seb le najbolj?e)! :danzoman::bravo: :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

U bistvu smo razli?nega mnenja, kar je prov, ampak men osebno ga ni huj?ga kalibra od nejga, mi je prov utele?ena antipati?nost ter la?! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri sem prov razmi?lju, kok bi blo fajn da bi folk ta ke? ko ga investira u Pokalice, raj? dal v dobrodelne namene, ker tle se kr neki ke?a dobesedno spremeni v dim! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sem ?e 3.Silvestra zapored - prespal polno?, pa sm ponosen na to! Aja promila pa 0,0 na u?eri?ni dan! :danzoman:

Dans pa sem bil ?e s tamalo Enoletnico, dobri 2h na zimskem sprehodu po Arboretumu, blo ful fajn! :ljubezen::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.