meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem.
mogoc je sam mraz.
Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj!
U letu 11 razturite k zmaji, na vseh podro?jih, pa ne kupvat kakih francoskih vozil, ker to vam zna zagrenit cev let (predvidevam da si ho?te seb le najbolj?e)! :mi pijemoo:
U?eri sem prov razmi?lju, kok bi blo fajn da bi folk ta ke? ko ga investira u Pokalice, raj? dal v dobrodelne namene, ker tle se kr neki ke?a dobesedno spremeni v dim!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani