Boss, bil sem ?e na Kozari, Neretvi (poru?en most) in Sutjeski (Tjanti?te), nisem pa bil ?e niti v Dra?go?ah niti Osankarci. Sicer pa nisem simpatizer Tarde?ih, tako da me zanima izklju?no zgodovinski vidik in pa pozitiven spomin na ?rtve, ki so prispevali najve? kar so imeli, v smeri da danes ne ?prehamo ?vabo-language!
Smo uspe?no z dru?bo popil Tavelk pir - Superco, kasnej ?e prebudil DraGOmobil iz zimskega spanja, sm naredu kraj?o furo, brez tablc, zdele pa nalepu neko nalepko na prednjo ?ipo, ki me je konkretno ko?tala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss, bil sem ?e na Kozari, Neretvi (poru?en most) in Sutjeski (Tjanti?te), nisem pa bil ?e niti v Dra?go?ah niti Osankarci. Sicer pa nisem simpatizer Tarde?ih, tako da me zanima izklju?no zgodovinski vidik in pa pozitiven spomin na ?rtve, ki so prispevali najve? kar so imeli, v smeri da danes ne ?prehamo ?vabo-language!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani