Sm dans z za?udenjem (pr bremzanju do podna - pani?no) porajtu da se pr Laguni vsi oz. 6 smernikov, samodejno vklopi ob podn bremzi, ker tok hitr jih sam zihr nism uklopu, med ?lajfanjem napovhn!
Mah nekak sm totalno razo?aran nad razpletom (to je edini od ?tirih kandidatov za naslov prvaka ki ga TOTALNO ne maram)!
V Scuderio so pa ?ivi wosli, ker kot je Boss reku, ne vem zakaj niso po?akal da FA odpele ?e kake 10 res hitrih krogov, pa neb potem nobenga Renoja sre?al garant celo dirko, tko pa so ga porinli nazaj na stezo, direkt u najbolj neugodnem trenutku - katastrofa!
Konec koncev, treba je Vettlu priznat, da si je naslov zaslu?u, namre? tisti s 7.oz.8.mestom se bojo pa? morali malo bolj potrudit za ?ampjonski pokal!
Pa ?e zanima me, kako je pogodba sestavljena, a podpi?e? npr. za 5 let in prej ne mor? "skliznit" drugam al lohk pre?alta? na novga ponudnika kadar ti zapa?e???
Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?!
Jzt mislim da ima Vettel v prvi fazi taktiko, stisnit Renoj?ka kokr znese, bit jasno pred Webbrom na stez in vkolkor bo Fernando na nekmu 3. al 4. mestu, za pol kako vragolijo na stezi od?pilat, s katero magari preide Avstralec pred njega!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sm dans z za?udenjem (pr bremzanju do podna - pani?no) porajtu da se pr Laguni vsi oz. 6 smernikov, samodejno vklopi ob podn bremzi, ker tok hitr jih sam zihr nism uklopu, med ?lajfanjem napovhn!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani