Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes odli?no jedel v gostilni L'armonia (nekje med Sl. Bistrco in Sl. Konjicam), majo dobr za popizdt, no gu?vo pa tut! :blush::P

P.S. - za Bossa pa ?e podatek o sme?no nizki porabi (benza); 6,5! :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

samo je vseeno fajn imeti ve? benza noter da ti ne gre benz pumpa

Baje je 1/4 tanka ?ist dovolj v te namene, tko da ponavad ga tankam dobro polovico, pol pa lep cajt traja da pride do ?etrtinke in potem ponovno tankat! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grega, raj ne posplo?uj, v tem primeru bi se u jezk ugriznu (?e po king size dimenzijah)! :harhar::P

Sm pa odpru novo temo v rubriki te?ave s koreto, konkretno plinom, bemumast! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Simon, ni blu hudga - Sutjeska ?e stoji! :danzoman::P

Lohk pa pojamram d je tale moja strojepiska usak dan bl zoprna in u vse se vtika, kar je dnevna mooora! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pr ns se tla tresejo :(:(:(:(

Matr sm cviknu :vskalo:

Magnituda potresssa: 2,7

Najve?ja aktivnost: 8 km SV od kamnika :rispekt::rispekt:

Se mi je zdel da sm neki ?utu, se prav je biv epicenter neke blizu mene, bemumast! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.