Mislm, da sva ve? kot 1 leto VSAK DAN po nekaj ur (zve?er) igrala na Amigi igro LOTUS ESPRIT (dirka?ina). Tolk sva bla nadrkana, da bi pometla z vso svetovno konkurenco, ?e bi se takrat igralo on line.
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
No pol res ni morale, jz pa ?e ?ez 8 dni mam izpit iz Sodnega reda, pa mi tut ni lih neki, sploh ko me bo zadeva dodatno ovirala pri karieri poklicnega ?portnika!
Useen morala JEEEEEE in BO ?e naprej!
Pa postani poklicni ?portni sodnik...
Eh ta sodnija gnila, dons smo dubl pla?o, pa niti 13. ni niti Bo?i?nce, skratka sm se ?e veseliu d dam dodatnih par 100 ? na stran za stajling mojga duha, zdej pa jajc, spet bom komi k?ne 300 kosov pr?paru ta mesc, beda! :ne vem:
Boste drugi povedal, ?e mate k?ne dodatke ta mesc!
Borut, a se ti heca? al ti to resno? Pa saj si javni uslu?benec. Kak?na 13. pla?a, pa bo?i?nica, haloooo... :ne vem:
A si ti slu?ajn ?e vidu kak?na gu?va je ob 16ih na obvoznici? Kamorkol gre?, si se zajebu za cca. pol ure. Da ne omenjam kaj je zjutri..... Od Vi?a do Most rabim pol ure.... Kaj ?ele, ?e bi bila izven LJ
6 let sem ?ivel v Kamniku, ni bilo problemov.
Sedaj sem 6 let na Rakitni, jih pa sploh ni.
Ma tam lahko dela? res vse....tudi sexajo not,zato odsvetujem. Kaka la?ja dirka?ina v stilu Need for speed bi bla kr zanimiva. Itaq pa mu ne bo? mogo ve?no strelja?ine prepovedovat,ker slej ko prej bo si jih znal sam z neta dol potegnit in jih bo tudi igral,tak da ne vem no. Je pa res,da za za?etek niso glih primerne.
Ma sej zato... Morda kak?na taka, da kaj odkriva?, napreduje? po nivojih in da ?e pritegne tak?nega mladi?ka... :ne vem:
Mi lahko kdo svetuje kak?no igrico, ki bi bila v?e? 8 let staremu fantku :ne vem: ? Zelo rad dirka, vendar se je tega ?e malo naveli?al. Ko sem ga vpra?al kaj si ?eli, je bila ?elja jasna in nedvoumna - kak?na "strelja?ina", kar pa nama z ?eno seveda ni prav ni? v?e?. Vem, da obstaja 1MIO iger, samo jaz jih ne poznam...
Kak?na ideja? Nasvet?
Hvala za odgovor.
LOL - ta je pa lepa... samo pazi, da ne bo Janez spet u?aljen in da ne bo? kriv za slabo podobo Slovenije v tujini... ti.. ti... ti..... subverzivni element, uslu?benec centrov iz ozadja
:ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Madonna-Like a virgin
Povezava za deljenje
Deli na druge strani