Borut, mislim, da je Catya ?e vse povedala in ni kaj dodat. ?e preve? tuhta?, taktizira? in "muti?" si lahko na drugi strani povsem napa?no razumljen in nekaj lepega ti lahko splava po vodi. Treba si je priti na ?isto, pa ?etudi je lahko neprijetno. Bolje prej kot kasneje.
Good luck!
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ampak smo pa mi tud eni gumpci. ?lovek resno in v resni temi vpra?a za nasvet k ga radijo zajebava, mi bi pa prec neki sprejal in ?prical kontaktice...
A se prestavimo v sex chat?
Boj?, kdaj lahko ponovno pr?akujem da bo zmanjkal elektrike na sodniji, to se je zgodil lih dele, ?e tkt k ho?m delat, neki vmes pride , no pa za nasledni? bi pa rd mav prej zvedu, zato tebe spra?ujem!
Borut, tvoje vpra?anje spada med Bossove zvezde in tam bo? dobil odgovor. Mene lahko vpra?a?, ?e se bo kaj lepega in prijetnega zgodilo v kak?ni temni, skriti kamrici na sodniji medtem ko bo zmanjkalo elektrike
Tako je - popolnoma sva brezpla?na saj se financirava s pravilnimi napovedmi na ?portnih stavah in lotu. V glavnem, pa ne da bi se hvalil, we are loaded
Yeah, right
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Izvolite gospodi?na, za vas dvojna vodka...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani