Ja Boss, se z vsem strinjam. Tudi meni pa je zopet padla v o?i Poszonceva... Pa jaz ne vem, Hribar se je ?e zadnji? delal norca na nacionalki iz njenega spanja, v?eraj pa zopet isto...
Bemu, za tak denar in malo dela kot ga ima ona, bi pa tudi jaz spal!
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ma? prou Denis, bo pr?u razarać Split, da poka?e svojo mo?, ajooooj!
Ej, a ta ru?ilec Split ?e obstaja????
Na njem sem bil, ko smo bili v 4. razredu O? v ?oli v naravi in so nas peljali nanj, nam ga razkazali, najbolje pa je bilo ko smo marincem trgali gumbe z uniform. Majhni in veliki gumbi mornarice JNA so bili ?e nekaj ?asa "glavna valuta" med nami. Tega se Boss ?e sigurno spomni.
Nop, ni? se ne hecajo. Idioti so jo res naro?ili, to pa opravi?ujejo z bolj?im aran?majem odpla?ila kliringa ?e iz ?asa Juge. Pa to ne more? verjet, res. Prvi? tega glede na vse razmere sploh ne potrebujemo, drugi? pa, ?e vse bi razumel, ?e bi dobili neko vrhunsko plovilo po polovi?ni ceni, ?e ?e pristajamo na tak aran?ma (?e drugega ne, bi jo lahko vsaj naprej prodali). ?e bolj me ?udi to, da kupujemo zadevo, ki globoko dvomim, da ustreza NATO standardu. Nenazadnje pa: Rusija je dovolj bogata dr?ava, da bi nam z lahkoto popla?ala tiste milione, ki nam jih dolgujejo in ?e bi ?el izkupi?ek v pokojninsko blagajno tudi ne bi bilo slabo - samo kaj ko v takem primeru noben voluhar pri koritu ne bi ni? zaslu?il...
Ma sploh ne bom ve? komentiral...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, sam ?e uno blondino...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani