Res nima smisla, ker kregamo se samo zaradi Alexa. On je vzrok mi pa posledica ker mamo PUN K. njegovega zaljenja!
zakaj je on tu nekaj vec? Zaradi mene brisite, blokirajte, ampak bodite NEPRISTRANSKI!
Ti si nizje od marsikoga retardiranega. Ocitno ti Nizek IQ ne dovoljuje razumevanje situacije
Mnenje, ki se mora upostevati je samo tvoje, problem je ravno v tem. Ne delaj se angelcka, ker si ravno v tem hinavec in ponizujoc osebek ki uziva v tem. Temu se race psihopat.
Zakaj se pa kregaš? Za kreg sta potrebna vsaj dva. Če eden odneha je krega konec. Otroci v vrtcu pa nikoli ne odnehajo in se kreg lahko nadaljuje vnedogled. Torej?
Ko direktor farmacevtskega podjetja vodi zadevo in diktira tempo zdravstvenega sistema veš kam smo prišli! Cepljenje 2x letno! VB rsazglablja o pozivitvenih odmerkih na 3 mesece! 3 mesece!
A ves svet vidi da je cepivo pogrnilo na vsej črti, samo razlog je za prikrito prenašanje virusa, zato pa je povsod kot je. Virus prenaša človek, cepljen ali ne........
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa sem dal lani 400€ za tavelik servis. Honda ima že od nekdaj drage servise (smo jih imeli kar nekaj pri hiši).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani