Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Zanimivo bo, rbr je pri MAXu prišparal set novih soft gum

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

1-2 merc 3-4 rbr jutrajšna štartna vrsta.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Sem se zlagal, danes je padla še ena pivička. Se opravičujem 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Pijem pomoje zadnje pivo letos :D vino se že hladi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Sosed jo je mel pa jo je gonu 5 let, nobenih problemov, sedaj je uzel 2020 superba z vso opremo. Tudi luštna zadeva ampak kar precej plastična notr(VW stil) ma pa veliko drugih bombončkov ki jih mazde nimajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Sej pozimi bolj paše kak kozarček kvalitetnega vina :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jst sm pa zadel da se bo Marquez valjal, prelahko je postalo tole 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz tudi pijem se en mini espresso. To je pa tudi vse za kavo danes :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Rdeči tabor presrečen :D Bravo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 43 minutami je Boss napisal:

Sim-racer za 15k€ - a se šališ? :nevem:

Ja itak, nism na glavo padu :D ne vidiš da šparam, da ves ta dizl plačam 🤪

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sam Mick ni nobenega sponsorskega denarja prinesel. Ponavadi pa obdržiž/dobiš stolček z denarjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Jst sm si glih zdej sestavu sim-racer za 15k eur,..upam da ne ratam zasvojen. Šalo na stran. Jutri ena lažja turca tam 40km če bo le vreme zdržalo.

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.