g.Wankel 4.783 Napisano 6. julij Post a recent shot of your car Napisano 6. julij Kok je že visoka Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 2. julij Post a recent shot of your car Napisano 2. julij pred 34 minutami je Bini napisal: Saj veš kaj pravijo.... 🫣😉 Ne, ne vem. Razsvetli me? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 2. julij Post a recent shot of your car Napisano 2. julij pred 15 minutami je etcho napisal: Piranski grb. 😁 Ofcourse, tam sem se rodil in odraščal. Zato tribute 🙂 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 2. julij Post a recent shot of your car Napisano 2. julij Pred eno uro je etcho napisal: Tablica... 😂 Kaj je z njo? 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 1. julij Post a recent shot of your car Napisano 1. julij Zadnje cajte je lih ene tok na makedamu, kot, da bi šel na Kamenjak Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 26. junij Post a recent shot of your car Napisano 26. junij pred 1 uro je ignacij napisal: https://www.spoliraj.si/si/keramicni-in-nano-premazi/953-turtle-wax-ceramic-spray-coating.html Super je, to mam tudi jaz. Sam rdečega. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 26. junij Post a recent shot of your car Napisano 26. junij Pa s čim ti to mažeš, da avto na KAMENJAKu ostane šajba? 😅 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 24. junij Post a recent shot of your car Napisano 24. junij pred 2 urama je NevLado napisal: Širina parkinga je pa 2 metra al kaj Mene bolj dolžina zanima Ok, to se narobe sliši... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 8. maj Fotografiranje Napisano 8. maj Zdej si bil? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 7. maj Fotografiranje Napisano 7. maj Prvomajski oddih Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 4. april Fotografiranje Napisano 4. april (urejeno) Nekaj mojih, z največjega gradbišča v prestolnici Posneto s Sony ZV-E10 II. Sicer vstopni model, predvsem za delanje videov, ampak tudi fotke dela kar ok Popravljeno 4. april od g.Wankel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 9. februar Fotografiranje Napisano 9. februar pred 15 minutami je etcho napisal: Iz podobnega zornega kota kot fotografija Jake Ivančiča. Sam njegove so res top liga! 🙂 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 9. februar Fotografiranje Napisano 9. februar (urejeno) Deviacija Divača (Novi odcep za Drugi tir) Prvi tunel iz Kopra proti Divači pri portalu T8 v Dekanih (Drugi tir) Pa še mal viadukta Popravljeno 9. februar od g.Wankel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 18. januar Post a recent shot of your car Napisano 18. januar pred 10 minutami je samSimon napisal: Pa še ličarja najte, ki bo šel tkole na polovičke barvat 😁 Drgač pa je precej bolš za vidt, ja. Jzt lahko pobarvam tko. Ne garantiram, da bo lepo, ampak lahko pobarvam 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 23. december, 2024 IN-VA-LI-DI Napisano 23. december, 2024 Čas kroga ni izbrisan, dve gumi sta znotri črte 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 11. november, 2024 Photoshop prošnja Napisano 11. november, 2024 Ah, zato ne kupujem črnih avtov, ker nič drugega kot srebrna gor ne paše, kot je @FuManchu rekel Pogojno: neka grafitna barva Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 2. november, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 2. november, 2024 pred 4 minutami je Matick napisal: Ne, Verovskova To pa nisem jaz. Je pa še en v LJ, samo nima zlatih feltn Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 2. november, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 2. november, 2024 pred 2 urama je Matick napisal: Ena tocno taka je parkirana tm k mamo mi na sihtu parkinge. Da ni tvoja 😁 V Zeleni jami? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 2. november, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 2. november, 2024 pred 2 urama je godlike napisal: Zakaj pa si zrcalil za podpis? Da je tako obrnjen kot prejšni, če ne moti moj OCD 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 1. november, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 1. november, 2024 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 3. september, 2024 Na morju je pač najlepše! Napisano 3. september, 2024 (urejeno) Pred eno uro je Bini napisal: Zdaj hodijo penzjonisti na morje... 😊😉 Zdej hodimo legende 💪 V petek na Sardinijo, če bo Mazda htela 😜 Popravljeno 3. september, 2024 od g.Wankel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 6. junij, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 6. junij, 2024 To je dobro, da že v četrtek kaže, da je petek 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 6. junij, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 6. junij, 2024 (urejeno) Ne, ta prinaša nesrečo. https://old.delo.si/novice/slovenija/harlekinske-polonice-so-nadlezne-vsiljivke-tudi-v-sloveniji.html Popravljeno 6. junij, 2024 od g.Wankel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 30. april, 2024 Post a recent shot of your car Napisano 30. april, 2024 Ena slika kar tako 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.783 Napisano 16. april, 2024 IN-VA-LI-DI Napisano 16. april, 2024 Polepi mu šipo s papirnatimi nalepkami 🙂 Si bo zapomnu za cel življenje 😇 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Kok je že visoka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani