Skoči na vsebino
mazda RX-8
Napisano

Lejga mir mi dej... :angry: .Lej pa de ne bomo tukile sam pisal ud enih napak pa razprav pa kreganja pa ne vem kuga ?.Dejmo ?e kej napisat o mazdih RX-8. :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda RX-8
Napisano

OK mazda 323. Bodmo prjatli ! ! !

A te lhka ? neki vpra?am. Ti ima? tamle gor tud eno slikco oz. ikono.Pa mi lhka puve? kaku jo lhka ? jst dam gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda RX-8
Napisano

Pa ? to mazda 323. Takrt ? nism vedu de kaku bi napisu k naprimer bombasti?na RX-8 kak?no objavo. Zdej pa tud ne vem kaku bi zbrisu te "TOPIC".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda RX-8
Napisano

No sory KALLman al kukrkol in sory mazda323. Sm ? za?etnik zato ? ne znam uporabljat in pisat vse. Upam de bomo ? prjatli. Prusm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za ljubitelje tuninga
Napisano

Ja, ja, ja, ja.N? se va?t se moja mazda je tud hudo prerihtana. :P .Pa tud muo?n mutor ma.Sej ne vem kaku nej ga upi?em.Raj ga n bom kr se vm bo zme?al.

Puvem pa vm sam to de j moja mazda RX-8 tanrbul

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda RX-8
Napisano

Zanima me ?e ma kdo od vs mazdo RX-8 :whatever: .Prusm ?e mi lhka pu?le ZS-ja in slike od njegove mazde, pa tud lhka kake podatke.Kot naprimer:

-TE?A

-PROSTORNINA MOTORJA

-KW

-KM/H

-KOLIKO LITROV GORIVA

In podobne re?i B) .Zanima pa me tud kuk ku?ta ta zadeva (mazda RX-8).Sej nevem kuga bi blo bul a nej kravo zajaham al nej si to mazdo kupm.Res ne vem.

Lp:

Mazdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.