Xcar link stane cca 100? evr?kov, kje si ga ti vidu za 300? ?
Kam bo? pa ?katlo z ra?unalnikom dal, katero dimenzijo plate bo? imel, kolk ti bo hdd zdr?al, kako bo prena?al temperaturo , .....?
Ja nekje na forumu sem bral, da priklju?i? ipod in tista zadeva je bila pri tipu zraven Game cca 200 ? ?e me spomin ne vara. pa ?e kak?en rabljen iPod pa je ene 300?. ?katlo bi lahko dal pod DVD ROMom za navigacijo v predlalu ali pa namesto njega, ?e bi bilo izvedljivo (tako sem videl ene ruse). Ostalo pa idejna zasnova.
Jaz sem govoril s sosedom, ki je stru?ko za comp. Sva se pogovarjala, da bi si sestavil v manj?e ohi?je pc (to je najceneje) in dodatni hdd in namesto obstoje?ega lcd pri navigaciji (ki je pri nas neuporabna) dam notri touch screen pa mam vse (mp3, dvd player, gps in net od gsm-ja prek BT). ?e recimo primerjam tisti carlinks ali neka zadeva za iPoda bi mogu s ceno pridt na isto okol 300?, ob predpostavki pa si vgradim rabljene komponente oz dele v ra?unalnik.
Napisano
Ja sem gledal na netu je cena taka kot pravi? za xcarlink. dobra zadeva a kaj ve? bt pri pogovorih z gsm dela ok al kej odmeva, hre??i??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani