Novomatovci naredili dobro delo z Guardianovo ??ipo ki je ??e
celo lep??a od tiste prej....v glavnem to so imeli na zalogi tako da v 2 dneh narejeno....
In tako ve? nikoli ne bo?
imel original ?ipe. Jaz sem menjaval svojo zadnjo pri Novomatu v MB in lahko povem nikoli ve?. Naredili tako slabo da so jo 3x ven rezali. ?e dobro da se, vse pofotkal in poslal zavarovalnici in zahteval original ?ipo.
lp
Ne vem zate ..mapak zaenkrat vse dobro ?tima tako da sem zadovoljen....
Ne vem zakaj taka panika, ce mas odobreno potem samo pelji tja kjer bo sipa najhitreje - to je pa verjetno cargoass ali uradni mazda servis.
Senzor pomeni to da se mora taka sipa tudi narociti.
Na tvojem mestu bi sel na uraden servis.
Sej sem ?e s prej?njim avtom bil zadovoljen pri Novomatu...tako da sem kr zadovoljen pri njih...pa sej ni panika samo nisem vedel ?e imajo zaloge teh ?ip ...tako ali tako bom pa? moral po?akat ker Mazdica ni ve? vozna s tako ?ipo ker se lahko samo ?e bolj razleti....hvala sej ste me ?e vsi pomirili da ne bo dolgo za ?akat...
Ej....stari pol pa pojdi z zapisnikom od zavar.TRIGLAV na mazda servis Avto plus do g.Damjana naro?i navo ?ipio ?e si tam pred 11 uro naro?ijo in drugi dan je na servisu...javi kaj...lp
Ja sej bi ampak zakaj bi...saj to uveljavljamo od prej?njega lastnika ki je imel na Alianzu..
Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk
Jaz malo drugace gledam na to. Pravis da imas sreco da so ti odobrili... jaz bi rekel da so zgolj opravili svoje delo. Ti placas zavarovanje,nastane skoda,oni pokrijejo skodo. Sreca nima kaj delat tu.
Sem imel z grawe in triglavom primer,ko je ravnotako kamen razbil sipo in mi ni bilo potrebno nic klicarit okoli,preverjat,se usklajevati s komerkoli iz zavarovalnice... zgolj zapeljal sem se do servisa , napisal kaj je bilo,skopirali so polico in prometno in zamenjali sipo..
Samo pri alianzu sem moral popizdevat in se usklajevati 11dni ter se 11dni vozit z zbito sajbo.
Tako da ves,da gre drugje bistveno bolj elegantno. Vsaj po mojih izkusnjah in izkusnjah ljudi ki jih poznam.
No,glavno da bos resil zadevo...
Sej pravim to je ?lo iz police prej?njega lastnika ki je bil zavarovan pro Alianzu
Parkrat se mi je ze to zgodilo,samo sipo se caka max 1dan.
Probleme so mi delali edino na alianz zavarovalnici,kjer sem se moral usklajevati z njihovim cenilcem,kdaj pride pogledat sipo.. ko je majstr spisal papirje,so mi na servisu zamenjali sipo tekom dopoldneva.
Evo mogo?e mam pa sre?o vse to je blo z Alianzom hahahah tako da so mi oni ?e potrdili....sam sem na Triglavu,ker mam full ugodnosti zaradi paketov (?ivljensko,stanovanje,..itd.) in ?e prijatelj mi je agent za vse kar mam tam zavarovano.
Hvala Nejc torej imam vseeno malo sre?e da sem z Alianzom in cenilcem ?e re?u...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.24ur.com/novice/cas-za-zemljo/zgodovinska-odlocitev-in-velik-dan-za-cist-zrak-v-nemciji.html
Evo tega pa me je malo strah....po?asi so ?vabi za?eli ukinjat dizle kmalu bodo tudi na?i hlap?ki hiteli
sprejemat zakon za prepoved v na?i de?elici....itak moramo vedno bit med prvimi za sprejemanje idiotizmov.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani