Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 45 minutami je NevLado napisal:

Jaz to vedno refleksno izklopim, še ko me je @ignacij povabil na furo, sem v njegovem takoj iskal knof..

To je moja najhujša nočna mora..če bom avto menjal bom na napačnem mestu iskal gumb

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Samo, da ne bo kaka trapola od znamke. 😉

nene, mazda ne bo tko, da že odpade tole 😛 🤣

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Tole se zna zgodit, ko boš ti kupil tisto kar boš kupil.... 😁🫣😉

Sej ne bom nobenemu povedal, kaj bom kupu,..k pol bodo moral s šleparejem kokice prpelat, če povem

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 44 minutami je Carot napisal:

tilen, verjetno si zaradi svoje izkušnje negativno nastrojen do Mazde. Moje opažanje o neodzivnosti in primerjavi med X in G pa ne pomeni, da se z obema motorjema ne da normalno voziti, sta pač klasična primerka atmosferca, kjer je pač potrebno večkrat prijeti menjalno ročico kot pri CD150.

Nisi pokapiral finte, no ostali na forumu že vedo za kaj gre :D

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 34 minutami je Carot napisal:

Pred kratkim sem naredil cca 1000 km s M3 X186. V primerjavi z mojim CX30 G150 AWD dejansko nisem opazil kakšne bistvene razlike pri "normalni" vožnji, v nizkih obratih (cca 3500 rpm) sta oba precej neodzivna, še posebej pri pospeševanju v klanec. Je pa res, da sem imel z X-motorjem porabo cca 1l/100 km manjšo kot z G. Nekaj gre verjetno na račun AWD, me je pa kar se tiče porabe X prijetno presenetil.

Pop Corn GIF by WWE

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 54 minutami je etcho napisal:

Po novem v Portorožu:

image.jpeg

Že tako ozka cesta, en pas namenjen parkiranju, drugi vožnji, vmes pa kolesarska. Avto te z veliko previdnosti še prehiti, avtobus nikakor, parkirani avto te pa z odprtimi vrati tudi doseže.

Scenarij: voznik parkiranega avta odpre vrata, ti s kolesom instiktivno zaviješ levo, avto na levi pa vate. 

Pa vozim dost kolo, sam to je pa bolanija.

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Slivka napisal:

😳

Ja kaj si pa počel z njo?

Kaj sm počel? Zgleda jo sam mal postran pogledam al pa kaj napačno rečem, ko se not vsedem pa je že 15stvari narobe...na neki me spominja,..ne morem točno določiti na kaj

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 31 minutami je Slivka napisal:

Daleč jo boš peljal. A ti ni bližje reka Vipava? Ali pa Hubelj?

Sem ti ponujal, da jo brezplačno odpeljem in te odrešim težav, pa nisi hotel nič slišat na tisto uho...

Takrat se še ni vedlo za počeno glavo motorja.

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.