Meni je ropotala rinka od obeska na kluču, ki sem ga imel v predalčku za pločevinke, poglej, če ni morda to! Drugače pa hvala bogu nimam teh insektov.... 🤗😉
Je morda že gdo zasledil kdaj pride na trg nova CX30.....
Ključe imam v torbi za prenosnik oz. v žepu. Jih nikoli ne dam v prostor za plastenki, pločevinki.
pred 18 urami je Agerg napisal:
Velikokrat ropota res tisto kar imaš v predalih nekako skupaj naloženo. Vsaj pri meni je tako. Najbolj so me presenetili žvečilni v plastični posodi. So med sabo ropotali, tako da je bilo nadležno. Ampak samo pri določenih obratih.
Sem preveril predal in je res bilo nekaj noter 😀 (sem dobil za varno vožnjo z novim avtom), samo tudi potem ko sem odstarnil, še vedno isto ropota. Ko pridem na slabo cesto, neravno vozišče...
Neverjetno a resnično. Moj avto ima v notranjosti "črička". In ta postaja malo nadležen…🥲
Moje izostreno uho ga je lociralo v sredinskem predalu, bolj natančno naslonu za roke. Morda se motim, ampak se mi zdi, da se pokrov na levi strani ne prilega vredu na spodnji del (predal). 😀
Lahko kaj sam naredim oz. je to za servis, reklamacijo, glede na to da je avto skoraj nov?
Lahko tudi posnamem, samo na mestu, med vožnjo se ne uporablja telefona. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tega je na YT na tone. 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani