lubmm 0 Napisano 1. januar, 2012 Avtor menjava dimenzij pnevmatik Napisano 1. januar, 2012 hvala za odgovor saj to je to, ne vem koliko ?asa bom avto ?e imel, vem pa da me policaj lahko ?trafne za 500? sem ?e videl dva, ki imata na premacy dimenzijo 195/60R15 in se poigravam z mo?nostjo da na original Mazda alu plati??u mogo?e ne bodo preverjali,.... dosedaj sem imel vedno dimenzije iz homologacije Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lubmm 0 Napisano 30. december, 2011 popravljati ali ne? Napisano 30. december, 2011 poglej malo na avto.net karambolirana vozila in mogo?e najde? kar ti pa?e za tvoj avto pelji avto oz ga slikaj in poka?i avtokleparju in vpra?aj za koliko ga popravi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lubmm 0 Napisano 30. december, 2011 menjava dimenzij pnevmatik Napisano 30. december, 2011 imam Premacy 2.0 avtomatik homologirane so gume 195/55R15 avto se mi zdi precej trd pa tudi gume so drage razmi?ljam o dimenziji 195/65R15 kot jo imajo mazda 3, xsara, scenic, golf, octavia,... ali ima kdo izku?nje kako se avto obna?a pri taki razliki v dimenziji gum ali je kdo probal 195/60R15 ali 195/65R15 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lubmm 0 Napisano 30. december, 2011 Poraba Mazde Tribute in Premacy Napisano 30. december, 2011 jaz imam premacy 2.0 avtomatik poraba je med 8,5 in 9 bencina sedaj pa se ?e dve leti vozim na plin in je poraba okoli 10,5l plina na 100 km pri plinu od G1 iz celja skoraj ni va?no ali lepa vo?nja ali do konca razlika je le pol litra ?e ima? mo?nost se odli?i za avtomatika ne bo ti ?al za liter vi?jo porabo poglej si stran glede porabe vozil http://www.spritmonitor.de/ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
hvala za odgovor
saj to je to, ne vem koliko ?asa bom avto ?e imel, vem pa da me policaj lahko ?trafne za 500?
sem ?e videl dva, ki imata na premacy dimenzijo 195/60R15
in se poigravam z mo?nostjo da na original Mazda alu plati??u mogo?e ne bodo preverjali,....
dosedaj sem imel vedno dimenzije iz homologacije
Povezava za deljenje
Deli na druge strani