Aha no kr nekaj pozitivnih mnenj, kar se motorja ti?e. Zgleda da ste me kr prepri?ali. Imam zmenjeno naslednji teden, da jo prevzamem.
Kolikor sm gledal z rjo ?e ni nekih hudih te?av, so malo zadnje obrobe. ampak to ni n? hudga ?e ni kake luknje, to bom js takoj porihtal, pa tudi nov podn-?us jo ?aka
Potro?ni material je pa tk potro?ni material, treba sproti menjat pa bo a ne...
Sem nov na forumu. Predusem zato ker mi nekaj ne da spati.
Tudi jaz bi rad postal lastnik mazde, in sicer model 323 sedan, l99. motor 1.5i 16v.
Avto imam ?e nagledan in moram re?t, da me je na testni vo?nji zelo fasciniral.
Imam pa nekaj pomislekov, saj ima motor prevo?enih 290000km.
Lastnika poznam in vem da je bil avto redno servisiran in vzdr?evan, vo?en pa je bil na dalj?e razdalje, ve?inoma po avtocesti. Rekel je da popije pol litra olja na menjavo (cca.15000km). Pred kratkim je bil narejen veliki servis, : jermeni, vodna pumpa...itd
Jaz bi z avtom delal pribli?no cca 10-12k km letno.
Bi bil kdo tako dober in napisal kaj iz izku?enj, kaj lahko pri?akujem od tak?ne kilometrine. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aha no kr nekaj pozitivnih mnenj, kar se motorja ti?e. Zgleda da ste me kr prepri?ali. Imam zmenjeno naslednji teden, da jo prevzamem.
Kolikor sm gledal z rjo ?e ni nekih hudih te?av, so malo zadnje obrobe. ampak to ni n? hudga ?e ni kake luknje, to bom js takoj porihtal, pa tudi nov podn-?us jo ?aka
Potro?ni material je pa tk potro?ni material, treba sproti menjat pa bo a ne...
Hvala vam za odgovore...
Ko jo porihtam vr?em slikce gor
l.p.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani