Zato sem tukaj spraševal. A dobil samo kontra iz vaše strani.
Brez zamere, ampak vsaka reakcija ima kontra reakcijo. Ti si prišel na Mazda forum našopirjen kako je Opel majka in da ne moreš verjeti kakšne stvari se ti dogajajo na Mazdi. Zato si dobil tudi takšno reakcijo nazaj. Isto reakcijo je dobil pred teboj uporabnik Drago. Gre se za odnos. Mogoče forum včasih ostro reagira, ampak ne do vseh, kar je razvidno iz drugih tem.
Zdaj pa počakajmo na drug teden, da vidimo kaj poreče servis.
Nisem sicer gledal preveč nazaj, ampak servis smo / so ti nekateri predlagali že na začetku decembra, če ne celo prej. Kako je zdaj s tem? Traja viroza že tri mesece?
Verjetno Nemčija. Moja MX-5 za nemški trg je bila super ohranjena in zaščitena (20 let star avto). Sam je zaščitil nisem. Vozil sem po snegu, dežju, po vsakem takem vremenu pa sem samo opral podvozje.
Zakaj vedno, ko hočeš nekomu pomagati na temu forumu padejo agresivni stavki in sklic na "pri mojem prejšnem avtu". Nisem pa dobil odgovora na noben vprašanje. Vozi potem svoj prejšni avto ali pa od žene nemca.
Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma.
Android? Maš ene številke na simki, ene pa v imeniku?
Upam, da se kdo ne bo počutil napadenega ali užaljen.
Mislim sej meni je načeloma vseeno kaj si kdo zase izbere, samo me pa fascinira, da tolikokrat kot smo od nekaterih posameznikov v tej temi prebrali besedo PREMIUM, pa da Mazda leta 2025 (predvidevam, da si takrat kupil) ponuja tako osnovno opremo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brez zamere, ampak vsaka reakcija ima kontra reakcijo. Ti si prišel na Mazda forum našopirjen kako je Opel majka in da ne moreš verjeti kakšne stvari se ti dogajajo na Mazdi. Zato si dobil tudi takšno reakcijo nazaj. Isto reakcijo je dobil pred teboj uporabnik Drago. Gre se za odnos. Mogoče forum včasih ostro reagira, ampak ne do vseh, kar je razvidno iz drugih tem.
Zdaj pa počakajmo na drug teden, da vidimo kaj poreče servis.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani