Dobro napisano. Tukaj se tepejo performansi z porabo. Ko nekdo napiše, da ima z mini dinotom porabo 6 litrov, nam je ostalim ki imamo cx30, takoj jasno, kakšna vožnja je to. 😉
Ker, ko ga voziš, kot je treba in da recimo x motor ali mini dino da kaj od sebe, ne bo več poraba 6 litrov/100.😄
Socer pa, če potegnemo črto, vsak naj kupi tisto kar mu paše in kar si lahko privošči. Ko ne bodo delali več X motorjev, bodo baje bili zelo iskani. 😉
Bomo videli, kako bo pri prodaji cx30 in kateri motor bo držal višjo ceno.
Meni osebno ni nobeden od teh dveh motorjev prav top oziroma sanjski motor. Mi je pa x motor za odtenek in za moje potrebe boljši.
Pa nobenega ne silim niti nisem silil, da mora kupit x motor. Povem moje imnenje in to je to. Kaj me v bistvu briga, kdo bo kakšen motor kupil. Sta pa dva kolega na moje priporočilo kupila cx30 z X motorjem in ga ne moreta pohvaliti. In ja, pri njiju ni bil problem denar. 😉
Ej...dobro napisano in sem istega mnenja 😉😁😁😁
pred 53 minutami je Alex napisal:
Ne, moj prijateljček. Če bi hodil v šolo in bi znal bolje brati, ne pa hodit okoli šole, bi vedel, da smo mini dinota testirali trije člani mazda foruma. Modri dirkač (oziroma x), bo potrebno večkrat bit na tem forumu, da ne bomo streljali neumnosti. 😉
Ja, pa tudi to, da je ekran nekaj večji, se mi zdi. Ja, lahko bi bil meni v slovenščini. Saj je omenil tvoj kolega na avto plus, da če bo (ko bo) na razpolago meni v slovenščini tudi za naše cx30, da bo vpoklic. Vsaj meni se je zdelo, da naj bi enkrat bil, ker naj bi bila takšna direktiva. 🤔
Res je ...upamo da vpoklic in da dajo še nam menu v slo 😉👍👍👍
E..ja končno smo dobili to cx30 2.5 benzin motor mini Dino ...na Test 😉
Ja ...itak je vse dobro opisal Alex lahko samo še dodam da res ta motor vleče malo boljše v nizkih obratih kot naš x motor ...drugo isto 😁 tudi lega na cesti se mi zdi drugačna kot jo imaš naš x motor .za kaj več bi morali imet avto saj 1dan ....to je to 😁 Ja še to zelo mi je všeč da so dali tudi menu v SLO na velikem Ekranu ...res so rabli ...🤣
Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne.
So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta).
Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti.
Kar se tiče porabe so pa tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔
Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja.
So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume.
Res jee TOP guma ima iste 1leto stare in lepo držijo cesto tudi po mokrem 😉😁👍👍👍👍tudi jaz spustil tlak 2.4 bara prej 2.6 bara so pretrde...zakaj jih vulkanizer da na 2.6 bara😟😵💫😉😁
Kot že vsi veste 😄, sem postal ponosni lastnik nove CX-30, Center line, Desi, G140, MT.
V skladu z to spremembo sem sedaj tudi spremenil sliko mojega profila. 😁
Morda še v prihodnje kaj posodobim.
Nakupovalna izkušnja v AH FERK, MB je bilo od začetka do konca pozitivna.
Vem, da ste nekateri grajali to AH, vendar jaz nisem imel težav.
Prijazen prodajelec, strokovno svetovanje, dobil sem vse informacije, dodaten popust, testna vožnja. Koristni nasveti ob predaji avtomobila, vse potrebno za registracijo, ureditev MyMazda aplikacije itd.
Seveda je nemogoče skupaj pogledati 1000 funkcij. To mo sedaj še čaka...
Glede same vožnje..., pa bom lahko povedal več, ko bom naredil več km, sedaj imam cca. 40 km. 😃
LP
Srečnooo in uživajte v vožnji z cx30 samo gasssssss😉👍👍👍😁
Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎
E...ja sem ti rekel da imaš verjetno žebelj v gumi 😉😁.glede na to kaj ti dela in opozarja sistem 😉glavno da si rešil 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se opravičujem sem mislil vsak naj si razlaga po svoje...😉😁😁😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani