Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne.
So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta).
Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti.
Kar se tiče porabe so pa tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔
Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja.
So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume.
Res jee TOP guma ima iste 1leto stare in lepo držijo cesto tudi po mokrem 😉😁👍👍👍👍tudi jaz spustil tlak 2.4 bara prej 2.6 bara so pretrde...zakaj jih vulkanizer da na 2.6 bara😟😵💫😉😁
Kot že vsi veste 😄, sem postal ponosni lastnik nove CX-30, Center line, Desi, G140, MT.
V skladu z to spremembo sem sedaj tudi spremenil sliko mojega profila. 😁
Morda še v prihodnje kaj posodobim.
Nakupovalna izkušnja v AH FERK, MB je bilo od začetka do konca pozitivna.
Vem, da ste nekateri grajali to AH, vendar jaz nisem imel težav.
Prijazen prodajelec, strokovno svetovanje, dobil sem vse informacije, dodaten popust, testna vožnja. Koristni nasveti ob predaji avtomobila, vse potrebno za registracijo, ureditev MyMazda aplikacije itd.
Seveda je nemogoče skupaj pogledati 1000 funkcij. To mo sedaj še čaka...
Glede same vožnje..., pa bom lahko povedal več, ko bom naredil več km, sedaj imam cca. 40 km. 😃
LP
Srečnooo in uživajte v vožnji z cx30 samo gasssssss😉👍👍👍😁
Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎
E...ja sem ti rekel da imaš verjetno žebelj v gumi 😉😁.glede na to kaj ti dela in opozarja sistem 😉glavno da si rešil 😁
Jaz sploh ne računam porabe na moji CX30 benzin X motor 🤣🤣🤣🤣😁😁 itak vozit se moreš ne glede koliko porabi 😉😁😁..itak zdaj dela klima non stop in to dela TOP 😁
MA ne se obremenjevat za 0.3 do 0.5 lit...🤣samo gasssss 😁
Sem dobil odgovor od uradnega prodajalca. Samo oprema z usnjenimi sedeži in spominsko varianto ima to funkcijo, naknadna vgradnja ni možna.
Lp...jaz na moji CX30 l.2022 benz.X motor max.oprema imam to funkcijo 😉👍..zelo uporabna funkcija..lahko nastavljam na voznikovo ogledalo ali sovoznikovo ogledalo 😉..zoom zoom 😁😁😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res jee TOP guma ima iste 1leto stare in lepo držijo cesto tudi po mokrem 😉😁👍👍👍👍tudi jaz spustil tlak 2.4 bara prej 2.6 bara so pretrde...zakaj jih vulkanizer da na 2.6 bara😟😵💫😉😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani