Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Moje tudi po šestih letih in 90kkm. Tako, da tista slika zarjavelih me je kr posedla na stol in sem samo takole gledal ?zmeden? Sam vprašam, a to je po novem premium? Sej meni je vseeno, ampak prjatla pa zanima.

Ja samo je pa šlo pod Garancijo 😁😎👍zdaj so 4kom z.čeljusti nove in ok ..ne vem kaj je blo. ...verjetno slaba serija zavornih  čeljusti 😄.ponavlja je bla cela JEBA  ...za Garancijo 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 32 minutami je NevLado napisal:

@Gelipter zakaj pa bi bil ti kriv da so zarjavele, a si preveč spreja za površinsko rjo uporabljal? :D 

To Glih neee..🤨 samo .da sem uporabljal agresivno čistilo 🧐za feltne ...noroooo 🙃izjava na MMS 😉

pred 6 minutami je Bini napisal:

Koliko je bil avto star oziroma po koliko km se je to pokazala? 🤔

Ma glej to je nastajalo postopoma ...40.000km naprej 🤨😉po 3letih 

Glavno da je šlo pod GARNCIJO 👍😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 35 minutami je GregorV napisal:

To pa je že pošastno, groza...

Bom jutri pogledal kako izgledajo ostale čeljusti, danes je že bila tema.

Tako hudo sigurno ni. 

Iz katerega materiala so čeljusti?

Ok..ti poglej dobro 😉😁pri meni je blo prvo malo in potem vedno več... rjavine na z.čeljustih 🤨😁 

Ponavadi so zavorne čeljusti   iz Aluminija plus dodatki 😉...verjetno pri Mazdi je not več dodatnih materijalov še not  kot čist Alumini 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

In zopet se ponavlja zgodba z zarjavelimi čeljustmi. Tako začne, najprej malo, čez čas so pa že vse ruzne. Enako je pri meni in bilo je tako tudi pri Gelipterju. 

Res jeeee 👍😁 ....če uveljavljate GARANCIJO za porjavele -Ruzne zavorne čeljusti 😵‍💫 ...je treba pohitet in bit vztrajen 👀🙃😁 jaz sem porabil veliko Energije in časa za to Garancijo tudi pisanje in pritožbe na MMS.Cela Jeba🤨😁.Na koncu je izpadlo da sem jaz bil kriv za to situacijo.kasneje so mi odobrili garancijo Mazda kp.👍😉.

Tako da Alex...gasss in hitro na Mazda servis kp 😁😁😉

Zoom zoom 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 50 minutami je Alex napisal:

Ravno to, da so z dinota spremenili v mini baby dinota je bil  namen, da ga zadušijo in da pije manj. To jim je delno uspelo.

Je pa na motorju  x186 možnost remapiranja, stage 1, tako, da dobiš ven 206 KM in 10 Nm navora. 😊

Je pa kar drago za to, kar dobiš ven. 

IMG_20251122_185156.jpg

Ja ja ...to je draga stvar 😉😁je že dovolj to kar imamo X motor 186 k 👍😎😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ja, to je pa tovarniška greška. Bom moral reklamirat. Gelipterju so zamenjali čeljusti v garanciji. To pa ni premium barva. 😄

Res ...je to je tovarniška napaka... špranje 😉😄res je šlo skozi GARNCIJO 🙃😉samo z veliko dajanja in prigovarjanja😉 cela JEBA😎ker oni na servisu in MMslo trdijo da tega je malo in da sem uporabljal agresivno čistilo za felnte. .norooo🧐☹️😵‍💫🤨. To ni res 😄

Pol so popustili in mi menjali  4 kom zavornih čeljusti .zdaj je ok 👍

Sem že imel v planu če mi nebi menjali pod Garncijo bi šel na TV 😉🤣😄😄

Alex ...pohiti na servis gasss 😉👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano

Ej...srečno  uživaj v vožnji 👍😉😁😎zoom zoom 😉

Ja ...za to floto moreš res imet doma elekt.  bazno postajo 😁😁😁😎

Res pa je da vsi si ne moremo ali nimamo možnosti naredil polnilno postajo ...to je problem v slo 😉😁 seveda tle lahko debatiramo 3leta 😉pa lp😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 51 minutami je tommzy napisal:

Saj mene je skrbela prenizka temperatura olja ne previsoka. 😁

Edit:

Moja se vrti okrog 70-80 večino časa. 

Drugače pa sem danes opazil en ris po barvi... Pa nima še niti 4.000 prevoženih. Dvomim, da je od pranja ker uporabljam "špageti" rokavico in drugje ni pikice ali črtice spraskano. Ta pa se malo čuti...

Se da poflikat in spolirat brez barvanja? 

Sumim, da je nekdo podrgnil s čim ali pa nalašč... 

Nov pa že poliranje ali bog ne daj barvanje ...

Nimam sreče...

IMG_20251108_155857.jpg

To se da spolirat 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 9 urami je Janez007 napisal:

Kdaj sta imela na cestah obale nazadnje sneg?

Nismo imeli sneg😁čakamo zimo😁😁😁gume sem probal na snegu Rogla lani 👍😁😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Valh napisal:

Bo treba na servis očitno. Sam ne vem zakaj mi nek glasek iz ozadja pravi, da ne bo nič bolje 😕

Ej...mislim da bo treba na pooblaščeni servis  ..to treba porihtat ....lahko so kašne nastavitve senzorjev v sistemu😉😁meni in Alex u...delajo senzorji skupaj z  vzratno kamero TOP ...😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕

Res jeeee te gume zo zelo slabe po mokrem 😉🧐🙁☹️menjava obveznooo jaz in Alex sva menjala ta conti 7 in je TOP zdaj 👍👍👍    ....vem stroški spet za noče gume ...varnost je na prvem mestu 👍zoom zoom 

Pravkar je Gelipter napisal:

Res jeeee te gume zo zelo slabe po mokrem 😉🧐🙁☹️menjava obveznooo jaz in Alex sva menjala ta conti 7 in je TOP zdaj 👍👍👍    ....vem stroški spet za noče gume ...varnost je na prvem mestu 👍zoom zoom 

Mislim za nove gume 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Dobro napisano. Tukaj se tepejo performansi z  porabo. Ko nekdo napiše, da ima z mini dinotom porabo 6 litrov, nam je ostalim ki imamo cx30, takoj jasno, kakšna vožnja je to. 😉

Ker, ko ga voziš, kot je treba in da recimo x motor ali mini dino da kaj od sebe, ne bo več poraba 6 litrov/100.😄

Socer pa, če potegnemo črto, vsak naj kupi tisto kar mu paše in kar si lahko privošči. Ko ne bodo delali več X motorjev, bodo baje bili zelo iskani. 😉

Bomo videli, kako bo pri prodaji cx30 in kateri motor bo držal višjo ceno. 

Meni osebno ni nobeden od teh dveh motorjev prav top oziroma sanjski motor. Mi je pa x motor za odtenek in za moje potrebe boljši.

Pa nobenega ne silim niti nisem silil, da mora kupit x motor. Povem moje imnenje in to je to. Kaj me v bistvu briga, kdo bo kakšen motor kupil. Sta pa dva kolega na moje priporočilo kupila cx30 z X motorjem in ga ne moreta pohvaliti. In ja, pri njiju ni bil problem denar. 😉

Ej...dobro napisano in sem istega mnenja 😉😁😁😁

pred 53 minutami je Alex napisal:

Ne, moj prijateljček. Če bi hodil v šolo in bi znal bolje brati, ne pa hodit okoli šole, bi vedel, da smo mini dinota  testirali trije člani mazda foruma. Modri dirkač (oziroma x), bo potrebno večkrat bit na tem forumu, da ne bomo streljali neumnosti. 😉

😉👍👍👍👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.