Po prvih 1060km z tem gorivom, lahko napi?em da sem malo bolj?o spremembo ?util samo prvih 50km od tankanja. Mogo?e da so vremenske prilike bile bolj?e. Poraba ista. Danes sem natankal do konca in ?e enkrat bom testiral. To?im na istoj pumpi (Koper). Aplikacija vse shrani.
Kako pa veste katero je to gorivo, ali so vsa dizel goriva na OMV-u ta? Ker jaz tankam na OMV pri Postojni na obe pumpe in niti zaposleni ne vejo za to gorivo kot sem pra?al a je to novo gorivo iz reklame. Pi?tolja je ista, mislim da pi?e samo OMV diesel, ?rne barve kot je bila. Spremembe pri porabi in v zvoku motorja nisem opazil. Aplikacija mi vodi evidencu o porabi, ceni...
Kot omenjeno se oziram po novem avtomobilu in mazde so na vrhu pri izbirne skupine. Po narejeni testni vo?nji s trojko in gledanja ostalih mo?nosti mi je padla v o?i tale rabljena 6ica karavan. Glede na opremo se mi zdi cena razumna, bi lahko vi bolj izku?eni mazda?i podali ?e va?e mnenje?
Ima kdo izku?nje s tem agregatom oz. pozna obna?anje le teh, vo?nja, hibe in pokvarljivost ... ?
Pi?e letnik 2013 vendar je notranjost(sode? po slikah na medmre?ju) 2012 ... ima magi?nih ~85kkm.
Kako je mogo?e da je 2013 letnik za ta model ker je ?e od 2012 za?ela najnovej?a ?estka?
Edit: Sorry, prepozn sem vidu da ima ?e nasledna strana.
?tevec na vsakom avtomobilu poka?e ve?. Radar ne verjamem da bo imel napako na ve?. Moderni radarji lahko imajo napako ne ve? kot 1%. Ampak, zakon dopu?ta toleranco od 5%. V Srbiji je toleranca 5% na pomi?ne in 3% na nepomi?ne radarje. V praksi je ta toleranca ?e ve?ja.
Multimedia je pristigla pri prijatelju v Francijo. Neka agencija je napla?ala ?e svojo provizijo in ?e davek, vse skupaj ?e 56e za dopla?ilo. In je ?e po?kodovan. . Ampak se to da popravit. Reklamacija je poslana in bomo po?akali odgovor kitajca,
?ivjo spet jaz,mene pa zanima neki sem ?el gledat mazdo in v servisni knjigi je blo potrjeno za servise ko sem pa vzel ?tevilko ?asije da pogledam na uradni servis pa mo?akar ni ni? na?el. Me pa zanima ali je to mo?no ali je prevara ali samo niso vpisani v digitalni knji?ico.
Mo?no je da lastnik servisira avto v servisu brez mazdine licence?
Z umazanim karterjem ne bi trebalo bit problema. Pri men je vse tvorni?ki na 135tkm in ni bilo nibenih problemov. Podlozke se spreminjajo pri vsakom velikom servisu in one niso drage. Vse 4 ko?tajo okrog 10eur pri nas, pa ne verjamem da je v Sloveniji dra?je.
Npr, v Beogradu sem kupu mojo mazdo 2011. leta od prijatelja ker je prvi lastnik avta. Vedno je odr?avao v mazdinom servisu in je imel uredno popolnjeno servisno knjigo. Po kupnji sem dobu tudi izvod iz elektronske servisne knjige in se servisi ne poklapajo po kilometra?i, vremenu delanja in tudi po broju. Delovci v servisu nisu upisali vse narjene servise v elektronsko servisno knjigo.
Imam eno vpra?anje. Nameravam kupiti pnevmatike za mojo mazdo v Sloveniji in ih tudi zamenat. Kaj lahko nardim z starim gumama, ali ih lahko pustim v servisu ki bo naredil zamenjavo? Ne vem, ?e se to nekaj posebno zara?una?
Sem eden tistih ki ima tudi te?ave z DPF filtrom. Pred 14 dnevi, sem bil na servisu, kjer so m odpravili napako, lu?ke DPF. Opazil sem, da so mi menjali olje, kljub temu, da ni ?e ?as za redni servis.
Nivo olja je bil na sredini, v dveh tednih sem prevozil cca 1000 km. sedaj je nivo olja skoraj pri oznaki X.
Ali je to normalno.
Uro?.
Ni normalno. ?e "x" pomeni maximum, potem je problem z regeneracijo DPF-a.
Tukaj so slike odstranjevanje DPF-a. To me je ko?talo 400 eur. Cena vklju?uje preprogramiranje in odstranitev DPF-a in je narjen v Srbiji. Potem sam nardil chiptuning motorja.
Slika prikazuje DPF in katalizator. Sem moral odstraniti oba, ker je katalizator prepihan.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na avtocesti proti Portoro?u. 1,362e je cena.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani