Uporabljam GARMINOV GPS 10, ki ima modrozobo povezavo z dlan?nikom HP iPAQ 4700. Seveda je potrebno imeti ?e karte, ki so nespodobno drage. ADRIA Route in Evropa skupaj znese skoraj 100.000sit. Z GPS sem se vozil po Italiji, Avstriji in Nem?iji. Izku?nje so zelo dobre. Pripelje te pred vrata hotela, parkiri??a ali ?eljene ulice. V Sloveniji zna biti kak?na te?ava, ker nekatere ceste so ozna?ene kot odli?ne, v resnici pa je kolovoz ali jo sploh ni ve?.
Tak?na re?itev pa je dobra, ker dlan?nik lahko uporablja? ?e za kaj drugega. Je pa tudi zanimivo, ?e vzame? GPS na kak?en pohod v hribe in lahko ugotavlja?, kako se vspenja? ali s kak?no povpre?no hitrostjo se giblje?. Dobra izku?nja!
Suma sumarum. Stro?ek je za vse skupaj nekje okrog 200.000 sit. Kar pa je ?e vedno polovica cene ?e vgrajene re?itve, ki pa obi?ajno ne pokriva Slovenije
Tud js mam GARMIN GPS 10 in Fujitsu siemens Pocket loox 720 + adria route. Dela u nulo do zadnjih popravkov zemljevida, zdej pa v?asih fali tud za 200 metrov. Druga?e pa sem zadovoljen 250 na uro.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Izku?nje, ki jih imam jaz (sicer z eno drugo elektroniko na ?estici) so pokazale, da kadar sem dobil nikalni odgovor, je ta ponavadi dr?al. ?e pa je bil odgovor pozitiven, je bila vedno mo?nost kak?nega '?e' ja ali drobnega tiska. Ne sme se pozabit, da med avtomobili in dr?avami obstoja razlika v standardih in zato v vtika?ih, ki so lahko razli?ni, ne glede na to, ?e predpriprava v avtu obstoja ali ne.
Najbr? je treba problem ve?krat preverit, preden se lahko odlo?i za ali ne.
Sam tolk v vsak avto ki ima zajlo za gas se da vgradit tembomat, brez kakih ve?jih problemov. Treba je samo ?a najt ?ice po katerih dobiva ?tevec podatke koliko hitro se pelje? in jih priklopit na elektroniko tempomata in to je to.
?e ima kdo ?eljo da bi sedel na ledrastih sede?ih ko je avto 2-4 ure parkiran na soncu naj samo pove. Pa usnje ni ?rne barve ampak be?, tako da je kao manj vro?e.Pa ni je klime da to shladi, da nebi za?vical ko se pelje?, tako da je poletna prevleka brisa?a.
Rad bi vas prosu za va?e mnenje s katerim bi se la?je odlo?u kater avto nej kupim. In sicer, Rabim avto ki ne bo imel ve? kot 1.5 ccm, 100 KM, 120.000 prevo?enih Km, da ne bo karamboliran, da ne bo 4X4, da ne bo kabriolet.....
UH! -- ko tole berem se zavedam, da sploh nisem omenil, da je npr. moja bivsa mazda323 imela sest-stevilcni "analogni" stevec KMjev -- je to bilo mozno "previt"
Je ja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz ima na svojem 205/55 R16 2.7 in 2.4, te?a pa je cca 1200 kil.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani