kolko vem sta 2 ?i?ki pri centralnem in potem ?e 2 za ?migavce...to naj bi bila vsa umetnost
da vas pa ?e opozorim...kolega je kupil neko poceni daljinsko centralno in na ?ase ne dela kot bi moralo...tako da raje malo ve? denarja in bo delovalo kot mora
To je pa itaq povsod in za vsako stvar. Ni pa treba extremno pretiravat.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
z MPS-ko mal slabo ka?e, ker jih ni in ni v SLO... tako, da bo tudi koli?ina ?ez 2-3 leta pri rabljenih bolj simboli?na kot ne... aja pa ena bo itak moja
To pa ni res, poznam ?loveka ki ima 6 MPS je pa iz posavja bli?ina sevnice.V?eraj smo se menl da se nasledn teden primajam dol in se gremo "mal" okrog zapeljat.
Ve? da ti verjamem,zakaj ti nebi?? Samo nazadnje je blo govora o registraciji ne zavarovanju.... Kolko pla?a? samo registracijo,brez zavarovanja?
Registracija je tehni?ni pregled (4k sit)+ cestna taksa (5,2k sit to je za moj moped 74 kW in 600 ccm.
Evo pa ?e zavarovalno polico, ?e kdo ne verjame kako to ni pocen. Naslednje leto bo 1000 ccm, ke je vse skupaj dra?je za celih 5,5 ksit (samo cestnine je ve?).
No se zato pa mi ne ?tima.....Vuk je verjetno mislo to za celo leto! Ta cifra pa se pol razpolovi,zato pa mi je blo preve?.... Pri avtu pa nima? te mo?nosti,torej ostane samo da pla?a? celo leto zavarovanja! Itaq pa se z avtom pol tudi celo leto vozi?! Z motorjem je to malo bolj te?ko!
?e ?e, samo registracijo pa je treba pla?at za celo leto.
?e, ?e, samo razlika na gredi in kolesih je vsaj 15% oziroma raje ?ez 20%. Tukaj govorimo pa o 6% razlike na kolesih od tistih, ki jo deklarira proizvajalec v teh.podatkih. Pri tem je pa na istih valjih testni Golf pokazal skoraj to?no nazivno mo? (140KM) in to so tekom supertesta v razli?nih obdobjih (za?etek, sredina in konec testa)merili 3x in je bila razlika med najmanj?o zmerjeno in najve?jo cca 1% (1,5KM).
V glavnem nekaj tu ne ?tima, ker govorimo o 8KM, ki so izginili neznano kam. To ni malo in ta razlika pomeni, da si pla?al nekaj kar nisi dobil (tudi top speed je bil za 8km/h ni?ji od deklariranega).
Pa mi povejte kaj bi vi naredili v takem primeru, da kupite nov avto - odkartate >7milijonov in greste preverit avto na valje in ugotovite, da ne dosega deklariranih tehni?nih podatkov. Poleg tega, da ne dobi? tistega kar si pla?al te vsako leto ?e zavarovalnica "tepe" z vi?jo zavarovalnino (meja je 136KM), ker ima? napisano v karton?ki 140KM, ki pa jih sploh ne dosega? oziroma si po?teno spodaj. Ne vem, jaz se verjetno ne bi sprijaznil s tem, da gre za tolerance, pa slabo gorivo, pa ponedeljkov avto, pa razli?ni pogoji za dolo?anje nazivne mo?i - ja ne vem no saj neki standardi pa morajo obstajati ali je to vse tako malo po doma?e.
?e en razloga zakaj NE ?vaba.
Vsi renaultovi diesli so ok, samo vsem crkne torbina tamo od 50-70 kkm, pol jim odpade jermenica alternatorja, pa ?e kak drug del. ?e pa dela pa ni problemov. Jaz ga NE bom nikol imel, imam raje 15 let starega japonca kot novega renaulta.
?e je to merilo potem pa je tem Chat is back ultra pu?na . Samo ?tevilo ogledov lahko pove tudi, da tisti ki ne sodelujejo aktivno samo berejo in zraven crkavajo od smeha zaradi katerih stvari se pokamo in prerekamo, saj ne da bi se nor?eval samo lahko je ravno zato toliko ogledov.
To sem napisal po (izgleda ope?anem ) spominu, zato vzamem besedo nazaj. Mi pa je ta predelava "padla v oko" zaradi manj?e pomanjkljivosti, ki vpliva na slab?o preto?nost zraka v notranjosti diska. Gre za pozicijo bregov v odnosu na notranji kanal (aerodinamoka).
Glede naslova teme se pri?akoval spremembo v smeri neutranega naslova (npr. Aditivi za motorna olja). Tako, da sem bil prijetno presene?en z sedanjo izbiro, celo malo ganjen (?e sem iskren).
Lp
Te malo popravim, pretok zraka je enakali celo ve?ji, ker zrak vstopa v sredini in izstopa po obodu, kjer pa se za "hribi" ustvari podtlak, kar povzro?i ve?ji pretok zraka kot je originalno. Tako da je to, kot se meni zdi samo +.Tako ali tako pa je pod in za avtom zmeraj podtlak, ki pa smo pove?a hlajenje zavor, ?e le seveda niso plati??a preve? "zaprta"
Vse lepo in prav KDO PRODAJA DISKE ? Jz jih samo predelam in to izklju?no SAMO ZASE, ker pri predelavi ne povem vseh postopkov katere opravim, ?e ne pomeni da jih NE naredim. Tako da mi prosin napi?i ko le te prodaja ???
Druga?e pa sem te opazil v preteklem tednu in sedaj vem kaj si po?el tako da keep it on, pa ?e zameri? ali ne.
Ja, ampak avto ni bil tvoj, pa vreden je 8 MIO SITov... Ne bi se jaz prvi? usedel v tak avto pa ga teral ?ez ovinke sploh pa ne nekje, kjer se prakti?no prvi? pelje?... OK saj nima veze samo tako.... Odgovornost pa to.
Moja edina napaka pri vo?nji je bila pa najbr? to, da nisem na?el v rikverc na za?etku.
Sem sli?al da je rikverc pri RX 8 za dopla?ilo,
Men edino ni jasno kaj je un ata s ta ?rno - na Dregu SG nekaj ?trikal med vo?njo al kaj (res da ima "le" 190 KM verzijo), ampak da ga je bravo HGT gladko nesel, oz. da je imel komaj slabo sekundo bol? cajt od moje rde?eko?e princese, to pa je vseeno mal nenavadno! :ne vem:
Un model ima "ta ?voh" model s 190 km-ji !!! Vem ker ga poznam
Model sej poky pa david imata bencinarje. Davidova poraba pa je ve?ja zaradi gum ki jih ima gor, povrh pa ga ?e terakot pri norcih. oziroma vsaj misli tako.
a kdo morda ve kaj pometi EAGLE F1 GS-D3 195/50 R15 82V BSW - tale BSW na koncu ker nikjer ni? ne najdem.
B - Bo?
S - Sam
W - Widu ???
Druga? pa js furam 5 dni Dunlop SP sport MAXX, naredu lepo ?tevilo km-jev (516 km) po suhem in hladnem cest??u, pa tudi po mokrem in zaenkrat me ?e ni zmetalo oziroma zana?alo in nekontroliranega spodrsavanja sprednjih koles tudi ?e ni bilo. Tako da sem zadovoljen 100 %. Samo jeba je ker mi zadaj drsajo po blatnikih .
fanteki, bodite iskreni, vsak nekaj reklamira, sam jaz n?; (lahko bi kak?ne m.t.)
YavarYe X6V6 in mazda-mx3, kje sta bla, ko se je oglasil kafai s svojimi kitajskimi "unikati"?
sirius pa o?itno obvlada mojstrovino, ker, ?e je ne bi, ne bi bilo toliko vpogledov 4150 in tudi nekaj prodal;
?e ste vsi 4 administratorji in vsi 4 moderatorji spali dosedaj kot snegulj?ica-100 let , spite lepo prosim, ?e naprej.
Prvo kot prvo se je oglasil in ni ob vsaki mo?nosti napisal tam pa lahko daste, ali tukaj bi predlagal tak napis in lepo odgovoril na vpra?anja ki so mu bila zastavljena. Pa ?e kar se spanja ti?e mislim da nekateri od nas prav malo spimo ker enostavno NI ?asa, tudi tvoj prosim tega ne more odpravit. Pa ima? ti ?eljo bit moderator ? Lahko mi verjame? ni tako simpl kot je zgledal na za?etku.
Sedaj pa jaz prosim tebe UPORABI katerikoli Siriusov preperat in poro?aj o rezultatih, mas vse zelo zanimajo rezultati.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani