Skoči na vsebino
dodatek k olju
Napisano

V tem post bom uporabi marsikatero "so?no" besedo, ker ima poln KURAC vsega, tudi moja toleranca do tega reklamiranja je precej vi?ja od Mazde-mx3.

Ta metabond NI slab NI pa najbolj?i !!!!!!!!!!!!! Tako lepo P R O S I M, G Sirius, ?e neha? iskat vsako kocino in vsako ?pranjo da se pohvali? kaj vse zmorejo produkti ki jih ti prodaja?. NOBEDEN NI rekel da so slabi ali celo zani?

N O B D E N.

Samo s tem kar dela? na tem forumu ko to neprestano omenja?, lahko mi verjame?, samo izgublja? potencialne uporabnike-kupce th tvojih izdelkov, pomeni da ?koduje? sam sebi. Sam sem imel mo?nost preizkusit vse mogo?e preparate in aditive, pa ob tem NI nih?e delal take propagande ko ti, povrh vsega pa so vedno dali lepo koli?ino le teh v preizkus zastonj in brez da bi kaj kdo vpra?al.

Priznam tudi sam sem ga testiral(verjetno ga ?e bom kje) in rezultati so bili NE me?a se z vodo v NOBENEM razmerju, ?e direktno nama?e? sveder z njim se vrta veliko lep?e kot na suho,kar je normalno ni pa normalno da smrdi ko sam satan in sem po dveh 15 mm dolgih luknjah naprej lepo uporabil emulzijo katero vedno uporabljam, razlika z metabondom ali emulzijo je bila 12 sekund, pri enaki sili( na vzvod smo obesli enako ute?,vrtljaji svedra pa so tudi bili enaki). Potem je bilo govora o ra?unalni?kih ventilatorjih, ok v svojem serverju imam 2 popolnoma enaka ventilatorja, ki sta mi crknila v razmaku dveh mesecev, po nekem ?udnem naklju?ju ju nisem vrgel stran in lej ga zlomka imela sta samo za?tekani osi, enega nam?em z metabondom drugega pa z navadnim oljem za ?ivalne stroje, ju malo zavrtim naprej-nazaj in ju priklopim na tok oba se lepo tiho in brez problema vrtita ?a 1 mesec, ?akam da bo kateri "po?akal" potem bomo videli kaj je bolj?e, do takrat nebom komentiral.

Glede na to da si ?e marsikaj do?ivel in da veliko ve? oziroma se spozna? na avtomobilsko tehniko in vse kar spada zraven, je v?asih lepo imeti nekoga na forumu, ki te spomni na kaj kar si pozabil povedt oziroma te dopolni in ali obratno. Samo to da ob vsaki najmanj?i mo?nosti omeni? metabond produkte, pa me ?e po?asi R A Z P I Z D E V A in to ni fino ?e si poleg mene.

Tako ti predlagam da se resno zmeni? z bo?tijem, za banner-reklamo in PROSIM ?e neha? vedno takoj omenjat neke produkte(vseeno tvoje ali druge), v?asih teh stavri ni bilo in ?e vedno so na motorjih in menjalnikh mo?ne tudi mehanske okvare, ki pa jih ne re?i niti sveti peter pa tudi ?e si ga na roke rukne in "pridelek" nato?i v motor ali menjalnik. No?em bit nesramen samo res me nervira to konstantno metabond je nabolj?i, se je izkazal,so ugotovili in ...

?e enkrat PROSIM, ?e se to lahko NEHA !!!!

Pa nobede na forumi NI bog, vsi smo enaki, samo da pri pretiravanju, admini LAHKO ukrepamo, ostali pa se lahko postavijo na eno ali drugo stran.

Pa podatki in rezultati ki niso uradni so enaki ni?li, to je eno samo ugibanje.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis Avspuh....
Napisano

Torej.... sestri je nekje po?il lonec al ne vem kaj na avspuhu... pa me zanima kje v ljubljani je kaki majster ki to popravlja.... rabi pa nujno danes!"!!!

LP daVid

Tvoja sestra ima auspuh z lonci ?zmeden? , to bi pa rad videl. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano

tak sem ?e spustil, ampak mi je steklo ven samo ene 3.5 litre, ko sem pa hotel vzet pumpodol,jo malo premaknil, je letela voda ven, kot da je ?e motor ?isto poln z vodo, pa sem pri?raufal pumpo nazaj

Voda bo tako al tako tekla iz motorja, pri menjavi pimpe NI re?itve <_< .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano

Pozdrav! Menjujem vodno pumpo, pa me zanima kje na mazdinem motorju letnik 94, 2.5V6 najdem pipico, da spustim ven antifriz z MOTORJA..(ne iz hladilnika!)

Lahko neha? z iskanjem, lepo snemi cev z hladilnika na najni?ji strani pa je. Je pa tudi pipa za izpust na hladilniku, samo tam te?e celo ve?nost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

ko se vozi? ?ez 60km/h dela kar v redu... na avtocesti zna biti kar uporabno...

?al nimam neke hude prilo?nosti full sprobat...

bom pa moral zgleda 2x premazat

Jaz vedno prema?em vsaj 2 X najve?krat pa kar 3X da je za dle ?asa mir, pa ?e pri prej?njih nanosi kje falim potem ziher ujamem celo sprednje steklo.Je pa zelo fajn ?e potem kos teklo prema?e? prvi?, po?aka? da se posu?i(postane take motna sivo vijoli?na barva), potem nama?e? ?e enkrat pa spet po?aka? da se posu?i.potem pa na steklo sposti? ?isto vodo(lahko z cevjo alo pa enostavno en ajmr?ek in polije? po steklu), potem pa do suhega obri?e? z kako krpo z mikrovlakni al pa kaj podobnega.

Je pa finta ?e ena, ?e imate bolj boge brisalce(tako kot jaz) potem ko je steklo namazano parkrat s krpico s katero ste mazali steklo in parkrat potegnete pa gumici na brisalcu.Brisalci bri?ejo vsaj 50% bolje kot prej. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prijetno presene?enje
Napisano

Najbolj? da pride? eno prvo nedeljo v mesecu na parking za Gammo v BTC-ju pa jih bo? dobu tolk da jih bo? komi nesel :D

Jah ne vem <_< .

:rulam::rulam:

Za kak :pepsi: se bova zmenla pa bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

787b
Napisano

mislim, da se kaj lahko nau?im tudi od vas

700 PS / 9000 RPM sem prepisala z prvega video posnetka, v koliko ga gleda? do konca

zakaj ves ?as pi?e samo o tem da wankel motor to?i gorivo, nikjer pa ne pi?e kak?nega?!

(mogo?e bo pa neko? tudi dizel)

Te?ka bo . :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

majo to tudi v trgovinah GMT... danes kupil anti fog 1498,80 SIT in pa rain X original za 1440.00 SIT

Anti fog je bolj za en qur...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Zanimiva zadeva, samo nikjer ne pi?e za koliko nanosov zadostuje 100ml?? YavarYe X6V6 ti verjetno ve?, ker ga uporablja?....povej :)

Odvisno v kakih razmakih to dela?, ponavadi je za 10X +-2, odvisno kako se loti? dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prijetno presene?enje
Napisano

ej bo?tjan sorry, ta tvoj yavarevarevaya sploh ne vem kaj pomeni, lahko bi bil zingu zangu, bi si vsaj zapomnnil, ?eprav tudi to ne vem kaj naj bi pomenilo...

Original-------------Prevod

YavarYe------------Javarje (tako se po "na?e"re?e vasi nad mano.Vas pa je Javorje)

X6V6---------------Xedos 6 2.0V6

Bo zdej razumljivo ???? :rulam:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Ok zdej sem pa zainteresiran.... yavar kje to kupiti???

Bom pogledal ?e majo ?e kje pri nas to, druga?e pa en ata to prodaja na vsakem ve?jem sejmu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prijetno presene?enje
Napisano

zadnji? sem dobil nalepke za mazdin forum, mi jih je dal kdo?MATER NE SPOMNIM SE PO NADIMKU, sem nalimal na zadnjo hauba na modro srebrno nalepko, na drugo modro rde?o nalepko, zeleno tamala ne pusti nalepk limat, rde?a gre na ?trihanje.trako da ne bo kdo rekel, da ne delam nobene reklame.na taplavi je dolgo ne bo? bral, ker bo? ostal zadaj, mazdilack pravi da je od zadaj kot formula.tudi gonim jo kot formulo, pa? kar d a iz sebe, zdaj ko sem motor zamenjal gre kot snet kladu.

za 1.5 motor da ne bo pomote, tako da se ne bo kdo v lj za glavo dr?al, ?e bo videl kako spu??eno f-ko modre barve.to sem jaz, poln radar p'rekr?kov.

Jebenti js sem ti prinesu nalepke !!!

Sem pa Bo?tjan nick pa je YavarYe X6V6

Dela ?e kdo drug nalepke ????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

A je kdo kdaj probal to zadevo in ?e jo je naj pove kak?en je bil efekt! :D

Jaz sem pred leti ?e imel neko tako stvar, samo z drugim imenom in spomnem se, da sem lahko za nekaj ?asa pozabil da sploh ima avto brisalce, tut ko je fajn de?valo, ker kapljice so noro hitro oddrsele z vetrobranske ?ajbe! :blink:

Mika me kupit ta preparat, ?e zato ker mi brisalci skoz rajsajo po DTM foliji in se ji ?e fajn poznajo ?rte, baje pa da se da nekje zadevo kupit za 1,6 Pre?erna! <_<

Zelo na kratko ti bom povedal :rispekt: "Rain-X" :rispekt: je zakon. jaz ga uporabljam ?e 10 let in se mi kr trga kakadar se peljem z avtom na katerem se ne uporablja to. Je pa pogoj da se res dr?i? navodil in nanese? "rain-X" po navedenem postopku, in potem si zmagal.Pri hitrosti nad 50 km/h pozabi? da ima? brisalce, sprednje steklo je brez vode ker jih enostavno tok zraka odpihne. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

787b
Napisano

700 PS / 9000 RPM za vola ubit, kolk bi moral imet ?ele bencinar?

:blink: Gospodi?na 787b JE bencinar s 2600 kubiki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda spet prva!
Napisano

Samo po ADAC-ovih testih (objavljeni v sobotnem Delu, 13. 5. 2006) je pa M6 izgubila prvo mesto. Mislim, da je padla na ?etrtega.

Meni je to ?isto razumljivo, ne more? bit skoz prvi pol se razavadi? in potem je celo sranje :blink: , Primo? Peterka je lep primer, najprej oh in sploh najbolj?i kaj je pa zdaj, bolj?e da neha. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

minimalno enkrat dnevno vidi obrate nad 5000 :)

kaj naj...to je ?portni avto in se mora tudi tako vozit :P

Ne bluzi, ker potem bi jaz imel porabo 1:1 (olje:bencin), ker se ve?krat dnevno obrne tudi nad 6500. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Js sem jo vozil :P .

Zanimiw filing, ?isto druga?e kot "normalni" avti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Zdej je pa audi z dizlom to naredu, to je pa ok ne ???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija
Napisano

?e eno leto uporabljam navigacijo (garmin BT10 + dlan?nik), pogled pri teh je vedno iz pti?je perspektive. 3D prkaz je mogo? samo na dolo?enih modelih. Za mape slovenije je najbolj?a mo?nost da uporabi? telekomov zemljevid ali pa tom tom z mapami.Samo malo je verjetno da ti bo to delovalo v avtu, ker je ?e razlika med znamko avta (WW in Audi), ki sta po doma?e povedano eno in isto, zato dvd-ji z zemljevidi delajo samo na enem ali na drugem.Druga?e pa se lepo pozanimaj na servisu (najbolj? da zate?i?) pol se bo mogo?e kdo malo bolj pozanimal in ti povedal kaj bolj pametnega in uporabnega, da si bo? lahko pomagal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo
Napisano

hmmm...da se jaz svoje pristavim....

niso vsi deli za mx3 dragi!

Za V6 pa menda ni treba posebej omenjat, da je drazji od obeh prej in poraba prav tako najvisja.

Kdo pravi da je poraba najvi?ja ?????, si ?e kdaj tankal in vozil ka V6 ????? :blink::blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustavla me polcija
Napisano

way off topic

da bi bejbo na prvem sre?anju pobaral katero vrsto tamponov uporablja. :hohoho:

Sploh ?e je ?e nedol?na :danzoman::danzoman::jupiii::jupiii::danzoman::danzoman::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.