Ne wem kje ti i??e?, samo za skoraj vse mazde se dobi podatkov da boli glava, tudi kataloge delov in menjavo z celotnimi postopki demonta?e in monta?e. Ravno sem dol potgnu service manual za MX3-V6.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Kolk je volan obrabljen sploh ni odvisno od prevo?enih kilometrov, saj moram sam na vask dve leti zamenjat usnje na volanu, ker imam bolj "kisel" pot in usnje ga ne prena?a najbolj in za?ne razpadat. Enako pa je s prestavno ro?ko enako jo "zjebe". Ja pa na leto naredim do 20-30 kkm.
Nalij notri walvoline SynPower 5w-50,tako kz ga mam jaz in ti na 10 kkm nebo treba dolivat ni?esar. Js mam 180 kkm in ?e nikoli nisem dolival olja, pa ga ne "?param" prav preve?. vrti pa se do 7800 rpm. Mojea najkraj?a vo?nja je 4 km driga?e pa 20+km. ZA MAZDINE V6 MOTORJE JE PREDPISANO POPOLNOMA SITETI?NO OLJE IN NE POLSITETI?NO !!!
Se pridru?ujem mazdi6,imam popolnoma enako porabo z 95 oktanskim bencinom,z 98 oktanskim pa sem pri?el na 8,7 litra.Servis kr v doma?i gara?i, ali pa pri kolegu ki je delal na mazda servisu.Imam ga pa ?e 2 leti stro?ek v tem ?asu je bil 55 ksit, prevozil pa sem 62 kkm. pri 170 kkm sem menjal sprednje diske; plo??ice in zadnje plo??ice in 2 metra izpu?ne cevi,brez loncev. Tista ki je v oglasu zgleda dosti bolje kot moja, vsaj na slikah. Pri nakupu je treba smo pogledat par stvari ki so standardnih napak, ki so hkrati tudi pokazatelj realnosti prevo?enih kilometrov.
To ?rno dizel 6-ko, sem vozil tudi jaz.Osebno ne maram dizlov in se redko prepri?am da peljem kakega, samo tale mazda 6 pa je nekaj posebnega, je ne morem primerjat z nobenim Audijem ali pa W, nekako je bolj razred BMW-ja, govorim o dizlih seveda. ?e bi mi jo nekdo podaril bi jo mel, za razliko od ostalih ki bi se jih ?imprej znebil. Zaenkrat pa ostajam zvest bencinu in 6 cilindrom.
Upam da nisem koga u?alil, to je samo moje mnenje.
Pa ?e to, kaj ti bo 6 prestav, ?e ima avto dovolj navora in mo?i je dovolj da ima samo 4 prestave ki zadostujejo za normalno vo?njo.je pa bolj fancy ?e jih je 6.
Beri spodaj (pod ?rticami) !!
||
||
\ /
V
Ti kr brezskrbi, jaz ?e 1 leto skoz tankam 98, poraba skoraj liter manj?a, motor lep?e ta?e. Za v?ig pa se ne obramenjuj, ker ima motor itak senzor kalenkanja in ta senzor sporo?a ra?unalniku napa?en v?ig in ga potem ra?unalnik sam nastavi tako da je ok. Pa OMW-jev bencin je veliko bolj?i kot petrolov !!!! Preverjeno !!!
Kon?no se je najdu en, ki bi bil pripravljen nekaj sponzorirat, lepo. In teresent za majico, sem 100%. Predlagam pa tudi, da bi bile majice tudi ?enski model(bol oprijete ), in ne samo mo?ki.
Je kdo kaj razmi?ljal, kupi? avto ?ez mejo, vzame? ven motor in ?ez mejo pripelje? karoserijo, pol ?ez kak teden pa gre? ?e po motor, vse skupaj potem skupaj zmontira? in se vozi?. Je to ?e kdo poizkusil je izvedljivo? To pomoje je varijanta, ne vem pa kako je to z na?imi "super zakoni", ki veljajo v na?i "super" dr?avi, ki "nikoli" ne komplicira.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne wem kje ti i??e?, samo za skoraj vse mazde se dobi podatkov da boli glava, tudi kataloge delov in menjavo z celotnimi postopki demonta?e in monta?e. Ravno sem dol potgnu service manual za MX3-V6.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani