Skoči na vsebino
Navigacija na mazdi
Napisano

Te moram kar konkretno razo?arat, imam identi?no zadevo, pa se mi neka prazgodovinska navigacija prikazuje le v Avstriji ali Italiji in potem naprej na zahod, Slovenija izpade kot da je konec sveta in totalno neozna?ena. <_<

Batko - uporabnik tega foruma je predelal sistem in to za zmerne denarce, kontaktiraj ga. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON
Napisano

Uf, ?ipanje pri atmosferskih motorjev, odsvetujem na celi ?rti, razen ?e ti je (teoreti?no, ne me dr?at za besedo), da bo? dal preko 400?, pridobil pa nekje max 15HP. Skratka ni ra?unice, nikakor ne. :blush:

Z nalepkami lepo izgleda, opa?am pa da si imel kar nekaj te?av z lepljenjem (vidne so dolo?ene neravnine oz. nabrana folija od nalepke). :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izmed na?tetih 4-ih bi jaz (gledam predvsem z o?mi) v prvi vrsti IZLO?IL Passata, kak?na kvadratasta ?katla, ajej. <_<

A4-ki bi dal absolutno prednost pred BMW3, Mazda pa pa? kot Mazda (spla?a se po?akati na novo serijo, pa potem vidi?). O?itno bi tebi bila na ko?o pisana varjanta z oznako MPS. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Meni pa trenutno ka?e AVG. 7,3 litra (LPG-ja, se razume). :jezicek::hudicek:

Tankal sem pa v?eraj ne Very po 0,71? za liter, kar je zanimivo da ni niti 50% cene benza. :ouje::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

How much lower can it get :-) Tole bo pa te?ko ?lo ?e ni?je, zadnji tank 5.34 :-)

Garant je Pelko servisiral avto? :aaaaa::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Slikaj jo prosim.

Zelo ti bom hvale?en.

Upam stavit da je to legendarni punker Marin Rosić kot sem ?e navedel ;)

Takoj sprejmem stavo! :jezicek:

Lastnik je 323Fspeed s foruma in ravno v petek sem se s tem taxijem fural, no pa letnik je 2004! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.