Te moram kar konkretno razo?arat, imam identi?no zadevo, pa se mi neka prazgodovinska navigacija prikazuje le v Avstriji ali Italiji in potem naprej na zahod, Slovenija izpade kot da je konec sveta in totalno neozna?ena.
Batko - uporabnik tega foruma je predelal sistem in to za zmerne denarce, kontaktiraj ga.
Uf, ?ipanje pri atmosferskih motorjev, odsvetujem na celi ?rti, razen ?e ti je (teoreti?no, ne me dr?at za besedo), da bo? dal preko 400?, pridobil pa nekje max 15HP. Skratka ni ra?unice, nikakor ne.
Z nalepkami lepo izgleda, opa?am pa da si imel kar nekaj te?av z lepljenjem (vidne so dolo?ene neravnine oz. nabrana folija od nalepke).
Izmed na?tetih 4-ih bi jaz (gledam predvsem z o?mi) v prvi vrsti IZLO?IL Passata, kak?na kvadratasta ?katla, ajej.
A4-ki bi dal absolutno prednost pred BMW3, Mazda pa pa? kot Mazda (spla?a se po?akati na novo serijo, pa potem vidi?). O?itno bi tebi bila na ko?o pisana varjanta z oznako MPS.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelko je ?e servisiral Rx8-ke in sem ga glede tega podrobno izpra?al, ker jo imam ?ez par mesecev tudi sam namen kupit.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani