Skoči na vsebino
Mazda 3 CD110 diesel!
Napisano

Don in moja malekost, sva v soboto, na drikali??u Grobnik,pregledat RX8, se vanjo vsest, pomerit sede?e, poslu?ala pa sva tudi ?udovit zvok wnkla, spolh pri zagonu. Tako da prvo stopnjo preizkusa sve ?e opravila. Avto je bil star 4 dni in je imel 761 km prevo?enih. :P:P

Ps. Lepo se zahvaljujeva gospodu iz Litije, ki nama je dovolil in pomagal pri ?ekiranju avtomobila.

Slike sledijo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos 6
Napisano

Pri Xedosu 6 2.0 V6, poglej prednje diske koliko majo roba na zunanjem robu in na notranjem robu(proti sredini diska), tam se vidi ali so bili menjani, posledi?no lahko oceni? realne kilometre, enako na zadnjih diskih. Potem je ?e to da odpre? pokrov motorja in sname? pa kablov, ali pa raje vse kable s v?igalnih sve?k in pogleda? ?a je kateri kabel(trdi del ki je nataknjen na sve?ko) kaj masten od olja, tam se tudi vidi koliko ma kilometrov ker tam olje spusti nekje od 130-170kkm, isto?asno pa poglej ?e je ohi?je manjalnika kaj mastno, ker je potem ?e tesnilo razdelilca v?iga za zamenjat.Pa poglej kako je s sede?i sploh ?oferski, ?e je usnje kaj strgano, se rado zgodi, je pa odvisno od letnika, pa delovanje klime preveri. pol ma zraven originalne feltne, ?e jih ni potem je vpra?anje kaj se je z avtom dogajalo. ?e sporo?i? iz kje si in kje ma? avto,?e ni predale?, se lahko zmenva in pridem pogledat. Sem pa iz gorenjske, okolica ?kofje loke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toyo-(Proxes) mnenje ve?ih vulkanizerjev "?e ho?e? plastiko, vzemi Toyo, ?e ho?e? gumo, vzemi....

Mislim da tukaj ni govora o mnenjih, ampak o prakti?nih izku?njah uporabnikov. Te pa so razli?ne in odvisne od na?ina vo?nje in zahtev, ki jih ima uporabnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Znak da so gume kvalitetne ali dobre ni to koliko kilometrov zdr?ijo, ampak kako se obna?ako na suhi in mokri cesti, pri hitrem speljevanju, v ovinkih in povi?anih hitrostih(beri veliko ?ez omejitev).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz na svojem Xedos-u furam TOYO proxes T1S, te sem mel tudi ma prej?njem avtu in nimam namena presedlat na druge, ker so cenovno ugodne pa zdr?ijo tudi ravno eno sezono. Kar se pa oprijema ti?e pa ne smejo biti starej?e od 2 let, ker so potem totalen poden, js naredim tam nekje do 25 kkm z kompletom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos 9 2.5
Napisano

Brez panike, ?E je avto redno vzdr?evan potem ni panike da bi sploh potreboval kake ekstra rezervne dele. Zavore in ostali potro?ni materijal pa ni pretirano drag ?e le malo pokli?e? po ?tacunah in povpra?a? o cenah, druga?e pa avstrija vabi. Js mam svojo Xedos 6 V6, pa ni kak pretiran stro?ek 50 ksit v 2 letih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NUJNO - homokineti?ni
Napisano

Pokli?i FD avtodeli Ljubljana. Tam zrihtajo ali pa popravijo vse kar se ti?e homokineti?nih zglobov in kon?nikov. Fotru so popravili polosovino , ker se mu je zlomila, seveda so jo tudi centrirali. Pa js in ?e naekaj kolegov mamo zelo dobre izku?nje z njimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 - mp3
Napisano

?e te?ejo sekund in ti napi?e ?e zaporedno ?tevilko pol je nekaj narobe, ?e ni zvoka. ?e bi bil navaden cd player pol bi ti pokazalo no disc ali pa error, ko bi vstavil cd z mp3 Komadi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

motorno olje
Napisano

Js v svojega Xedosa dajem SynPower 5-50 in je bolj tih motor kot je bil prej z DuraBlend 15-40. Porabi mi pa niti prvega in niti drugega ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Xedos6 2.0 V6 Poraba od 8,5 do 10,5l. V povprecju pa od 9,5-10l, za voznjo v sluzbo in po mestu z klimo, ki jo mam itaq skozi vklopljeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.