Ne mores primerjati tvojega avtobusa z Me?ko ... Sej razni Ferrariji, Lamborghiniji, Aston Martini, Veyroni in podobni so tudi verjetno drazji kot tvoj avtobus
Nov tak Mercedes je verjetno dvakrat drazji od tvojega avtobusa ... Kolikor sem na brzino pogledal so na mobile.de od 75K ? navzgor ...
Ma dej 5 min prevec sem imel, ni sezona, ni placa, ni cajta...konje pa cabrio sem dal na filter
Zadnjic, ko sem vracal Renault Zoe, ki sem ga imel na vikend probi, so imeli v Lescah enga Mercedesa... Sem najprej mislil, zakaj v Renault / Dacia salonu prodajajo tudi Mercedese... pa je potem prodajalec rekel, da je rabljen, samo ga imajo kar v salonu, da kaj ne izgine z njega
Ja sem tudi sam tako zasledil in bi bilo nekako pri?akovati kak?no osve?itev (?eprav je ne rabi) Kdaj pa naj bi se to dokon?no vedelo? Ker v primeru, da bi bilo, res bi najbr? po?akal......
Tega ne bos vedel, dokler uradno ne objavijo... In to bo verjetno tik pred zacetkom prodaje... ali pa hkrati z zacetkom prodaje. Ni jim namrec v internesu prekmalu o tem govorit, ker se zaradi tega potem posledicno zmanjsa ali ustavi prodaja aktualnega modela ...
Tudio sam sem konec tega ali v za?etku naslednjega leta pred nakupom Mazde3. Avto mi namre? izgleda odli?no in kolikor lahko preberem, je tudi za vozit odli?en. Nekje sem zasledil informacijo, da naj bi bil za 3-jko v letu 2016 predviden facelift, pa me zanima ali so mogo?ne kak?ne informacije, da je to res?
LP
Samo se "trojka" ni dobila facelifta od izida ... tako da bi znalo biti kaj naslednje leto... CX-5 je izsla 2012 in je bila prva Mazda s SkyActive in ta je dobila FL letos spomladi... Proti koncu leta 2012 oz. v zacetku 2013 je izsla sestica SkyActive... in tudi ta je letos spomladi dobila FL... Mazda3 pa je izsla sredi leta 2013 in zato je kaksna moznost, da dobi rahlo spremenjeno sestrico ...
Kaksne gume priporocate za tole? Zdaj so gor Firestone, pa se prevec hitro znucajo pa slabo drzijo v suhem vremenu ... V snegu se pa se kar dobro obnesejo
Si ze menjal gume na avtobusu? Jest letos cakam sneg ali pa vsaj nizke temperature... v prtljazniku so verige.. letne imajo pa se vec kot dovolj profila ... Skoda je zimskih gum v casu ko se nekateri se kopajo v morju in je celo v nasih koncih cez dan do 25 stopinj ... Danes sem oblekel srajco s kratkimi rokavi
zakaj bi sam nadgrajeval? ce peljes tja, poves kaj ne dela in ti ndagradijo v okviru garancije
Verjetno ga je odbilo tisto, kar je bilo napisano ... da je treba avto tam pustiti za eno dopoldne... in da potem, ko imajo cas, nadgradijo...
Sicer pa zakaj ne bi mogel kar sam nadgraditi... tako kot se recimo nadgradi kartografija pri navigaciji... Menda je celo v meniju opcija za to... le datoteke za andgradnje bi morali dati na voljo uradno ...
Tukaj je se posnetek z druge kamere, kjer prikazuje drugo nesreco, kjer je bila psokodovana policistka... kot je videti, je v civilnem vozilu in je kar naenkrat zavil na prehitevalni pas ...
Mislim da enostavno MZD ne sfolga ve? ker si ?la na ios 9.1, ?eprav bi moral jest imeti enako situacijo?
Moj android radio ni ve? videl iphone6 ios 9.1 preko kabla, sem pisal, poslali now fw - ?e dela
Jest nima MZD Connect... ampak na sreco se staro dobro TomTom navigacijo in drug infotainment sistem... Kot berem, je ocitno tale MZD connect sicer fajn zasnovan... in ima velik potencial za razsiritve... vendar kot smo ze navajeni pri avtomobilski industriji, te zadeve zastarajo ze takoj, ko jih lansirajo, ker enostavno pozabijo nanje... Ko je zadeva enkrat prodana, je ocitno za njih posel zakljucen... in cez kaksno leto ali dve bodo vgrajevali spet kaksen nov sistem ...
Deluje pa pri meni vse tudi z iOS 9.1 ... v bistvu imam ze iOS 9.2 beta ...
Mene pa moti...jaz na poti v slu?bo pa? poslu?am VAL 202.Usbja nimam:)Cdje pa bi po?as lahko menjala.Uglavnem me moti! Koga ali kaj mi pripro?ate narest?
Kako je s senzorjem tlaka v gumah? Na dveh Mazda servisih so mi dali dva razli?na odgovora. En je rekel, da je na Mazda vozilih od leta 2015 senzor tlaka vezan na ABS ter da so navadni gumijasti ventili (to tudi vidim na avtu). Drug pa mi je rekel, da je potrebno namestiti take ventile, da bo lahko meril senzor tlaka v gumah, ?e ne bo potem konstantno piskalo "check tyre pressure".
Kdo ima prav? Kupujem si zimske gume in bi rada bila zihr glede tega.
Ce imas na armaturi gumb za "ucenje" sistema... potem nimas posebnih TPMS senzorjev...
Vsaj tako je bilo pri sestici... Prejsnja sestica je imela senzorje... a nobenega gumba... ker se je sistem sam "uparil", ko so bili snezorji v dosegu ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ttole ni isto... Tukaj je samo navaden pleh, oni drugi imejo oa osvetljen logo oz. napis...
Za ttrojko ne najdem originalnih osvetljenih ... So pa za sestico >> http://mazda-extranet.si/konfigurator/mazda6/mazda6-2015-od-03-2015/?u=2&g=698
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani