Jaz sem na papirje iz Italije ?akal pribli?no en mesec.Avto doma pa brez registracije !No dvakrat sem se pregre?il pa kar tablice od drugega avta dol po?raufal pa na svojga ruknil in hop hitr en krog
?e gleda? karavane vzemi tisto 04letnik z 100kw-136ks saj pade? v isti registracijski razred kot pri 120ks.Druga?e pa mislim,da je ta avto vredu izbira.Jaz sem jo pripeljal iz Italije,ker tu so tako ali tako ve?inoma pripeljane iz tam in jih tukaj potem trgovci prodajajo za vi?jo ceno pa ve?inoma poklepane....
Menda da dizlom ka?e manj?o porabo kot je v resnici bencinarjem pa porabo ka?e prav.No druga?e se pa na ta ra?unalnik ni kaj za zana?at,vsaj kar se preostanka kilometrov do konca goriva ti?e,saj mi je ra?. kazal ?e 164km do kon?ne porabe goriva,?tev?ek je bil pa ?e ?isto ?ez kriti?no to?ko za prazen tank,tako da sem ?el kar tankat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem na papirje iz Italije ?akal pribli?no en mesec.Avto doma pa brez registracije
!No dvakrat sem se pregre?il pa kar tablice od drugega avta dol po?raufal pa na svojga ruknil in hop hitr en krog 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani