GregorV 530 Napisano 8. december, 2025 Mazda 6e Napisano 8. december, 2025 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 4. december, 2025 Mazda CX-30 Napisano 4. december, 2025 Meni so na mazda servisu pri menjavi gum na zimske 16" dali na 2,3 bar, vsaj tako kaže računalnik. Ali to pomeni, da se ne smem voziti in moram pod nujno povišati na 2,5 bar? 😅 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 3. december, 2025 Mazda CX-30 Napisano 3. december, 2025 (urejeno) Se kar precej sliši. To je za servis. Nekaj podobnega kot pri meni. Glede km, porabe, ne vidim problema. Jaz delam z enim tankom, izključno mestna vožnja, cca 500 km. Danes sem tankal cca 43L, narejeno cca 485 km. Poraba 8,5L. Popravljeno 3. december, 2025 od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 3. december, 2025 Mazda CX-30 Napisano 3. december, 2025 Z veseljem sporočam, da pokrov predala v moji mazdi več nima ujetih "čričkov". 😁 V ponedeljek je bil avto na servisu. Naj bi zategnili nekaj vijakov in zadeva rešena. 👍 Kar se tiče keyless, pa je vse vredu delovalo. To moram še malo spremljat, ker sedaj tudi meni deluje vredu. Morda sem prej kaj delal narobe? Je morda napaka, če sem imel kjluče v nahrbrtniku za prenosnik, ki je seveda bil na hrbtu. LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 28. november, 2025 Gume Napisano 28. november, 2025 Conti TS 870 P se na mokrem VELIKO boljše kot pa BS T005A. Isti oviniki, podobna hitrost, neprimerljivo. T005A kot bi bil na ledu, TS 870 P pa lepo držijo. LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 27. november, 2025 Mazda CX-30 Napisano 27. november, 2025 Kdo pa sploh je ta famozni Drago? Za nas nove, povsem neznana oseba. Kakšne vragolije je počel? 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 27. november, 2025 Mazda CX-30 Napisano 27. november, 2025 Moja Mazda, isti paket opreme 👍: Drugačen način osvajanja kupcev WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Trenutno najmanjši križanec v ponudbi japonske znamke zaznamuje kombinacija dobrih voznih lastnosti z uporabnostjo, ki jo prinaša... Spodaj so komentarji podobni kot v tej temi, nekam znani... 😀 LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 27. november, 2025 Mazda CX-30 Napisano 27. november, 2025 Da ne bo vse negativno. 😀 Jaz sem v celoti gledano zelo zadovoljen z mojo CX-30. Vsekakor ima več dobrih lastnosti, pozitivnih zadev, kot pa negativnih. Lahko bi sedaj na dolgo in široko našteval, kaj vse se mi dopade, pa nimam časa. 😁 Torej z avtom sem po 6K km ZELO zadovojen. Seveda ne vem, kaj se še skriva za ovinkom, ampak zaenkrat je SUPER. LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 26. november, 2025 Mazda CX-30 Napisano 26. november, 2025 Jezus, koliko problemov.🙃😉 Še dva dodajte. Predal med sedežema ropota. Keyless sistem ne deluje 100%. V ponedeljek peljem na servis. Predal ropota od začetka, keyless pa sedaj bolje deluje. Recimo 95%. Morda je krivo bolj hladno vreme, ali pa kaj drugače počnem. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 25. november, 2025 Mazda CX-30 Napisano 25. november, 2025 Mogoče pa je vozil za plugom, ki je sipal pesek. 😁 Hec... Jaz sem včeraj pogledal in na nečisti "havbi" nisem videl belih pik. Ko bo opran, pogledam bolj podrobno. LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 25. november, 2025 Mazda 6e Napisano 25. november, 2025 Vem kar vidim in to je, da ljudje na veliko vozijo kitajce na testne vožnje. Kadarkoli pridem v salon, se nekdo vozi z Forthing, Dongfeng, BAIC..., govorim za AH FERK. Aja, pa 6E se tudi vozi na teste, morda zato ker je tudi kitajec. 😁 Mazd pa zadnje čase nisem videl. Seveda sem jaz v salonu kratek čas... LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 24. november, 2025 Gume Napisano 24. november, 2025 (urejeno) pred 32 minutami je Gelipter napisal: Evo še slike zavornih čeljusti prve in zadnje ...to je blo GRDO videt 🤨😉tako So menjali 4kom z.čeljisti😁 To pa je že pošastno, groza... Bom jutri pogledal kako izgledajo ostale čeljusti, danes je že bila tema. Tako hudo sigurno ni. Iz katerega materiala so čeljusti? Popravljeno 24. november, 2025 od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 24. november, 2025 Gume Napisano 24. november, 2025 pred 3 urami je NevLado napisal: sej je normalno, da bodo diski prej al slej rjavi, ampak avto imaš kok, 1 let? Gre za čeljusti, ne diske. Avto -> Marec 2025. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 24. november, 2025 Gume Napisano 24. november, 2025 Veš, da nisem niti opazil. Bom pokazal na servisu. Ga prihodnji teden peljem, zaradi predala med sprednjima sedežema, ki že od začetka ropota. Kaj to je za uveljavljanje garancije? Pogledam še druge gume.. LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 24. november, 2025 Mazda 6e Napisano 24. november, 2025 (urejeno) Sem pogledal za BAIC, ki ga sedaj tržijo pri FERK. Sem mislil, da spada pod Dongfeng, kot Forthing, pa to ne drži. Gre za znamko, ki je bila ustanovljena 1958 leta, v lasti države...: BAIC Group - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG In očitno so našli tudi Slovenijo. 😆 - https://www.baicglobal.com/ Popravljeno 24. november, 2025 od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 23. november, 2025 Mazda 6e Napisano 23. november, 2025 pred 23 urami je Bini napisal: A Ferk Kitajca prodaja... 🫣🥴 Seveda. Dongfeng, Forthing... Morda še kaj. Imajo pa premajhen salon za vse. 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 22. november, 2025 Gume Napisano 22. november, 2025 Sem pozabil. Moja nova obutev. Sem sicer iskal GY ali Dunlop... Ni dobavljivo ali december... Na koncu sem kar na servisu vse vzel. Edino Conti so bile dobavljive v nekaj dneh. Gume - 138 € Platišča 16" - 130 € Ventilčki set - 125 € Vem, da so na snegu in ledu slabše, ampak kaj čemo... Kako izpade ta kombinacija na avtu, pa ko bo opran. Vreme ne sodeluje. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 22. november, 2025 Mazda 6e Napisano 22. november, 2025 pred 13 urami je Bini napisal: Boš menjal.... Očitno si ugotovil. 😅 CX-30 gre na odpad in 6E je že naročena. 🤪 Sem šel na menjavo gum, pa sem med čakanjem malo po salonu pogledal. Med drugim imajo zopet novega Kitajca: Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 21. november, 2025 Mazda 6e Napisano 21. november, 2025 Zanimiva barva, meni se sicer ne dopade. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 21. november, 2025 Gume Napisano 21. november, 2025 A na koncu. 😬 Gume pa čakajo na čiščenje preden gredo počivat. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 21. november, 2025 Gume Napisano 21. november, 2025 Samo verjetno Mazda ne bi kršila EU zakonodaje? Verjetno se že lahko prodajajo pri nas. Ko jih dam dol, pogledam, če je res A zraven. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 20. november, 2025 Gume Napisano 20. november, 2025 Bolje pozno kot nikoli. 😄 Jutri grem v AH FERK na menjavo platišč in gum. Sedaj se še vedno vozim z izredno spolzkimi Bridgestone T005. Ta guma je res porazna na mokri cesti. Kaj pride gor, pa naj ostane skrivnost. 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 15. november, 2025 Mazda 6e Napisano 15. november, 2025 Je pa zanimiva barva, da ni vedno rdeča. Meni se design dopade, škoda je edino, da gre za Kitajca. Se ve, kdaj bo Mazda začela proizvajati Made in Japan EV? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 13. november, 2025 Mazda 6e Napisano 13. november, 2025 Moja nova E-Mazda. 😄 Se hecam. 😉 V MB pri Ferku. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 530 Napisano 11. november, 2025 Gume Napisano 11. november, 2025 sem včeraj pogledal v homologacijo za 16" je tako 215/65/R16/98H bom vprašal na servisu, ko grem po platišča če imajo kaj v akciji naslednja opcija, lokalni vulkanizerji, se pa bojim, da bodo imeli visoke cene...🥲 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani