GregorV 605 Napisano 27. marec Mazda CX-30 Napisano 27. marec (urejeno) Katero olje pa je bolje oz. slabše? Razlika... pred 5 urami je godlike napisal: Mnja.. Proti Generalli-ju ima večk odkup prve škode in 0.5% odbitno. Tam je 1%. Je pa res, da je fajn tudi Grave, samo pri škodah pa je jok. Vse z odvetnikom. Kak je Generalli ne vem. Kako to misliš Grawe z odvetnikom? Kaj tako komplicirajo? Popravljeno 27. marec od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 27. marec Mazda CX-30 Napisano 27. marec dne 26. 3. 2026 ob 8:52 je goB napisal: Katero motorno olje so ti nalili. Ali 0W-20 ali 5W-30 ? V navodilih za CX-30 G motorje se lahko sicer uporablja eno ali drugo. Slika pove več kot tisoč besed. 😃 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 27. marec Mazda CX-30 Napisano 27. marec Mi imamo tudi hišo + 2 avta pri istem zav. zastopniku, pa ne vem, če imamo zato kaj popusta. Moram preverit. Bom prihodje leto za hec, še pri kašni drugi zavarovalnici prej preveril, glede zavarovanja za avto. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 27. marec Mazda CX-30 Napisano 27. marec dne 24. 3. 2026 ob 10:53 je Magoče CX-30 napisal: evo, če boš primerjal. še to, če ni škodnega primera, naslednje leto vrnejo 10% od kasko zavarovanja. Imamo tukaj kakšnega zav. agenta? Oz. če se kdo bolj spozna na zav police. Zakaj je torej moje zavarovanje 300 EUR dražje. 🥲🤔 Nateg...? Hvala LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 27. marec Mazda CX-30 Napisano 27. marec Ja, pa zaradi zneska na računu za nova očala (2x) - 460 EUR, torej 780 EUR odletelo v roku 2 ur 😆, oz. bolj pravilen bi bil ta emoji 😭 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 26. marec Mazda CX-30 Napisano 26. marec Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 26. marec Mazda CX-30 Napisano 26. marec Pogledam, ko grem iz sužbe. 😆 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 26. marec Mazda CX-30 Napisano 26. marec Nimam pojma. 😀 Lahko pogledam na račun, če je to navedeno. Javim... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 26. marec Mazda CX-30 Napisano 26. marec pred 10 urami je NevLado napisal: 7500 kilometrov? A si vzel olje nazaj, to je še za 10 tisoč dobro A so preverili tlak v gumah? Na servisni proceduri bi ga morali in potem to tudi zapisati v tabelo. Tako kot na nultem servisu ob prevzemu avta, ane EDIT: Aja še en komentar iz moje strani..zakaj nimaš klime na 21,5 stopinj in "auto", ampak imaš na low??? Kolikor vem, se olje menjuje na eno leto oz 20K km, kar pride prej. 😁 Imam pa res malo km, se strinjam. Zato sem tudi šel iz dizel na bencin. V dokumentaciji, ki sem je dobil, je naveden tlak 2,4 bar. Torej na to so mi nastavili. Klima, zato ker mi je bilo vroče v avtu in sem potreboval ohladitev. 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Mazda 6e Napisano 25. marec Meni osebno temne barve, tudi siva niso všečne, ja pa na cesti veliko temnih avtov..., očitno so res popularne. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Mazda CX-30 Napisano 25. marec Včeraj bila na 1. servisu. So mi jo brezplačno oprali. Ne vem ali je to standardna procedura za Mazde? Ople (3x) mi niso nikoli oprali. Pa sem jo na hitro pofotkal v mestu. 😀 LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Elektromobilnost Napisano 25. marec Ima pa samo 26K km prevoženih. 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Mazda 6e Napisano 25. marec Siva barva. 🤔 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Mazda CX-5 (2026) Napisano 25. marec Nova igrača 😄 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Elektromobilnost Napisano 25. marec Seveda cena... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Mazda CX-30 Napisano 25. marec pred 2 urama je goB napisal: In koliko približno je stal prvi servis Točno 320€. 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 25. marec Elektromobilnost Napisano 25. marec Gre za to znamko: HONGQI Slovenija – Luksuzni kitajski avtomobili prihodnosti HONGQI-AUTO.SI HONGQI – prihodnost vožnje je tukaj. Inovativna električna in hibridna vozila s pametno tehnologijo in brezčasnim dizajnom. Očitno bolj v "premium" razredu. Tale pride recimo 105K EUR. 😆 E-HS9 - HONGQI Slovenia HONGQI-AUTO.SI HONGQI E-HS9 Cenik in specifikacije Testna vožnja Cenik in specifikacije Exclusive LR Kapaciteta baterije120 kWh Doseg... Noro... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 24. marec Elektromobilnost Napisano 24. marec (urejeno) Še dva, verjetno nista EV, nisem gledal, sta pa Kitajca. Prvi dve sliki, očitno nova znamka pri AH Ferk, morda se motim...? Popravljeno 24. marec od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 24. marec Elektromobilnost Napisano 24. marec Danes sem imel avto na servisu - Ferk. Pa sem naredil še nekaj slik Kitajcev, tega je vedno več...😁 Se nadaljuje... 😀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 24. marec Mazda CX-30 Napisano 24. marec pred 9 urami je Magoče CX-30 napisal: evo, če boš primerjal. še to, če ni škodnega primera, naslednje leto vrnejo 10% od kasko zavarovanja. Naložim jutri mojo polico, pa če bo kak strokovnjak odkrili razliko. Če me je za 300€ "nategnil" zastopnik, potem me več ne vidi. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 23. marec Mazda CX-30 Napisano 23. marec OK, hvala. Morda pa je 680€ samo za kasko, torej ne za celotno zavarovalno polico? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 23. marec Mazda CX-30 Napisano 23. marec pred 3 urami je Magoče CX-30 napisal: Skopirano s police Generali: Osebni avtomobil / MAZDA (J) CX-30 e-Skyactiv G140 Homura Datum prve reg.: 21.02.2025 Moč motorja kW: Prostornina ccm: 103 2488 Znesek dod. opr. z DDV: 500,00 Os. za obr. premije z DDV: 30.790,0 lp Zanimivo. Imam zelo podobno 03/2025. Center line-desi. Sem pa na zav. Sava, očitno bo potrebno menjati, ker gre za 300 EUR razlike. Mi res ni jasno, kako lahko imaš tako poceni. 🤔 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 22. marec Mazda CX-30 Napisano 22. marec (urejeno) @Freedom988 Srečno vožnjo želim. Odlična izbira. 👍 Popravljeno 22. marec od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 20. marec Mazda CX-30 Napisano 20. marec (urejeno) pred 11 urami je Magoče CX-30 napisal: Servis 317. Zavarovanje 680 (ful kasko) + cestnina 160. Koliko je star avto? Motor, paket opreme = vrednosti novega? Katera zavarovalnica? Hvala LP Popravljeno 20. marec od GregorV Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GregorV 605 Napisano 19. marec Mazda CX-30 Napisano 19. marec dne 21. 3. 2025 ob 13:02 je GregorV napisal: Še nekaj slikic... Za lepši petkov popoldan. 🤣 Neverjetno a resnično, danes je točno eno leto od registracije moje makine. 👍 Kot bi rekli v reklami: Crafted in Japan = . 😁 Zavarovanje + registracija cca. 1100 EUR. Naslednji teden pa uradni servis, verjetno 350 EUR...? Se motim? LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano (urejeno)
Katero olje pa je bolje oz. slabše? Razlika...
Kako to misliš Grawe z odvetnikom?
Kaj tako komplicirajo?
Popravljeno od GregorVPovezava za deljenje
Deli na druge strani