Slike iz nikona pa prenesem na PC, ko pridem iz morja oz. ko bo čas.
Nisem profi in ne delam doktorske disertacije pri slikanju. Večina slik nastane v planinah, pa makro...
Preteklih 10 let sem imel DSLR Nikon D7200 (3 objektivi...). Spomladi pa sem skočil v svet brez zrcalnih kamer (Nikon Z50II).. Kar velika sprememba, veliko manjši, še vedno se nisem navadil na digitalni pogled skozi okular, baterija zdrži velikooo manj itd.
Kot naročeno prilagam sliko sveže opranega avta😁. Vem, da nekaterim forumašem 16" izgledajo češko, meni pa se prav dopade razmerje med gumo in plastiko.
Kako se lastniki svetlečih platišč spopadate z zavornim prahom? 3 tedne nisem pral avta, pa so antracitna platišča izgledala kot da avta nisem pral pol leta. Težavo sem imel tudi z dostopom do umazanije s krtačko, ker je vse na knap. Ko sem kočal, sem bil črn ko mehanik brez rokavic. Saniral sem tudi prvi odkrušek laka na zadnjih vratih cca. 1mm. Se pozna, da je na nekaterih cestah šoder še od lani. Pri Ferku sem nabavil korekturni lak za arctic white za 9,81€. Glede temperature mi je bilo rečeno, da naj bi zaradi emisij ti motorji ko niso pod obremenitvijo lavfali hladneje.
sem zeki nov uporabnik tega foruma, ter ponosen lastnik CX-30 baby dinota prime line v navadni beli barvi. Novo mazdo si lastim od 17.6.2025, ki je nadomestila mojega dragega 2013 Cliota IV 1.2 16v, ki mi je dobro služil. Vem je kr preskok😁.
Ta forum sem sem brez računa prebiral skoraj od začetka, saj mi je CX-30 nekje leta 2020 padla v oči. Prva zbira je sicer bila 3jka, vendar sem si premislil zaradi okolja kjer se gibljem (predvsem Pohorje), ter zaradi smotanega žlahtnika, ki je preveč žleht, da bi si na dovozno cesto dal kanaleto, ker ima sosed vikendaš 10m služnosti. Zato moramo ostali obiskovalci plaziti preko globoke drage narejene z motiko. Žal tega žlahtnika pogosto obiščemo.
Konec dolgovesenja, imam konkretno vprašanje za poznavalce.
Ali je Mazda rešila težave s termostati? Moje vozilo ima cca. 2000km in opažam, da se zelo nerado ogreje oz. temperatura olja začne padati ko ni močne obremenitve. Kazalec le stežka prileze do sredine. Na 90 ponavadi prileze pri daljši vožnji v hribovitem svetu. Na ravnini pa se večkrat zgodi, da je tudi po 15-20km dolgi poti olje nekje med 75-85 stopinjami. Na avtocesti še nisem bil, ker še nisem kupil vinjete zaradi del. Najbolj očiten padec temperature je pri zaviranju z motorjem pri daljši vožnji navzdol ko ni izgorevanja. Je mogoče, da je mazda tako konceptirala te motorje? Namreč ta pojav sem opazil tudi pri nekaterih recenzijah na YT. Moja edina skrb je, da bi na 1. tehničnem čez 4 leta padel na izpustih ker bi se mi olje ohladilo iz 90 na 75 stopinj.
Za vaše odgovore se vam vnaprej zahvaljujem.
Lp
Sem pozabil. Če ni slik, ni avta. 😄 Ob priložnosti naloži kakšno sliko. Zaželjeno je, da je avto očiščen v nulo in zaščiten z keramično zaščito. 😁
Na moji G140 je kazalec za tempraturo vode malo pod sredinsko črtico. Niha malo gor in dol. Do sedaj še nisem opazil, da bi prišel točno na to sredinsko črto.
Je pa res, da motorja nisem priganjal do onemoglosti, recimo 6500 obratov pol ure... 😉
Temp. olja pa še sploh nisem pogledal, moram najprej ugotoviti, kje se to skriva. 😆
Sem jaz kaj spregledal ali ta gospodič meša jabolke in hruške?😆
Govori o G140, ko pa pride do motorja pa govori o X186 kompleksni tehnologiji 😉, vsaj jaz tako razumem. Dopuščam možnost, da sem kaj spregledal, je petek.... 🤣
Mazda CX-30 (kot večina sodobnih avtomobilov) ima na števcu hitrosti pogosto večjo maksimalno vrednost, kot jo vozilo dejansko lahko doseže. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je to tako:
1.Univerzalnost merilnikov
Proizvajalci avtomobilov pogosto uporabljajo enake ali podobne merilnike hitrosti v več modelih vozil. Če ima Mazda več modelov, ki uporabljajo isti merilnik, je lažje in ceneje izdelati en univerzalen števec, ki gre do 240 ali 260 km/h, ne glede na dejanske zmogljivosti vsakega modela.
2.Estetika in dizajn
Merilniki, ki segajo do višjih hitrosti, lahko izgledajo bolj "športno" ali zmogljivo, kar je lahko privlačno za kupce – tudi če avto dejansko ne doseže teh hitrosti.
3.Tehnični razlogi
V nekaterih primerih je števec nastavljen tako, da pokriva hitrostne razpone, ki jih lahko doseže vozilo v idealnih pogojih (npr. z vetrom v hrbet, na spustu, brez omejevalnikov). Čeprav CX-30 običajno doseže okoli 180–200 km/h, je števec nastavljen višje, da ne bi bil "na koncu skale" pri višjih hitrostih.
4.Regulacije in homologacija
V nekaterih državah obstajajo predpisi, ki zahtevajo, da mora merilnik hitrosti prikazovati višjo vrednost od dejanske maksimalne hitrosti vozila – običajno vsaj 10–20 % več.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Slika narejena 3, 4 ure po prihodu iz morja. 😁
Avto pa ima cca. 4900 km.
Popravljeno od GregorVPovezava za deljenje
Deli na druge strani