Morda je odvisno od klima naprave, moj prejšnji avto ni izkopil motorja, če je bila klima vključena. Ni pa to bilo bilo pravilo, enkrat tako, drugič drugače...
Jaz sem vedno izklopil start-stop samo zaradi tega, da ne bi obremenjeval motor, AGM baterijo itd.
Če pa je sedaj to pri bencinarjih (Mazdi) dobro urejeno in ne vpliva na obrabo motorja..., potem moram razmisliti, ali bom še izklapljal I-stop.
Malo opečnate barve še ne pomeni vintage. A je kaj druzga na tem designu še?
Tako piše na spletni strani:
NAGISA – 'VINTAGE' OČARLJIVOST
V različici Nagisa se lahko prepustite razkošju sedežev, oblazinjenih z umetnim usnjem v barvi terracotta s črnim veganskim semišem Leganu v sredini. Obloga armaturne plošče in naslona za roke iz črnega veganskega semiša Leganu s šivi v barvi terracotta dopolnjuje retro-sodobno vzdušje, črno oblazinjenje in materiali v kabini pa dodajo športen videz, ki celoti zagotovi občutek uglajenosti.
Če kupiš nov avto in zraven naročiš vlečno kljuko, jo morajo oni homologirat in ko dobiš homologacijski karton, je to že vpisano - še preden avto sploh dobi tablice.
Razen, če je bila naknadna vgradnja na že registrirano vozilo, potem to urejaš sam - če si kljuko nabavil pri kakšnih pijanih dolenjčkih. Ostali ti to uredijo ta čas, ko je vozilo v delavnici in nimaš s homologacijo nobenega dela...
Pri registraciji sem dobil 3 tablice.
Papirje za vpis VK v homologacijo sem dobil cca 1 teden kasneje, šel na Avto Krka, kjer so uredili vpis, poslikali avto od spodaj...cel postopek...
Morda sem kaj spregledal, se ne spoznam na te zadeve.
V trgovini sem dobil papirje in sem moral sam urediti vpis v homolog. list. Na Avto Krka..., cca 40€. So pa rabili cca 10 dni da je bilo odobreno, vpisano...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seveda se hecam in sem zadovoljen. 🙂
Pozabil sem omeniti, da sem vrhniški klanec prevozil v 6 prestavi brez težav 😅
Povezava za deljenje
Deli na druge strani